Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sem nora jaz, ali je nor on? al kaj tretjega?

Sem nora jaz, ali je nor on? al kaj tretjega?

Imam enega kolega, ki je šel pa zdaj čez vse meje.
Par dni nazaj sem ga videla dosegljivega na gmailu in ga kliknila. Ni se oglasil. 20 minut sem čakala, še zato, ker sem nekaj drugega delala, in ves čas je bil dosegljiv (zelena lučka). Vem pa, da se pojavi avtomatično oranžna urca, če ne bi bil aktiven na klepetu.
Včeraj pa mi je poslal mail kot odgovor na ta moj klik/klepet. In poleg drugega napisal, da ga cel teden ni bilo na gmailu. Spodaj pa je pisalo, da v času mojega sporočila on ni bil na vezi. Kako ni bil, če sem ga pa videla!? Še miško sem postavila na njegovo ime pri zeleni lučki in je pisalo, da je na vojo.
Me hoče narediti noro, da sem ga kliknila, ko ga sploh ni bilo gor? In je očitno zanalašč naredil copy/paste, da ni bil na vezi. Ali je nor on, da sploh misli, da bom to verjela, da ga ni bilo, če sem ga pa videla?
Mislim, svašta!

mi vsi smo malo nori:)

In zakaj se ukvarjaš z njim ?

Kaj pa če je bila njegova žena gor? 🙂
Ni ti očitno želel odgovoriti in se ti je zlagal.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Živi sam, tako da ne vem, če je bil gor kdo drug kot on.

Zakaj se ukvarjam z njim? Če bi vedela samo to, da sploh ne bo niti črkice napisal, ga sploh ne bi kliknila. Pa se niti ne ukvarjam z njim, pač videla sem ga in ga kliknila. Sploh ne gre toliko za to a se bom ukvarjala z njim ali ne. Gre za to, da je bil gor, da sva videla prijavljena, dosegljiva en drugega. Če že ni hotel govorit z mano bi se lahko zmislil milijon drugih izgovorov, ne pa, da ga sploh ni bilo.

Imam pa še eno vprašanje, ki bi sicer bolj spadalo pod računalništvo ampak se navezije tudi na to temo.
Ali je možno, da obstaja kakšen virus, ki te prijavi v gmail klepet, pa sploh nimaš odprtega gmaila? Ali pa celo ugasnjen računalnik? To mi edino pride na misel, da bi lahko bilo. Drugače laže, da se kar kadi. Vem, da obstaja virus, ki razpošilja okol linke in ga dobiš od prijatelja recimo, pa ti ga sploh ni on poslal ampak virus. Je tudi kakšen tak virus ki te prijavi v klepet, če nimaš odprtega maila???

“Razočarana”
Praviš, da je to tvoj kolega, ki je sedaj šel čez vse meje. Torej je že večkrat hodil po “robu”.
Očitno ima nek interes, da se pretvarja in nekaj skriva.
Razmisli, kaj bi lahko bil razlog.

Takšnega virusa pa ne poznam.

Joj, kere probleme maš ti. On je nor, če se ti laže, da ni bil gor, pa je bil gor, pa kje je bil, pa zakaj je bil, ti si pa nora, obsedena in otročja, da te en gmail toliko gane in greš cele diskurze pisat, da o tem, da si zdaj že računalniški heker, sploh ne govorim.

In ne, ne prižge se vedno oranžna lučka po nekaj minutah, jaz imam gmail ves čas odprt, in včasih, ko čez uro ali dve spet pokukam, je še vedno zelena (medtem ko je včasih oranžna in šele čez nekaj sekund spet zelena). Mogoče ima veze s tem, ali imaš gmail odprt in čez odprte druge strani (posledično ne vidiš klepeta, samo spodaj ti utripa), ali pa ga zmanjšaš. Poskusi pri sebi.

Smotana si, ne morem ti drugega rečt. Zaradi enega posranega gmail klepeta … ne morem verjet.

zakaj se sploh oglašaš, če nimaš kaj pametnega za povedat? gre za to, da bi se lahko spomnil boljši izgovor, če že mora imet izgovor. ker je bolano to, da reče, da ga ni bilo pa je bil in ve, da sem videla, da je bil, drugače ga ne bi kliknila. če že mora imet izgovore naj ima vsaj dobre izgovore, ki bi jim bilo vsaj smiselno verjet, če se hoče nečemu izognit.

Hvala!

ma ja, imam ga na sumu, da marsikaj laže. ampak tole… kot sem že rekla, naj ima vsaj izgovore, ki bi bili smiselni in jih ne bi že 7 letni otrok razvozlal v sekundi.

aja pa za ferbčno še tole:
ni veze a je ali ni oranžna lučka, gre za to, da mu ne bi bilo treba copy/pastat sporočila o nedosegljivosti. prej ali slej bi moje sporočilo videl in, če bi odgovoril direkt se sporočilo o nedosegljivosti ne bi pokazalo, ker je bil gor.

Razočarana, ne bodi razočarana, to je moderna tehnologija, je čisto možno, da ni na računalniku, pa je dosegljiv ……. Verjemi če te bo hotel položit, te ne bo pod zeleno lučko, ženske ste kot ribe vržeš trnek, pa čakaš, kako bo trzala, ne navali ko “mutavi na telefon”.

Odvisno kako je zdaj to mišljeno, ni na računalniku pa je dosegljiv. Jaz se tudi kdaj prijavim pa ostanem prijavljena ampak nisem pri računalniku. V tem primeru ne bi bilo sporočila, da ni bil na vezi. Namreč tisto sporočlo, ki se avtomatično izpiše, ko nekdo sploh nima odprtega maila pa ga klikneš za klepet. In to se je zdaj zgodilo prvič, pa uporabljam gmail več kot 8 let.
Pa ne pišem zdaj tukaj za to, ker bi bil to moj problem in ne vem kaj. Ampak za to, ker mi ni jasno a je konc koncev bil en virus oziroma ga ima on, da se je to zgodilo. Ali pa je enostavno to naredil z razlogom, sicer mislm, da vem kakšnim. Ker ne vem zakaj bi se to zgodilo ravno pri nekomu, ki že tako ni na dobrem glasu in laže.
Aja pa moj vzdevek ni zato tak, ker bi bila razočarana nad tem, ampak kar tako. Sem hotela dat nekaj drugega pa je že bil v uporabi. In karkoli sem dala je že v uporabi, tako da sem kar nekaj dala, da je pač sprejelo. Spet mi pa niso ok “vzdevki” v smislu ….., ???, *** ali kaj takega…
Če že gledate na vzdevke, pol lahko rečemo, da tud ferbčna je preveč ferbčna, meni pa govori, da sem hekar. Zakaj že? Samo zato, ker sem preverila tisto, ko sem rekla, če je na voljo? Res sem hud hekar, ni kaj.

Kaj pa če mu je baba pregledovala pošto????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ajde recimo, da mu je kdor koli pregledoval pošto, da je bil kdor koli drug gor in ne on. Ampak zakaj bi pripopal potem zraven tisto sporočilo o nedosegljivosti? Če bi imel čisto vest, ne bi sploh iskal možnosti za laž, za to, da pripopa tisto sporočilo. Če mu je kdo pregledoval pošto verjetno on tega niti ni vedel. Bi odgovoril na sporočilo takšno kot je bilo, torej brez popanja nepotrebnih stvari.

Ja pa čakaj, zakaj pa zdaj to ti z nami razčiščuješ? Ti že veš, kakšen odnos imata. Bolj imam občutek, da tvoj ženski ego to intepretiral kot hud občutek zavrnjenosti, čemur zato tudi temu pripisuješ tolikšno veljavo s tem pretiranim čustvenim odzivom, ko se razburjaš, ker ne “ni klknil” in s tem pokazal (morda seksualnega) interesa zate, kar bi si verjetno zelo želela.

Če praviš, da ne laže prvič. Potem uporabi malo ženske intuicije, pa boš vedela, čemu izgovori.
Nekateri so tako vzgojeni, da izgovore uporabljajo za dosego lastnih ciljev in za bežanje pred odgovornostjo in tistim, s čimer se nočejo soočiti.

A si se od Katenjke nalezel intuitivnih prebliskov ? 🙂
Od kdaj ima intuicija spol?

A si se od Katenjke nalezel intuitivnih prebliskov ? 🙂
Od kdaj ima intuicija spol?[/quote]
Uporabi lahko le žensko intuicijo, saj ni moški, da bi lahko moško intuicijo uporabljala.

V tem mrazu se lahko marsičesa nalezeš, če nisi pazljiv…:)

Mogoče ne znam pravilno razložit to kar bi rada povedala. On je videl mene na gmailu prijavljeno, torej je vedel, da sem ga videla tudi jaz, saj sem ga tudi kliknila. Zdi se mi neumno, da je uporabil tako laž, ki bi še 7 letni otrok vedel, da je laž. Ne razumem kaj bi rad s tem dosegel? ali želi, da ga kenslam, zbrišem, pa tega ne upa povedat direkt, ampak na take glupe načine?
matjazko, od kje ti zdaj to, da se jaz razburjam, ker me on ni kliknil? Saj sem jaz njega, zakaj bi me še on? Gre samo za to, da je pripopal tisto sporočilo o nedosegljivosti, kljub temu, da je vedel, da sem vedela, da je gor. Kot, da iz sebe dela norca. Mislim, zakaj bi ga sploh klikala, če ga ne bi bilo gor?

Ja pa čakaj, zakaj pa zdaj to ti z nami razčiščuješ? Ti že veš, kakšen odnos imata. Bolj imam občutek, da tvoj ženski ego to intepretiral kot hud občutek zavrnjenosti, čemur zato tudi temu pripisuješ tolikšno veljavo s tem pretiranim čustvenim odzivom, ko se razburjaš, ker ne “ni klknil” in s tem pokazal (morda seksualnega) interesa zate, kar bi si verjetno zelo želela.[/quote]

Sem točno vedela, da boš to napisal 🙂 🙂
No da ne bo nesporazuma, tudi meni se to zdi najbolj verjetna interpretacija tvojega problema, *razočarana*. Pa, da se gre samo za to… Ne, gre se zato, da se kam pride. Mogoče na prvi pogled res gre za to, da je samo pripopal tisto sporočilo o nedosegljivosti ali pa gre enostavno zato, da imaš ti razlog se z njim ukvarjat. Takoj ko ti je poslal tisti mail, bi ga to vprašala. Čisto možno, da se mu je tisto sporočilo napisalo samodejno zaradi pač ne vem kakega buga ali kaj…ne poznam toliko gmaila. Ali pa je enostavno malo muten tip pa je namenoma to napisal, ker ve, dase boš ti s tem ukvarjala. Če sodim po svojem bratu, on bi isto napravil. Čez en dan bi pa že pozabil, kaj je sploh poslal.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ja to, da je to naredil zanalašč ni dvoma. Pa če se bom jaz s tem ukvarjala ali pa ne. Jaz vem zakaj je on to naredil – zato, da bi jaz ‘popenila’ in bi se on ‘nahranil ‘z mojimi čustvi. Ravno zato pa ga nisem nič vprašala ali rekla, ker bi s tem dobil to kar je iskal. Samo glup se mi zdi tak izgovor, ko je pa imel na voljo polno drugih izgovorov. S tem je samo zajebal sebe, ne mene. S tem je samo dokazal vse svoje laži, za katere je že prej rekel, da jih seveda ni bilo, da seveda on ne laže. Ni mi pa jasno a res tako zelo želi izpadet kreten? Karkol je že hotel s tem dosežt, oprostite, je izpadel večji kreten, kot jaz ki tukaj pišem. Mislim res si je izbral izgovor vseh izgovorov. Gmail uporabljam že več kot 8 let, gor imam 40 stikov… še nikoli in pri nobenem se mi ni kaj takega zgodilo, da bi bil prijavljen, dosegljiv, potem pa kao, da ga ni bilo sploh gor – sporočilo o nedosegljivosti. Poleg tega je od teh 40 stikov on edina oseba, ki se ga je že ujelo na lažeh. res kakšno naključje, a ne?

Oba igrata svoj del igre.
Razmišljaj o svojem delu, ne o njegovem. Če sama ne bi imela interesov, se ne bi z njim ukvarjala.
Oziroma sploh ne bi tako čustveno reagirala.
Oznake, ki si mu jih pripisala, so bile tvoj cilj. Odražajo tvoje mnenje o moških z določenimi lastnosti.

Hočem povedati, da je pomembno kaj se iz tega naučiš, ne pa določiti kdo je bolj nor. Ker se potem kot po čudežu rado dogaja, da nas nori ljudje še prevečkrat obkrožajo in nam delajo družbo. Pa čeprav jih ne maramo.

*razočarana*, recimo, da je on to napisal nalašč. S tem je stvar zanj končana. Recimo še, da je pričakoval, da boš ti popenila, (kar si, pa recimo še, da on tega ne ve). A misliš, da on še vedno pričakuje od tebe eno popenitev ali kaj? Ti se pa s tem še ukvarjaš in ukvarjaš in ugotavljaš, da je on večji kreten kot ti…zakaj se ukvarjaš z njim, če imaš pa 39 drugih, ki ne lažejo?
Mislim, pa kaka laž res ja. Za kaj je tukaj šlo? Za en klik, “zdravo, kako si?” ali kaj je tu od zadaj no?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Razočarana, samo žil ne rezat zaradi tega incidenta, drugače pa bo minilo. 🙂

Ti nama z Robijem vse odgovoriš, si ne moreš niti zamisliti, kako žalostna bi bila, če bi spregledala kak post izmed tisočih, ki je imaš verjetno v excel tabeli časovno razporejene. Samo glej, da ne boš tega printala in prodajala, kršila avtorskih pravic, ker najina razmišljanja bi šla za med pri ženskah. 🙂

kaj je tu od zadaj ali zakaj je tukaj šlo pa res ne mislim razlagat na javnem forumu. hočem reči, osebnih reči kaj je med njim in mano res ne mislim javno pisati.
ja lahko bi se reklo, da sem ‘popenila’ sama pri sebi, njemu pa ne bom dajala tega veselja, da bi dobil kar hoče. ne več. pokapirala sem ga…
aja Robi, čaki ne razumem tega. oznake, ki sem mu jih pripisala so bile moj cilj? potem sem jaz že v naprej čakala na to, da mu bom lahko pripisala te oznake? on mi je pa bral misli, da sem mu lahko rogove nataknila? in zdaj sem cela happy, ker mi je uspelo! zakaj potem sploh tukaj pišem zdaj?
oznake, ki sem mu jih pripisala ga opisujejo, tak je, čeprav si jaz tega ne bi želela, ampak če to hoče on, prav. oznake si je zaslužil. in kot sem rekla, določenih osebnih stvari na javnem forumu ne bom razlagala, če pa bi bi videli, da ni ‘pridkan fantek’. žal sem to pokapirala prepozno. prepozno sem spoznala njegov pravi obraz.

Hvala bogu za zelene pičice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close