Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem mislila do sedaj, da v naravo hodijo samo ljubitelji te

Sem mislila do sedaj, da v naravo hodijo samo ljubitelji te

Včeraj sem se odpravila do slapa, da se nafilam z energijo, umirim duha in občudujem prekrasno naravo. Opazim par, ki pride naredi selfi pred slapom, se obrne in odide. Mislim si kakšna škoda, če bi prečkala most in se postavila tam kjer sem bila jaz, bi videla prečudovito mavrico v slapu. Malokdaj kje naredim kak selfi, zelo rada pa posnamem kak video čudovite narave in ga potem občasno pogledam, ko se mi stoži po naravi in nimam časa, da bi se prepustila kakšnemu novemu čarobnemu razgledu.Kako sem srečna, da mi je dano in opazim čudovito stvarenje narave in da znam uživati v tem kar me obdaja.

Daleč od tega, da bi hodili samo ljubitelji narave v naravo. Sicer sem mislila, da boš pisala o smeteh  naravi, ampak, ja to s selfiji se je na polno razpaslo.

Jaz bi pa dodala še bolj moteče obiskovalce narave: tiste, ki v gozdu odmetavajo smeti. Pa se derejo kot nori po gozdu. Brcajo gobe, ki jih ne poznajo. Ali pa nabirajo po travnikih, gozdovih razne zdravilne rastline, čeprav so zavarovane. Ali pa trgajo ostale zavarovane rože. Pa tudi, če niso zavarovane, ni potrebno jih uničevati. Sem videla eno baburo z ogromnim šopom ciklam. Do avta je imela sigurno vse uvelo.

Zbrcane gobe so pa itak stalnica. Smeti tudi. Ampak na selfiju se pač ne vidi, da so vreščali v gozdu, se ne vidi, da so odmetavali smeti.

Aja pa še podivjani motokrosisti po gozdovih. Pa pozimi motorni sankači.

Ja, v naravi je ogromno golazni, ki dela same probleme.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close