Sem mlajši moški, iščem starejšo
Pozdravljene, sem mlajši, iščem pa vsaj nekaj let starejšo žensko. (vsaj 30+)
Star sem 23, športen, prijetnega izgleda. In ustrezno razvit… 😉
Če si urejena ženska ki ve kaj hoče, in si želiš mlajšega moškega, me lahko spoznaš prek maila: thistimeimgone@gmail.com
In preden kakšni pajaci začnejo moralizirat, vas svarim, da imam po vsej verjetnosti stvari v glavi bolje pošlihtane kot vi, zato ne izgubljajte dragocenega časa z odgovori. Pojdite raje na sprehod.
Praviš, da imaš vse pošlihtano v glavi. Čudno, da si jo ne moreš potem zunaj poiskat…
Sploh pa, noben 23 letnik, ki ima vse pošlihtano v glavi ne bo gledal za 30+ letnicami. Par mesecev bosta skupaj, pa ti bo že težila z otrokom, ali ga pa že celo ima in išče finančnega darovalca zanj.
Srečno !
Ja samo taka bo za uporabo samo za kratek čas. S pridobivanjem izkušenj za moškega njegove starosti ponavadi pomeni samo eno – pridobivanje strokovne prakse v postelji.
Itak, da se najde, verjamem, da mu uspelo. Kšno tadebelo s povešenimi joški bo že zahaklu 🙂
Ja samo taka bo za uporabo samo za kratek čas. S pridobivanjem izkušenj za moškega njegove starosti ponavadi pomeni samo eno – pridobivanje strokovne prakse v postelji.
Itak, da se najde, verjamem, da mu uspelo. Kšno tadebelo s povešenimi joški bo že zahaklu :)[/quote]
Kot da mlade ženske ne morejo biti debele in s povešenimi joški. Sadni, ti pa si en znanstvenik.
En video zate Goldfishova : http://www.youtube.com/watch?v=vt8h5ZhdCrY
Ej, noooo! Ti samo razmišljaš kako bi kaj dobila!
Da bi pa sama kaj takega ponudila ti pa ne pade na misel? 😀 :D[/quote]
Moram se prej pozanimat, kaj še dobim gratis – ti se ne bi ? :D[/quote]
Če bi bil na tvojem mestu, ziher 😉
Sicer pa…. za zment se je, a ne? :)))
Mene tele “ponudbe” vedno znova fascinirajo….vsakič, ko odraste nova generacija petelinčkov, ki
so čist zihr, da so odkrili Ameriko…
– ker zihr je svet poln starih bab, ki komaj čakajo, da bi ga fasale
– ker zihr se je on to prvi in edini spomnu
– ker je pozabu pogledat na portale, kjer je 100 (+) moških na eno žensko
– on se pa že vidi v win-win situaciji – zastonj seks (pa tastare rade še kaj častijo, ali pa dajejo darila)
– zastonj učne ure (ker tastare delajo vse tisto, kar tamlade nočjo)
– hvaljenje pred prjatli u bifeju kok je džek
Oh ja…
Ne rabim nobenih daril, nimam se potrebe komurkoli hvalit s svojimi seksualnimi dosežki.
Niti eden od tvojih številnih predsodkov ne predstavlja mene.
Nudim svojo domišljijo in svoje telo… 🙂 Kar pa to dejansko pomeni, se pa ne da ubesedit. Iščem intimno povezavo s človekom, prvi pogoj pa je, da si starejša.
Forum je zaprt za komentiranje.