Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Sem necepljen anticepilec in sem izjemno ponosen na svoj visok intelekt

Sem necepljen anticepilec in sem izjemno ponosen na svoj visok intelekt

Odgovor na objavo uporabnika
Haha402, 25.01.2022 ob 20:24

Zakaj pravite da smo mi ovce? Mislim kaj pa ste vi? Prav tako sledite neki propagandi, imate svoje “junake”, svoja prepričanja ki niso v skladu z realnostjo… Mislim nevem men se zdi da ste dejansko vi tiste ovce če se že gremo tako haha.

Junaki že niste. Če pa se imate za junake pa bodite. Samo bolj patetičnih junakov še v življenju nisem vido.

Boli, a ne. Tako priden, pa še skoz v kletki.

OP: Pravzaprav najbrž prej velja, da si že od prej osebnostno moten, ali pa si ob tej epidemiji doživel travmo.
Kaj. če kaj, te je travmatiziralo seveda nimam pojma, par ljudi, ki jih poznam, je imelo težave, ko se jim je “svet podrl” oz. z drugimi besedami, ko so se jim porušili nekateri načrti za prihodnost.
Odzivi na travmo so navadno zelo bazični, boj, beg, paraliza. Tvoj odziv je na prvi pogled agresiven, bojevit, vendar kaže veliko krhkost in posledično  zatekanje v narcisizem, saj nimaš prav ničesar razen “ponosa na svoj visok intelekt” oz. navidezno večvrednost, s čimer bi pomiril svojo negotovost. Stopnja agresivnosti navadno zelo lepo odseva stopnjo notranjega nemira in negotovosti skozi nujnost, da jo je potrebno z nekimi še tako brezveznimi aktivnostmi pomiriti.

In seveda me je treba, bedaka, nujno počiti na gobec.

Tvoj visoki intelekt seže  do Mona in nazaj.

Samo tukaj se lahko delaš pametnega.

Naj ti tekne.

haha adijo pamet, 26.01.2022 ob 10:56

Tvoj visoki intelekt seže  do Mona in nazaj.

Samo tukaj se lahko delaš pametnega.

Naj ti tekne.

Tvoj domet seže do vrste,  pred cepilnimi centri.Koliko šutov bo še potrebno, za  ohranjanje nenormalnosti ,na dolgi rok? Zabij se v mišjo luknjo, in razmisli, zakaj vsakodnevno onesnažuješ zrak, in ogrožaš preostalo človeštvo ?

Evo spet : norišnica ima dan odprtih vrat.  Anticepilcem priporočam, da vzamejo pamet v glavo.

Gigi802, 26.01.2022 ob 12:26

Evo spet : norišnica ima dan odprtih vrat.  Anticepilcem priporočam, da vzamejo pamet v glavo.

Lahko bi bil malo bolj dostojen, in originalen,  ampak, enostavno tega ne zmoreš, saj ponosno citiraš svojega šefa.Dolga je pot, do razmišljanja  z lastno glavo, tebi preostane samo sledenje svoji čredi. Si samo izgubljen, v času, in prostoru, vendar se tega ne zavedaš.

https://www.facebook.com/Zagondzije/photos/a.307382379314928/4767602013292920/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close