Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Seks za poloznice

Seks za poloznice

Sem stara 34,se kar v redu postave. Nudim seks 2 krat mesecno proti placilu poloznic (elektrika,gretje,itd.). Kdor je za,naj pusti kontakt.

Kaj pa 2x tedensko?

Iz kje pa si?

V sloveniji je ze taka revscina,da ljudje nimajo za poloznice,za hrano.itd!!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Herpes, 27.12.2021 ob 10:21

Kaj pa 2x tedensko?

Iz kje pa si?

Dej ti govnac ce hoces fukat zihr ne bos s takim nadimkom.

Kolk je pa znesek položnic?

Tle bo tolk ponudbe, da bodo položnice premalo. Kje je pa voda in smeti, telefon. Upam, da se šalite.

Koliko moraš biti na dnu, da prodaš svoje telo …

Jaz grem spucat kuhno k prijateljici al pa generalko…

Seveda poleg mizerne place ( bivša firma v stecaju) iščem dalje

Opallllaa, 27.12.2021 ob 20:14

Koliko moraš biti na dnu, da prodaš svoje telo …

Jaz grem spucat kuhno k prijateljici al pa generalko…

Seveda poleg mizerne place ( bivša firma v stecaju) iščem dalje

Res je ja. Prav ravno kontam. Stiglo jo ponizenje, beda i tezak zivot. Ce je res kar pravi… Kao se kar vredu postave. Jadno stari.

Ni za obsojat… Samo tako no…

Kamal se ceni. L’Oréal je bilo včasih.  Hvala za smeh ☺☺☺☺☺☺☺☺

Jah lej, ne mors ti tolk spucat, kolker lohk ene zasluzijo..

Jlokjn, 27.12.2021 ob 20:26

Jah lej, ne mors ti tolk spucat, kolker lohk ene zasluzijo..

To je tudi res.

Odvisno od apetita.

Mal je treba merkat, da položnice ne uidejo iz nadzora. Pranje po II. Tarifi, zapiranje radiatorjev če te ni v sobi, prav tako luči… pa je pucanje dovolj

poslušaj me… ne prodajaj svojega telesa.

pojdi na karitas, povej v kakšni stiski si, ti bodo dali hrano in plačali tudi položnice.

na centru za socialno delo mislim da lahko zaprosiš enkrat letno za nepovratno socialno pomoč.

pokliči na kakšen telefon za ženske v stiski, ti bodo znali še bolje svetovati kam se lahko obrneš.

če si izgubila delo, pa si bila zaposlena, zaprosi za redno socialno pomoč.

ohrani samospoštovanje

in poišči kakšen drug način.

v merkatorju ves čas iščejo delavce, sicer za minimalno plačo verjetno, ampak…

preživela boš brez, da si mažeš dušo in telo.

herpes in anonimno – kako si upata kaj takega pisati? vaju ni sram?

Pusti kontaktno številko tu… 😀

ne je obsojat, ženska je lahko pripadnik filozofije, združi prijetno s koristnim, je pač brez tipa in si želi moškega, recimo, tako to pride ob praznikih.. Štrom, če se greješ na njega zdej pozimi okoli 200€ na mesec, ta teden in nasleden bodo pa temperature itak +15 stopinj nad ničlo, če se ne greje na štrom največ 50€.

Torej kakorkoli obrneš, če v stanovanju ne piha iz vseh strani gretje okoli 200€, pa še krešeš lahko za ta denar na toplem brez štoparice…

Čist možno, da bi marsikdo še orng tringlt dal na vse to, pa bi bila oba zadovoljna. Zaradi dveh tipov na mesec pa tud za to žensko ne bi bilo nič moralno hudega, isto kot, ženska, ki ima 2x na mesec z možem akcijo.

Anonimno 6027, 27.12.2021 ob 10:17

Sem stara 34,se kar v redu postave. Nudim seks 2 krat mesecno proti placilu poloznic (elektrika,gretje,itd.). Kdor je za,naj pusti kontakt.

si za svetom. zdj to opravjo na daljavo. brez šlatanja. potrebnih tipov k jim dela sm ta spodnja glava pa nkol ne bo zmanjkal.

dns se še pametni kosmati deci pretvarjajo da so 20 letnice in od debilov cuzajo dnar.

Najdi si enega ljubimca in ti bo plačeval stroške, če si že tako nizko padla. Bolje, kot več različnih decov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close