seksipilnost
Dr Zlobni!
Prav simpatično moški si! Tak, taprav! Me pa padamo na vas, uh…..
Love is in the air… pa te mal zadane!
Priznaš pa, sam kaj ko je tolk čudnih kalibrov še med vami. Ja pa saj so tudi ene čudne cvetke med nami, ko nam zbijajo vrednost , a ne?
Zato pa nabrusimo krempeljčke vi pa le rjovite na nas! k je tk fajn!
Ah sej ste vse babnce iste samo poglobit se moraš v to. Mi se ob šanku pogovarjamo kdo bi kero pa kok prstov bi si dal odrezat, da bi jo lahko naskočil ampak na koncu smo pa vsi doma čeprav bi lahko naskočili pa uno doma pozabili, ampak to ne gre tako zlahka. Problemi se začnejo šele kasneje pri nekaterih celo prej. Na začetku se tko ženske kot moški skrivamo za krinko in hočemo ugajat en drugemu in počnemu take stvari, ki partnerju ugajajo. Ko pa smo skoraj 100%, da je plen naš pa zopet postanemo egoisti (pa babnce niste nič bolše). Z vsako novo, ki jo imaš je prvo leto lepo potem pa pridejo resne stvari na čisto kot so pranje kuhanje kdo bo peljal otroka……teh problemov na začetku ni, ker jih sploh nočemo ne eni ne drugi dat na plano, da ne bi prestrašili plena 🙂
ti dam čist prov, sam če se oba tega zavedata, je že en za silo fer odnos. A sam eno leto? Uh, pol je pa mene mal predolgo nosilo naokol :)))
In veš, jaz hočem še danes ugajat! Njemu, pa tistim, ki si bi prste sekal tud. Je tko luštno videt, kok se slinijo za šankom. Pol pa po mojem bolj v domači postelji uživajo.
Lipa in Dr_Zloba. Oba imata prav!
Tako seksapil (iz angl. sex appeal) kot tudi spolna privlačnost pa sta, vsaj pri meni, nekoliko vezana na nek minimum izobrazbe, kulture in solidnega obvladovanja vsaj svojega maternega jezika … Seksati z duševno in intelektualno praznimi telesci, pa če so še tako fizično lepa, se mi zdi skoraj neke vrste nekrofilija :-)))
Forum je zaprt za komentiranje.