Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem cepljen. Mene ne bo nihče zapiral!!!

Sem cepljen. Mene ne bo nihče zapiral!!!

Naj vlada neha z grožnjami!

Cepil sem se zaradi pogoja, da mi bo omogočeno normalno življenje brez zapiranja dejavnosti in omejitve svobodnega gibanja!!!

Butec. Cepivo je samo nateg. Zakaj se nisi boril za pravice? Zri kr si zakuhal. Smrad

Mogoče si cepljen, nisi pa 100% imun. S cepljenjem si nisi kupil svobode, obljubljajo ti samo lažji potek bolezni. To naj ti bo dovolj.

Ubogi revež; Tebe ne bo nihče zapiral, ker…??

Bere se nekako tako, kot ti lahko počneš vse kar ti pade na pamet, ostali naj se pa j*****.

Hahahaha, fašist, ki misli, da fašizem zanj ne bo veljal.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 05.11.2021 ob 15:07

Hahahaha, fašist, ki misli, da fašizem zanj ne bo veljal.

Sanja, da so se zaradi sodelovanja zanj spremenila pravila igre.

Jaz te bom zapru

provokacija nekega proticepilca…

O moj bog…

Ja kaj pa zdaj, ker si cepljen?

Isto lsto zbolis in prenašaš korono, morda le v blazji obliki, kot pravijo…

…zdaj pa v jok in na drevo

Preboleli, 05.11.2021 ob 15:13

O moj bog…

Ja kaj pa zdaj, ker si cepljen?

Isto lsto zbolis in prenašaš korono, morda le v blazji obliki, kot pravijo…

…zdaj pa v jok in na drevo

A vi pa ne, ker ste preboleli?

dbdbdb, 05.11.2021 ob 14:58

Mogoče si cepljen, nisi pa 100% imun. S cepljenjem si nisi kupil svobode, obljubljajo ti samo lažji potek bolezni. To naj ti bo dovolj.

Ce bi nam lepo vsem takoj povedali po pravici in resnici, da je cepivo neraziskano, da bomo s casoma videli, kako in koliko deluje, da so mozni stranski ucinki, a da njihov obseg se ni znan, da cepivo obljublja neko zascito, koliksno, pa se zal ne ve, ipd.,

ter bi nas potem iskreno in odprto obvescali o vsem, kar zadeva zascito in nove ugotovitve,

bi se pri nas cepilo vec ljudi, sama bi bila to jesen med njimi!

Tako pa nam podajajo samo groznje in lazi!

Kacin je koordinator cepljenja, ki ga kar lep cas ni bilo ne videt, ne slisat, zdaj, ko je precepljenost spodletela, so krivi drugi in on to javno sprevraca krivdo na dtuge!

Potem pa se laze, dejansko laze, da se bodo vsi necepljeni okuzili in vecina jih bo koncala v bolnici, ce se cepimo, bomo pa reseni!

Drhal kradljiva!

Tocno zaradi takih nasih politikov, ljudje ne verjamemo nicesar vec!

Kako naj potem sploh zaupamo v cepljenje in karkoli drugega, ce nam ze vec kot 30 let lazejo?!

Ne dovolim, 05.11.2021 ob 14:50

Naj vlada neha z grožnjami!

Cepil sem se zaradi pogoja, da mi bo omogočeno normalno življenje brez zapiranja dejavnosti in omejitve svobodnega gibanja!!!

A vsaj zdej vidš da so te nategnil?

Svobodno gibanje? Hahaha. Sorry, ampak če morš povsod kamorkol greš, dokazovat neki z eno kodo, zame to ni nobena svoboda gibanja.

bi, ce bi, 05.11.2021 ob 15:20

Ce bi nam lepo vsem takoj povedali po pravici in resnici, da je cepivo neraziskano, da bomo s casoma videli, kako in koliko deluje, da so mozni stranski ucinki, a da njihov obseg se ni znan, da cepivo obljublja neko zascito, koliksno, pa se zal ne ve, ipd.,

ter bi nas potem iskreno in odprto obvescali o vsem, kar zadeva zascito in nove ugotovitve,

bi se pri nas cepilo vec ljudi, sama bi bila to jesen med njimi!

Tako pa nam podajajo samo groznje in lazi!

Kacin je koordinator cepljenja, ki ga kar lep cas ni bilo ne videt, ne slisat, zdaj, ko je precepljenost spodletela, so krivi drugi in on to javno sprevraca krivdo na dtuge!

Potem pa se laze, dejansko laze, da se bodo vsi necepljeni okuzili in vecina jih bo koncala v bolnici, ce se cepimo, bomo pa reseni!

Drhal kradljiva!

Tocno zaradi takih nasih politikov, ljudje ne verjamemo nicesar vec!

Kako naj potem sploh zaupamo v cepljenje in karkoli drugega, ce nam ze vec kot 30 let lazejo?!

Politikom itak nikdar in nikjer ne moreš oz smeš zaupati. Vedno pa lahko zaupaš svojemu znanju ki ga imaš in morebiti svojim bližnjim in prijateljem.

Ne zaprite drzave !!!    Raje anticepilce.

rok-1, 05.11.2021 ob 15:43

Politikom itak nikdar in nikjer ne moreš oz smeš zaupati. Vedno pa lahko zaupaš svojemu znanju ki ga imaš in morebiti svojim bližnjim in prijateljem.

Zakaj pa si se potem cepil, če ne verjameš politikom ?

Saj je covid politični konstrukt. Če ga ne bi forsirala politika in globalisti, covid in zvarki sploh ne bi obstajali. Bilo bi isto, kot vsako od do tega koronskega genocida.

Cepljene je treba zapreti v njihovo dobro.

https://www.facebook.com/groups/vseslovenska.vstaja.naroda/permalink/616334359494724/

a res kdo misli da bodo državo zaprli? ni šans, tega filma ne bomo videli. PC pogoj pa čao.

Kenya, 05.11.2021 ob 16:17

Ne zaprite drzave !!!    Raje anticepilce.

Tako je.

ajajaj, 05.11.2021 ob 16:35

a res kdo misli da bodo državo zaprli? ni šans, tega filma ne bomo videli. PC pogoj pa čao.

Logično da ne bodo zaprli, saj ne morejo financirat zaprtja.

Bodo pa omejili delovni čas lokalov, prepovedali prireditve, omejili zbiranje ljudi, šolanje od doma, kaj takega.

zapret sploh ne morejo, 05.11.2021 ob 16:46

Logično da ne bodo zaprli, saj ne morejo financirat zaprtja.

Bodo pa omejili delovni čas lokalov, prepovedali prireditve, omejili zbiranje ljudi, šolanje od doma, kaj takega.

najbolj smiselno bi bilo vse to omejit za tiste brez PC, ne pa oteževat življenja tistim, ki se striktno držijo vseh pravil.

se ne boste pokrampali med seboj cepljeni in necepljeni; prihaja končno še 3. opcija:

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/britain-approves-mercks-oral-covid-19-pill-2021-11-04/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close