Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sem res debela?

sem res debela?

Pozdravček! Jaz pa imam en majhen problemček. Fant mi je rekel, da sem debela, kjub temu da imam 56kg in sem velika 165cm. Zelo me je šokiralo ko mi je to rekel, saj se nimam za pretirano debelo. Povejte mi kako bi vi ravnali v tem primeru(dobrodošli nasveti moških)? Hvala za nasvete.

165 cm, 56 kil, debela???

Odjebi tega tipa, ker ti samo nabija brezvezne komoplekse. Še v anoreksijo te bo spravil.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ti sploh nisi debela. Tvoj tip je debil. Odjebi ga.

Vsekakor nisi debela!!!!! Reci tvojemu tipu,da mu vrnes,da ne cutis njegovega malega lulacka,ko sexata.

Živjo!

Ej punca, kakšna debelost, tvoj poba je mal čuden, pusti ga, in ga ne poslušaj, če se ti v svojem telesu počutiš dobro, je potem vse ok. Ta tvoj pobec je pa res, prav zanima me če je on poplen, ali pa ima komples on sam, ki ga potem prenaša nate.

Oj puca pusti tega dpirca.

Tvoj body mass index je = 56/(1,65)^2 = 20,6

Ce je med 18-25 si normalno polna. Pod 18 si podhranjena, nad 25 pa predebela. Tako da si ti kar lepo idealna. Pa naj on zase izracuna BMI pa bo videl kam pase 😉

Saj razmišljam, če bi mu dala konec ali ne. Kaj naj si začenm z tipom, ki me ne sprejema takšne kot sem? Zdi se mi, da sem totalno neprivlačna in skoz razmišljam o tem ko sva skupaj.

Tip te definitivno ni vreden, s tem se popolnoma strinjam, ampak je pa možno da imaš kako kilco preveč, ker imam jaz pri 170 cm trenutno toliko kg kot ti, pa sem ravno danes začela z neko dieto, ker imam namen prit na 53 kg…ampak imaš pa kvečjemu 5 kg preveč.

Tvoj tip je najbrž zafrustriran gumpec, ki ti s takimi bedastimi kritikami skuša zbit samozavest, ker se ob tebi počuti preveč negotovo. Tvoja teža je popolnoma OK, kot so ti že zgoraj izračunali. Ne pusti se zafrkavat enemu zoprnežu. Tip, ki te ne sprejema take kot si, te ni vreden.

Seveda se lahko spustiš v nove in nove diete, vedno, tudi pri 40 kilah, bi še lahko dala dol kako kilco, a ne, Alja. A lepo te prosim, čemu bi to služilo? Potem bi te kritiziral da imaš ploske prsi, da imaš premalo blond lase, da si premajhna….nekaj se vedno najde, če se tipu pustiš. Ne se pustit tako kritizirat – nikomur.

Čisto popolno postavco imaš. Če bi shujšala za kakšnih 5 kg bi že bila presuha.Alja je pa tako nekdo pri 170 cm in če ima 56 kg lahko izgleda bolj suh kot nekdo ki ima 53kg pri isti višini zaradi konstrukcije telesa zaradi nežnih ali močnih kosti.
Jaz sem visoka 160 imam od 47 do 50 kg odvisno, moja prijateljica isto pa izgleda veliko bolj suha ker ima izredno nežne “kosti” in tudi čisto drugi tip konstrukcije telesa ima.

OK, ja, sej se strinjam da imamo različne konstrukcije in da je od tega tudi odvisna postava in kilaža…pa tudi kar je za nekoga debelo ni nujno tudi za drugega…Če je debeluška zadovoljna s svojo postavo potem sem mnenja da naj ohrani svojo težo, ker meni osebno ne bi na kraj pameti padlo da bi hujšala zato ker bi me fant skritiziral…no way, še rajši bi se mal zredila! Ampak jaz osebno se pač najbolje počutim s 53 kg, ker me nobene hlače ne tiščijo in ker izgubim celulit oz. se ne opazi več.

Alja, jaz sem pa šokirana nad puncami s takimi izjavami kot je tvoja. Pri tvoji višini in teži boš hujšala. Saj ne morem verjet. Pa hlače te pri sedanji teži tiščijo. Joooj.

TM** če bi me videla se ti ne bi zdela nič presuha, je pa res da tudi nisem predebela, priznam…ampak vseeno me pa celulit moti in ko shujšam se mi to na njem zelo pozna. Drugače pa ni bojazni da bi bila anoreksično suha, daleč od tega:-).

Jaz imam 163 in 48 kil,kar je zame absolutno prevec,zato moram te 3 kile se dol zbit,da bom ravno prava. Vem,tdaj se boste vsi zgrazali,ampak vam zagotavljam da ne zgledam tako suhcana kot se slisi po kilah,ravno obratno na zalost!!!

Samostojna, se 1000% strinjam s tvojim postom. Še sama nebi bolje napisala.

Punce,
uživajte življenje in se ne obremenjujte s kilogrami. Mladost vse prehitro mine in ko si star se spominjaš lepih stvari, ki si jih doživel, ne pa koliko kg si imel…….

Velika sem 167 cm in sem nekoč nekdaj imela med 52-56 kg, pa sem se sebi zdela debela. Danes vem, da sem bila suha. Je pa res, k teži veliko dajo kosti, in oh ja, kg gor ali kg dol, pomembno je lastno počutje in komur niste všeč takšne, vas ni vreden.
lp

dej punce nehajte no .A ni nič drugega kot kg in kg.Raje kot diete pejte ven,pa se razmigajte,šlo bo dol(če je res tako hudo nujno)in še se boste mele česa spominjat.
LP vsem

Zdrava mislim da se tistih 3 kg ne bo nikjer poznalo mogoče samo v tvoji glavi.Bolje, da greš na fitnes ali pa kaki drugi šport ki te veseli, da se ti bo teža pravilno porazdelila.Če boš skujšala 3 kg brez telovadbe in da ne boš nič jedla bo tvoje telo izgledal posušen ne bo se pa poznalo na zunaj.

Nikakor nisi predebela, če je tip to res rekel je pa en navaden idiot. Pa še to…ko berem kolk ste ene stroge oz. obremenjene s težo oz. številkami se mi kr mal zasmilte..če vam je teh par kg gor/dol tolk pomembnih, da se obremenjujete s tem…žalostno, res. Sploh pa če pustite, da vam tipi dirigirajo zunanji izgled…

Blondy, mislim da si mal falila…ne gre za to da bi bila obremenjena s težo, ampak enostavno mi res ni fajn če me hlače tiščijo, je to tako težko razumet? Pa celulit mi tud ni simpatična zadeva…in ne vem kaj je narobe če bi rada z eno relativno zdravo dieto mal prečistila svoje telo in hkrati shujšala?! Pač se bom pol počutla bolje kar pa še ne pomeni da sem zdej zafrustrirana zarad 3 kg!

Alja, hlače tiščijo kadar so premajhne. Si tudi ti ena tistih, ki kupiš hlače za takrat ko boš shujšala? Na ta način te bodo vedno tiščale. Ko boš shujšala te 3 kg boš spet kupila hlače na zalogo in spet te bodo tiščale, nazadnje še kosti tiščijo… ne igraj se, kolk si pa stara?

Visoka sem 175 cm, imam 70 kg in sem prav zadovoljna s tabo! prepričana sem, da sem bolj zadovoljna s sabo kot veliko drugih, ki imajo bolj “popolne” postave kot jaz. Škoda je, da se nekatere toliko obremenjujemo s tem, ker v življenju so druge stvari bolj pomembne. Je pa res, da če ti tip reče kaj takega, zna biti zelo boleče in ti lahko totalno sesuje samozavest. Razlika je imeti nekaj kg odveč ali biti res debel, ker tisto škodi zdravju, ampak vseeno večini moškim je všeč, če je kaj za prijeti.

Alja, ma dobro da sem te prebral. Mene tud vedno copati tiščijo pri fuzbalu. Dala si mi idejo, ki se je ne bi nikoli spomnil. Za kak cm si posekal prste na nogi in spet mi bodo prav. Juhu!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Groza! Meni je moj tip pred dnevi rekel enako. Samo jaz sem že v zrelih letih in vem da nisem debela (168/60). Samo meni je rekel to na zelo prostaški način (sem se zanemarla) in sem ga odpikala za vedno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close