Sem pozitivna!
Anonimno 7161, 09.11.2021 ob 14:23
3 hitri testi in vsi pozitivni! Nobenemu ne bom povedala.
Stanje pa mi dovolji,da grem v sluzbo, v trgovine. Moram delat,ce ne ni place. Nimam nobenega ki bi hodil v trgovino zame,itd! Ce koga okuzim?! BRIGA ME! Nekdo je prej mene!
sem nasprotnica pct terorja – AMPAK TOLE PA OBSOJAM – PA NI VAŽNO ČE SI POZITIVNA NA KORONO ALI PA BI BILA NA GRIPO, RSV, ALI NAVADEN PREHLAD…
to je skrajno neodgovorno – in veš kaj – neodgovorno V PRVI VRSTI DO SEBE… BEDAK SI… NI TI MAR ZA LASTNO ZDRAVJE… ČE SI BOLAN – SI NAJPREJ DOLŽAN SEBI IN SVOJEMU TELESU,DA SE POZDRAVIŠ, POČIVAŠ… ti te odgovornosti nimaš, ti ne želim,da ti telo vrne z vso silo, čeprav ti zna se to še kako zgoditi… razmisli o svojih neuzmnostih
si pa velik egoist – ni važno s čem si okužena – trositi bacile namerno in vedoč naokoli je zame zločin… to pa je – pa četudi bi trosila namerno gripo… ali kateri koli drug virus… velja enako.
Moja sorodnica je naredila skupaj z mano hiter test. Bila je + . Cepljena. Simptome takšne, da se je komaj vlekla. Test je delal po 3 dneh, kar je zbolela. Naslednji dan se je nabasala z lekadoli in odvlekla v službo. Dela v trgovini. Na špecariji. Veste kaj to pomeni? Da prešlata ves kruh, vse klobase, ves sir, vse sendviče.
Dober tek.
Ne kupim v trgovini več stvari, ki se ne rabijo toplotno obdelat.
No in pol se čudite, da smo najslabši na svetu. In pol nasprotujete vsem pogojem in je samo vlada kriva. Obup! Je pa potrebno uvesti še testiranje za cepljene in prebolevnike. Za vse in kdor bi namenoma “pozitiven” hodil okoli bi mu bilo potrebno še eno urnk kazen napisat. Sramota za to tvojo sorodnico in zate ker jo nisi prijavila.
Kr tko, 09.11.2021 ob 14:52
No iz zaradi takih je potrebno npr. testiranje otrok v šoli, ker taki itak tud bolne otroke pošiljajo v šolo. In zaradi takih so največ potrebni bolj strogi ukrepi, pogoji ker nimajo pameti, ne vesti.
IP je iz Indije!!! IDIOTA! Pozanimajse kaj je en VPN! 🙂 LOLEK!
samska497, 09.11.2021 ob 14:52
Moja sorodnica je naredila skupaj z mano hiter test. Bila je + . Cepljena. Simptome takšne, da se je komaj vlekla. Test je delal po 3 dneh, kar je zbolela. Naslednji dan se je nabasala z lekadoli in odvlekla v službo. Dela v trgovini. Na špecariji. Veste kaj to pomeni? Da prešlata ves kruh, vse klobase, ves sir, vse sendviče.
Dober tek.
Ne kupim v trgovini več stvari, ki se ne rabijo toplotno obdelat.
Ja in sedaj vsaj povej v kateri stacuni dela, da vsaj ne gremo se drugi v soping po virus! Bodi odgovorna vsaj ti!
to obsojam – nas kupce pa hebejo sstanjem v vrstah in kvadraturo in maskami notri pa prodajalci eni pozitivni, drugi pa ogabni, ki si da pred tabo masko dol in si vrta po nosu… ogabno in potem s takimi tacami prijema hrano na blagajniškem traku… eni so res pra.ice… pa ni važno bila korona ali ne to je ogabno početje.
Avtorica, tvoja zloba se ti bo povrnila! Tako ali drugače. Med tvojimi kupci so tudi taki, ki se zdravijo za raka, taki, pri katerih zaradi močnih zdravil cepivo ni učinkovito. Četudi so cepljeni. In takih ni tako malo. Ki lahko zaradi okužbe umrejo. Ampak kaj te briga, si napisala. Upam, da te najdejo in kaznujejo, ker želiš namerno škodovati ljudem. A zato ker je nekdo okužil tebe, se boš pa ti zdaj maščevala drugim, ki niso nič krivi? Nimam besed.
Cepit pa še vedno ne. ? Tile dve, ki sta objavili, kot avtorica in sorodnica osebe, da sta zapisleni v trgovini, naj povesta kje. Tud tista, ki ve za osebo, glih tako prisvostuje, da se virus širi. Pojdi tudi sama kupovat k sorodnici, če sam za svojo rit skrbiš. Ker veš, da je okužena, pa si tiho. Egoistične riti. Tko kot tista, ki je hodila na Ukc s sposojenim pct.
Sam fprašam, 09.11.2021 ob 21:52
Ali se ne bi raje cepili kot zganjali paniko?
Ne bodi smesen! Tu ne igra veze kdo je in kdo ni cepljen! Gre za moralo ljudi, da jezo, ker so se okuzili (bog ve kako in zakaj) sedaj stresajo na nedolzne, pa ce so cepljeni ali ne! Poleg tega, mi najbrz res ni treba ponavljat, da se okuzijo tudi cepljeni. Da to drzi, imamo primer cepljenih znancev, ki so pokasirali v sluzbi, doma pa celo hiso okuzili. So doma ze drug teden in kr fajn so pokasiral. Tko da…prosim…ne delite se dalje na cepljene in necepljene…vsi smo ogrozeni!
Forum je zaprt za komentiranje.