Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Seks doma

Seks doma

Z mojim ko seksava mi je zelo poredko fenomenalno (nekajkrat na leto),  vednooo  razen teh nekajkrat na leto pa lezi ko klada. Js skacem okol njega da nama je fajn.. njemu precej bol ko meni. Baje sm mu fulll vsec. Skupi sva ze lep cas in tudi otroka imava. On 35 js 26. Omislila sm si ljubimce da me vsaj oni poseksajo tako kot je treba. Kaj bi vi naredili ce bi vas parner biu tak, se da to izbolsat, spodbudit v drugo smer…

pomoje najbols da se tko odkrito o tem pogovorita doma.

Če se pa ta težava šezmer pojaula pa mogoče ni slabo it h ksnmu k se prou z tem ukvarja.

Odgovor na objavo uporabnika
Pikicaa, 21.07.2022 ob 13:00

Z mojim ko seksava mi je zelo poredko fenomenalno (nekajkrat na leto),  vednooo  razen teh nekajkrat na leto pa lezi ko klada. Js skacem okol njega da nama je fajn.. njemu precej bol ko meni. Baje sm mu fulll vsec. Skupi sva ze lep cas in tudi otroka imava. On 35 js 26. Omislila sm si ljubimce da me vsaj oni poseksajo tako kot je treba. Kaj bi vi naredili ce bi vas parner biu tak, se da to izbolsat, spodbudit v drugo smer…

Preveri moj oglas…bi se lahko fajn ujela. https://forum.zurnal24.si/forum/tema/iscem-ljubico-dolgorocno-22795609/

Moj mail samo.ceram@gmail.com ali 030 735 142 – WhatsApp ali Viber. 🙂

Ej, poskusi mene 55+ nikoli ne ne boš pozabila

pisi na nagajiv2@gmail.com

Lahko  se doma uležea na pojsteljo   se zlečeta do spodnjega perila poem se naj punca uleže na pojsteljo da noge narazen  fant se pa uleže na punčo   tako da sta z nogam ter telesom skupaj ter začneta porivat  .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close