Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Seks z bodočim bivšim možem

Seks z bodočim bivšim možem

Z možem sva po skoraj 20 letih zakona v postopku ločitve… Niti ne gre za sporazum, pač pa ločitev na podlagi tožbe. Ni šlo več, nabralo se je in po temeljitem premisleku ter večletnih bolečih izkušnjah zaradi psihičnega nasilja, sem vložila tožbo… Medtem ko čakava, da naju zaradi otrok najprej pokličejo na CSD, sva se nekatere stvari glede otrok in premoženja že uspela dogovoriti. Iz skupnega stanovanja se bom odselila jaz, skupaj z otroki. Morala bom v najem, vendar novega bivališča še nisem našla. Tako nimam kam, z bodočim bivšim možem se
medtem trudiva vzdrževati kolikor toliko mirno življenje… in še vedno spiva v skupni postelji. Tu je zdaj problem… možu sem pojasnila, da ga ne ljubim več in tudi seksa z njim ne maram. On pa prosi, moleduje… in na koncu popustim. To se mi ne zdi v redu, ni v skladu z mojimi načeli, počutim se kot… ne vem, kaj… A možnosti, da bi, dokler se ne odselim, spala kje drugje, nimam… Ne pričakujem kakšnega nasveta, le morda mnenje, kaj si mislite o tem, ima katera (ali kateri) podoben problem…

Pojma nimam, take situacije si ne predstavljam, mislim občutkov, o katerih (ne) pišeš, čeprav, po neki intuiciji pa vendar lahko. Pa vseeno nasvet, čeprav ne pametujem rada, sploh ko nimam pojma, ampak poskusi mu z isto, prav isto taktiko moledovanja, kot on tebi, pojasniti,da to pač– ne gre no. Menda ni fizično nasilen človek?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

No, če to samo krši neko tvoje načelo, je še v redu … Načela so vendar zato, da jih kršimo.

Meni se tukaj postavlja vrsta vprašanj: ni ti do seksa z njim, tip te lepo prosi in potem kaj? Potem ti kar na lepem je do seksa ali se gladko pustiš posiliti ali kaj? Ne razumem te dinamike, oprosti. V tvoje dobro pa upam, da je v resnici tako, da si seksa želiš, le malo te je treba prepričati, da popustiš.

To pa je res kriza.
Vse je odvisno od občutkov. V njem očitno še vedno so, do tebe, upam vsaj, da ne gre samo za neko zadovoljitev potreb, kaj pa v tebi? Kaj ti občutiš? Pozabi na to, da se ločujeta? Ali doživiš orgazem, lahko ob tem pozabiš na težave, skrbi.. in se prepustiš občutkom..
Če lahko toliko daš na stran to željo po ločitvi in kljub temu, na te trenutke združitve dobiš kaj pozitivnega, potem bi mogoče razmislila bolj o reševanju odnosa, kot o končanju odnosa. Če se ti “gabi” potem pa lahko rečem samo to, čimprej se odseli.

Če pa želiš vedeti, če je to, ta seks z bodočim bivšim moralno sporen ali kaj podobnega, pa bi jaz rekla da ni, ker tako na hitro se od nekoga tudi ne moreš odvezati, ne rabiš se zaradi tega zaničevat, si tako ali tako ne bi naredila nič dobrega. V 20 letih skupnega odnosa so bili tudi lepi trenutki, kajne. Če spolnosti ne moreš ubežati, misli na vajine začetke, pomisli, da ima tudi on občutke, upam, da jih ima, upam da ne gre še za en način nasilništva.

Kako pa je izgledalo to psihično nasilje?

Med tem, da ji ni in med tem, da je ženska posiljena, je pač nek bolj ali manj prepovedani pas, a ne. Na račun “miru” ali denarja ali kaj jaz vem še česa se ga nekatere pač poslužujejo. In če to ne pretehta nezvestobe njej sami, je menda še vse ok.

Torej vendar razumeš to, saj si napisala, da v njeno dobro. Torej veš, o čem piše. In mislim, da ne gre za to, da bi si to želela, sicer ne bi pisala na tak način.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

najbrž se počutiš kot zastonj prostitutka. za vse bi bilo najbolje, da takoj najdeš stanovanje in se takoj odseliš. Kakšen je moški, ki fehta za seks žensko, ki ga ne mara – fuj in fej. Če imaš dovolj denarja mu daj denar za prostitutko, da bo na njej praznil jajca. Boš videla, da ti ne bo več težil, ker se bo gotovo navezal na prostitutko.
Probaj se počasi spraviti v red. Človek si, zaslužiš si dostojanstvo.
Še najbolj prav bi bilo, da ti z otroci ostaneš doma in dedec nekam gre, razen če ste v hiši pri njegovih.

Hvala za vaša mnenja… vidim, da zadeva zahteva nekaj pojasnil… Poleg psihičnega nasilja (zaničevanje, žalitve, napetost…) je bilo prisotno tudi fizično (vlekel za lase, grabil po meni, da sem bila večkrat polna modric… ) in spolno (zaradi svoje nespečnosti me je tako dolgo nadlegoval ponoči, da sem morala popustiti oz. me je malodane posilil). Zdaj, po odločitvi, da odidem, ni več nasilen, a preveč škode je že bilo storjene… Ne maram ga več, pri seksu ničesar ne čutim, samo prezir… kljub temu, da sem tega človeka nekoč ljubila in tudi v postelji zelo uživala… In to, kar se dogaja zdaj… ne vem, zmedena sem… vsekakor se mi seks z možem, ki ga ne maram, upira… in slutim, da bo tudi zaradi tega veliko težje oditi…

A kavč pri vaši hiši pa ne obstaja? Zakaj praviš, da ni druge možnosti, kot da spita na isti postelji. Kaj pa so otroci, zakaj ne spiš v isti sobi kot otrok… So otroci še majhni, koliko so stari… A je kakšen še tako majhne, da bi lahko spal na zakosnki postelji, takrat te menda ne bi kar vpričo otroka nadlegoval… To te sprašujem zato, ker praviš, kako se ti upira… da si ne bi na koncu upirala še sama… tega ti ne želim…

Tebi ni do seksa, on pa seksa s tabo? Torej te redno posiljuje?

Saj pa je napisala, da jo prosi…
Po moje je bolj to, da potem popusti, čeprav si en del nje ne želi popustiti… gre za to, da en del nje ne zmore/noče?… reči ne, drugi pa ne zmore/noče… reči ja…

Ja, sem prebrala, da jo prosi, razumela pa sem jo tudi, da ji ni do seksa z njim. Torej se pusti posilit, vsaj jaz tako razumem.

Saj pa je napisala, da jo prosi…
Po moje je bolj to, da potem popusti, čeprav si en del nje ne želi popustiti… gre za to, da en del nje ne zmore/noče?… reči ne, drugi pa ne zmore/noče… reči ja…[/quote]

Za seks morata biti oba. Če en ni za, je to zame posilstvo (sicer verjetno ne gre tako, da on ni za, ona pa je, ker potem ona tako nič ne more) pa čeprav znotraj zakonskega stana. Tudi moški, ki prosi za seks, je zame poden. Da pa seksa z žensko, ki ne želi seksat z njim, je pa sploh ogabno od njega.

Ni posilstvo, če ženska na koncu popusti – torej privoli.
Lahko je moški beden… ampak posilstvo pa ni.

Če privoli, potem pa ni kaj za jamrat. Če te nekdo prisili in seksa s tabo kljub tvojemu ne, je to posilstvo. Če pa sama privoliš, ja potem pa se nimaš kaj pritoževat.

V vsakem primeru je moški brezbrižna budala, tudi če privoli, nečustveni hlod, da v žensko sili, kot pa da bi prvo pomislil, se pogovoril in ugotovil kaj vzrok za spolno ohladitev. Ne vem, kaj so to za “fosni”, da se samo sprazni, da mu je vseeno, če ne dobi vrnjene naklonjenosti in čustev, da mu potem še je sploh do tega.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Moški, ki prosjači za seks, je tako ali tako poden od podna. Moški, ki seksa z žensko, ki si ga ne želi, je pa totalno nizkoten primerek.
Ne razumem pa niti ženske, ki reče ja, čeprav tega noče? Razumem, če rečeš ja, ko ti nekdo reče pomij posodo pa rečeš ja, čeprav nočeš tega počet. Ampak pri seksu pa stvari niso tako enostavne: ja je samo takrat, ko si tega želiš. Vse ostalo…

V vsakem primeru je moški brezbrižna budala, tudi če privoli, nečustveni hlod, da v žensko sili, kot pa da bi prvo pomislil, se pogovoril in ugotovil kaj vzrok za spolno ohladitev. Ne vem, kaj so to za “fosni”, da se samo sprazni, da mu je vseeno, če ne dobi vrnjene naklonjenosti in čustev, da mu potem še je sploh do tega.[/quote]

Kavč?

V vsakem primeru je moški brezbrižna budala, tudi če privoli, nečustveni hlod, da v žensko sili, kot pa da bi prvo pomislil, se pogovoril in ugotovil kaj vzrok za spolno ohladitev. Ne vem, kaj so to za “fosni”, da se samo sprazni, da mu je vseeno, če ne dobi vrnjene naklonjenosti in čustev, da mu potem še je sploh do tega.[/quote][/quote]

Problem tu je, da med obema nekaj hudo škriplje, saj sicer ženska ne bi bila hladna, česar pa tak moški noče videti zaradi brezbrižnosti – in z neupoštevanja partnerke še poslabšuje celotno situacijo in tudi pospešuje njeno “odtujitev” in ohladitev, ker mu očitno ni nič mar zanjo in za njun odnos.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

draga moja! svetujem ti, da začneta sexati! pofafaj mu ga vsaj 3krat na dan! ob sobotah se morata svingarskih zabav ob nedeljah!

Draga sigurno-ne-naša. Ne vem sicer, koliko si stara, vendar, če nisi razumela je ta tema resna. Ne moreš se kar pojaviti in predlagati absurdnih stvari. Predvidevaj, da najbrž govorimo o starješemu paru in svingerske zabave zagotovo ne pridejo v poštev. Gospa ima problem in nas je povprašala za pomoč, ti pa se obnašaš kot, da so ti odpovedali mali možgani. Fafanje, omenjaš, naj bo izvedeno trikrat na dan! Si resna? Kolikokrat pa ga izvajaš ti? Ravno tolikokrat. TO NI NORMALNO. Ljudje, poskusite se obnašat kot normali osebki, pomagajte, ne zafrkavajte, preveč je že takih, pri katerih ne veš, ali niso morda dobili možganskih kamnov.
Upam, da se imate lepo.

Lep pozdrav, Karin

Jaz mislim da je najbolje da tkoj greš. Sicer ne razumem zakaj ti odhajaš iz skupnega stanovanja. Pojdi pa v varno hiši, kam v sobo, samo pojdi. Sama ugotavljaš da bo čedalje težje. Boš lažje videla. Vedno namreč človek še malo upa da bo bolje. Poznam nekaj žensk, pa tudi jaz sem bila v podobni situaciji. Samo da pri meni ni bilo nikoli nobenega nasilja. Pa sva si oba želela pa se imela takrat lepo, samo potem sem imela vedno dslabe občutke. Oba sva doživela orgazem. Nisva pa živala skupaj. Nič več takrat. Znanka pri kateri je to trajalo dlje se je počutila sama sebi grozna. Tako da nikar ne počni tega. Pojdi. Otroci so že tako veliki predvidevam d jim lahko tudi razložiš da ne moreš biti več z očetom, pa zakaj tudi ne. Izpusti pač seks.

oprosti,
ampak jaz bi na tvojem mestu spala v otroški na podu,kot,da bi prenašala bivšega.Ne zaslužiš si tega in vse skupaj se ti bo priskutilo za celo življenje.
Postavi se že enkrat za sebe,če si naredila že prvi korak za ločitev,še naredi v postelji red.
Ne vem,jaz z bivšim fantom ne bi spala v isti postelji,pa ni bil niti malo takšen kreten.
Drugač te bo še po ločitvi nadlegoval.

Seks naj bi bil vendo užitek. Če ti ni do tega, če si tega ne želiš, tega ne počni. Vse okoliščine so pri tej zadevi popolnoma nepomembne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close