Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sem res debela?

sem res debela?

Evo eno zanimivo vprašanje. Kako pa ženski, partnerki, dopovedat, da pa je resnično že malo zanemarjena. Se ne da ne? Ni lepega načina, pa če je še tako res. Če se ženska tega sama ne zaveda, tega ne bo upoštevala kot dobronamensko. Pa tudi če se zaveda, ne gre skozi. Tu ne govorim o različnih okusih moških, ampak v razliki zunanjega izgleda, ki nastane v nekem časovnem obdobju. Za lažjo predstavo. Imamo sliko partnerke iz začetka zveze in trenutno sliko. Sliki se precej razlikujeta.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nell* hlače ki jih nosim sem si kupila že nekaj let nazaj (vsaj nekatere). Takrat sem bila bolj suha. Sedaj sem se pa za kakšne 4 kg zredila in se pozna ker so oprijete. In ne vem zakaj se tolk zgražate če bi človel rad za 3 kg shujšal? Zredila sem se pa pač zato ker sem res pretiravala s sladkarijami ki se jim pa nekako ne znam upret. Stara pa sem skoraj 22.

” In ne vem zakaj se tolk zgražate če bi človel rad za 3 kg shujšal?”

Ne zato, ker bi rada 3 kg shujšala, ampak tvoj indeks bo potem že pod mejo podhranjenosti, veš to? 18.33

do 18,49 podhranjeni
18,5 – 24,9 normalno prehranjeni
25,0 – 29,9 čezmerno prehranjeni; debelost I. stopnje
30,0 – 39,9 debeli; debelost II. stopnje
40 in več izredno debeli; debelost III. stopnje

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aja, to te muči!!! U madonca, pol sm pa res že u krizi! Ma ne no, ej če bi me videl se ti res ne bi zdela presuha…pa samo ne mi zdej rečt da to vse anoreksičarke pravijo:-)! Ker jaz imam še prevelik apetit. Kaj praviš na to, da na dan pojem vsaj 10 obrokov (sicer malih ampak vseeno)? In zato ker se mi zdi da je moje telo mal za prečistit sem se pač odločila da sem en teden na eni zdravi dieti, s pomočjo katere bom pa še mal shujšala. To je vse.

Jaz se ne sekiram kaj pravijo drugi. Jaz sem srecna tako kot je,ampak se bolj se bom pocutila ce bom se 3 kile shujsala. Zdaj ko imam 48 kil se prav slabo pocutim ampak ne zaradi kil ampak zato ker mi gleznji zatekajo,ker sem zjutri zabuhla…ko sem imela 44 kil teh tezav ni bilo in sem se ful dobro pocutila. Vsak dela kar mu pase in tako da se dobro pocuti.

“ej če bi me videl se ti res ne bi zdela presuha…pa samo ne mi zdej rečt da to vse anoreksičarke pravijo:-)!”

Haha, to sem ti že prej mislil napisat. A ne pravijo?! 😉

zdrava, zabuhla in otečene noge niso zaradi tvoje kilaže, ki je še vedno nizka ampak bo treba jiti do kakšnega zdravnika.

Jaz imam 56 kg in 158 cm pa se nimam za debelo.

Če bi ti nekdo dobronamerno rekel kaj takega, bi ti to rekel na drugačen način.Ali si res premočna veš sama, kajti takole le po kilazi in visini je tezko to ugibat..nekdo ima lahko “lahke” kosti..vaga cisto malo, v resnici pa je premocen..zato ti jaz ne bom rekla ne nisi debela, ker te ne vidim.
Lahko pa ti povem le to, da cetudi bi bila, bi ti lahko to rekel na drugacen nacin, taki moski, ki jim videz pomeni vec kot celota, taki moski se meni…..bljak!

Marko, gotovo imaš tudi svojo sliko od prej in sedanjo. Postavi ju skupaj in pozorno poglej. Vidiš enako?

Razume se, da se ljudje z leti spremenimo,oba spola ne samo zenske.
Nerazumljivo pa mi je, da se nekateri, ko se porocijo, potem cisto zanemarijo, kot da je poroka garant, da bo sedaj ta oseba samo se toja do konca zivljenja in zdaj lahko žremo, se debelimo..skratka zase ne nardimo cist nc vec nic. Veliko je takih ljudi in potem jokajo, ko jih partnerji zapustijo tudi zaradi tega! Ne samo zaradi tega..ampak to je le ena pika na i.
Ce bi moj partner bil tak Marko, bi ga jaz lepo spravila mal migat, mal uzivat , recimo skupaj neki sport, če ne bi dojel kaj mu zelim povedat, bi mu povedala direkt, itak mu je jasno da gre za njega in da ga ljubim tazga kot je, vendar zanemarjat sebe, ni zdravo..ne pametno!

…me prav zanima, kakšen je tvoj fant, ˝debeluška˝ (beri: suhica)…

Na mene so se spravle. Dobro, dobro.

“Marko, gotovo imaš tudi svojo sliko od prej in sedanjo. Postavi ju skupaj in pozorno poglej. Vidiš enako?”

“Ce bi moj partner bil tak Marko, bi ga jaz lepo spravila mal migat, mal uzivat”.

Ej, tega bi bil pa res vesel. S športom se ukvarjam od kar pomnim in v tem uživam.

Ja, ja moški postavijo sliki skupaj in ugotovijo, da so sedaj še lepši kot pred petnajstimi leti.

Zanimivo!

Če primerjaš sliko pr 15 pa 30…. je več kot možno… :))

Je to provokativna tema ja. Saj nisem pričakoval pametne debate tukaj.

Ima 73 kg in je velik 185cm.

Draga moja, jaz imam 165 cm in 66 kg in povem ti, da spadam prej med debeluške kot med suhice. Zato bodi sama pri sebi poštena, poglej se v ogledalo in razmisli zakaj ti je tip to rekel. Verjetno ti je to rekel, da nekaj narediš zase ne pa da se zdaj tu na forumu nanj sprvljajo. Če te ima rad ga bo brigalo kako izgledaš, ne pa da se zanemariš, zrediš in zapustiš. Tudi jaz svojega tipa opozorim, ko vidim, da se trebušček nevarno napihuje čez pas. Zakaj pa ne, saj mi ni vseeni kako zgleda.

Ti alex to, da spadaš med debeluške pri tej teži ni čudno. A 56 kg pri višini 165 cm je idealno !!!! Tip, ki ti je to rekel je sfrustriran idiot, ki ima očitno malega in se nate spravlja s takimi opazkami. Ali pa je ljubosumen ker zgledaš bolje kot on.

Alex ona ima 10 kg manj kot ti. To je pa že opazna razlika. Ona ima lepo in sexsi težo, ja ti imaš pa glih 10 kg preveč.

178 cm ,58 kg jaz se počutim ok za druge mi je pa vseeno….človeka moraš sprejeti takega kot je in videz ni vse…..lp

Zvezdica lepo,da si sebe sprejela glede na tvojo velikost.

Sem premajhna? 🙂

Problem je v tem, da se tudi debeluška ne počuti dobro v njeno koži, sicer je ne bi tako bolelo kar ji je fant rekel (po moje). Zdaj pa tukaj išče tolažbo oz. potrditev, da je v redu. Poglej se v ogledalo in se vprašaj, če si zadovoljna s sabo in si odgovori tudi. Če bi meni kdo kaj takega rekel, me ne bi prizadelo, če bi zadovljen s sabo. Verjamem pa, da ima ženska s takimi merami lahko zelo lepo postavo, samo ni problem v tem.

Marko, jaz se ne počutim slabo v moji koži, sem čisto zadovoljna s svojo postavo. Do zdaj mi še nihče ni rekel, da sem debela in tud počutim se ne tako. Kaj ti se ne bi vprašal, če je to res, če bi ti nekdo prvič v živjenju kaj takega rekel?
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close