Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sem mlajši moški, iščem starejšo

Sem mlajši moški, iščem starejšo

Lol, zakaj neki?

Zato, ker se ženski ni treba prijavljat na portale, da dobi seks, če hoče, dost je da gre recimo zvečer urejena kam v kakšen lokal, kjer je sproščeno vzdušje, bo ziher koga spoznala..

Na drugi strani pa imaš mnogo tipov, ki so levi in ne upajo v živo nobeni ničesar reči in pač poskušajo srečo na portalih. Imaš pa tudi poročene kurbirje, ki so pač na portalih.

Je terba malo razmišljat, ne pa ko neki fjakarski konj neke cinične ven metati.

Pa daj idi zvečer v kakšnega Francija v LJ, ali na Ribičijo v MB..kaj ti je bližje…dobil boš, kar iščeš…

Lol, zakaj neki?

Zato, ker se ženski ni treba prijavljat na portale, da dobi seks, če hoče, dost je da gre recimo zvečer urejena kam v kakšen lokal, kjer je sproščeno vzdušje, bo ziher koga spoznala..

Na drugi strani pa imaš mnogo tipov, ki so levi in ne upajo v živo nobeni ničesar reči in pač poskušajo srečo na portalih. Imaš pa tudi poročene kurbirje, ki so pač na portalih.

Je terba malo razmišljat, ne pa ko neki fjakarski konj neke cinične ven metati.[/quote]

A to si zdaj toplo vodo odkril?
Ja, čestitam.

Dej skela, umir se mal. Fora je, da sploh nisi kej preveč pametna, pa kr vseen hočeš bit.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

A bejž no. Ti se umir mali, pa se spet javi, ko boš imel kaj pametnega za povedat (nikoli)

😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

>:-/

Karmenčita, sem mlad 25 letni fant iz okolica Maribora in bi te z veseljem rad spoznal!!

Če bi te zanimal se mi oglasi tukaj na čveku pa se dalje dogovorima!

Veselim se tvojega odgovora!

Lp, Tim

Poskusi nagovorit Goldfiševo.

:)))))) Naj ugibam, kdo se skriva in si tega ne upa napisati pod svojim nickom:)). Slab humor…

:)))))) Naj ugibam, kdo se skriva in si tega ne upa napisati pod svojim nickom:)). Slab humor…[/quote]

Kdo te ima tako zelo rad, hm? 🙂

:)))))) Naj ugibam, kdo se skriva in si tega ne upa napisati pod svojim nickom:)). Slab humor…[/quote]

Kdo te ima tako zelo rad, hm? :)[/quote]

V bistvu jih je kar več…a naj začnem po abecedi, da bo pošteno?:)

Kdo te ima tako zelo rad, hm? :)[/quote]

V bistvu jih je kar več…a naj začnem po abecedi, da bo pošteno?:)[/quote]

S čim se ti hvališ :)))

V bistvu jih je kar več…a naj začnem po abecedi, da bo pošteno?:)[/quote]

S čim se ti hvališ :)))[/quote]

Hja, kaj naj, če imam toliko oboževalcev:)).

S čim se ti hvališ :)))[/quote]

Hja, kaj naj, če imam toliko oboževalcev:)).[/quote]

Oboževalcev? Izhajala sem iz tega, kar je bilo predlagano, torej če bi naštevala imena bi povedala, kdo te je že vse preizkusil :)))

Oboževalcev? Izhajala sem iz tega, kar je bilo predlagano, torej če bi naštevala imena bi povedala, kdo te je že vse preizkusil :)))[/quote]

Čaki, to sploh ni povezano. Pisal je nekdo, ki me itak ni preizkusil, zato mu gre vse v nos:). In teh je malo morje:)).

Oboževalcev? Izhajala sem iz tega, kar je bilo predlagano, torej če bi naštevala imena bi povedala, kdo te je že vse preizkusil :)))[/quote]
Katera je bolj zlobna od vaju je vprašanje? 🙂

Čaki, to sploh ni povezano. Pisal je nekdo, ki me itak ni preizkusil, zato mu gre vse v nos:). In teh je malo morje:)).[/quote]

Ah, daj no – kaj zdaj preobračaš resnico. Kar je res je res, vsi smo krvavi pod kožo…tudi ti :)))

Čaki, to sploh ni povezano. Pisal je nekdo, ki me itak ni preizkusil, zato mu gre vse v nos:). In teh je malo morje:)).[/quote]

Ah, daj no – kaj zdaj preobračaš resnico. Kar je res je res, vsi smo krvavi pod kožo…tudi ti :)))[/quote]

Ammm blond sem, zdaj sem se malo zgubila:). Sicer pa…resnic je vedno več:).

Ah, daj no – kaj zdaj preobračaš resnico. Kar je res je res, vsi smo krvavi pod kožo…tudi ti :)))[/quote]

Ammm blond sem, zdaj sem se malo zgubila:). Sicer pa…resnic je vedno več:).[/quote]

Resnic je tolikor kolikor je ljudi in mene zanima tvoja 🙂 Izpovej se, moja rama ti je na voljo 🙂

Ammm blond sem, zdaj sem se malo zgubila:). Sicer pa…resnic je vedno več:).[/quote]

Resnic je tolikor kolikor je ljudi in mene zanima tvoja 🙂 Izpovej se, moja rama ti je na voljo :)[/quote]

Saj sem napisala, pa nočeš sprejeti:). Imam skrite oboževalce, kar pomeni da še do besede preizkušanje niso prišli:).

Resnic je tolikor kolikor je ljudi in mene zanima tvoja 🙂 Izpovej se, moja rama ti je na voljo :)[/quote]

Saj sem napisala, pa nočeš sprejeti:). Imam skrite oboževalce, kar pomeni da še do besede preizkušanje niso prišli:).[/quote]

Nisem od včeraj, torej na dan z imeni 🙂

Saj sem napisala, pa nočeš sprejeti:). Imam skrite oboževalce, kar pomeni da še do besede preizkušanje niso prišli:).[/quote]

Nisem od včeraj, torej na dan z imeni :)[/quote]

Ma nisem (še) tolk žleht:))). Naj uživajo, kdo jim brani:).

Nisem od včeraj, torej na dan z imeni :)[/quote]

Ma nisem (še) tolk žleht:))). Naj uživajo, kdo jim brani:).[/quote]

Razumem, da ti fair play ni tuj – pohvalno 🙂

Punci, zdaj sta se lepo obdelali. Res, bilo je nepozabno. Še kdaj… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close