Sem mlajši moški, iščem starejšo
Lol, zakaj neki?
Zato, ker se ženski ni treba prijavljat na portale, da dobi seks, če hoče, dost je da gre recimo zvečer urejena kam v kakšen lokal, kjer je sproščeno vzdušje, bo ziher koga spoznala..
Na drugi strani pa imaš mnogo tipov, ki so levi in ne upajo v živo nobeni ničesar reči in pač poskušajo srečo na portalih. Imaš pa tudi poročene kurbirje, ki so pač na portalih.
Je terba malo razmišljat, ne pa ko neki fjakarski konj neke cinične ven metati.
Lol, zakaj neki?
Zato, ker se ženski ni treba prijavljat na portale, da dobi seks, če hoče, dost je da gre recimo zvečer urejena kam v kakšen lokal, kjer je sproščeno vzdušje, bo ziher koga spoznala..
Na drugi strani pa imaš mnogo tipov, ki so levi in ne upajo v živo nobeni ničesar reči in pač poskušajo srečo na portalih. Imaš pa tudi poročene kurbirje, ki so pač na portalih.
Je terba malo razmišljat, ne pa ko neki fjakarski konj neke cinične ven metati.[/quote]
A to si zdaj toplo vodo odkril?
Ja, čestitam.
Hja, kaj naj, če imam toliko oboževalcev:)).[/quote]
Oboževalcev? Izhajala sem iz tega, kar je bilo predlagano, torej če bi naštevala imena bi povedala, kdo te je že vse preizkusil :)))[/quote]
Čaki, to sploh ni povezano. Pisal je nekdo, ki me itak ni preizkusil, zato mu gre vse v nos:). In teh je malo morje:)).
Oboževalcev? Izhajala sem iz tega, kar je bilo predlagano, torej če bi naštevala imena bi povedala, kdo te je že vse preizkusil :)))[/quote]
Čaki, to sploh ni povezano. Pisal je nekdo, ki me itak ni preizkusil, zato mu gre vse v nos:). In teh je malo morje:)).[/quote]
Ah, daj no – kaj zdaj preobračaš resnico. Kar je res je res, vsi smo krvavi pod kožo…tudi ti :)))
Čaki, to sploh ni povezano. Pisal je nekdo, ki me itak ni preizkusil, zato mu gre vse v nos:). In teh je malo morje:)).[/quote]
Ah, daj no – kaj zdaj preobračaš resnico. Kar je res je res, vsi smo krvavi pod kožo…tudi ti :)))[/quote]
Ammm blond sem, zdaj sem se malo zgubila:). Sicer pa…resnic je vedno več:).
Ammm blond sem, zdaj sem se malo zgubila:). Sicer pa…resnic je vedno več:).[/quote]
Resnic je tolikor kolikor je ljudi in mene zanima tvoja 🙂 Izpovej se, moja rama ti je na voljo :)[/quote]
Saj sem napisala, pa nočeš sprejeti:). Imam skrite oboževalce, kar pomeni da še do besede preizkušanje niso prišli:).
Forum je zaprt za komentiranje.