Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sejšeli, mauricius, maldivi, reunion

sejšeli, mauricius, maldivi, reunion

a je bil kdo ? a tam obstajajo samo nesramno dragi hoteli in hiske al je mogoce mozno dobiti kaksno pocen (no ja – cenejso;-) varianto – na pol podrto koco npr. ?:-)

Bila na Mauritiusu, poleg nesramno dragih hotelov se najdejo tuci cenejši hoteli in bungalovi…skratka za vsak žep nekaj.

Živ,

za kupit ali it na dopust?

Na Mauriciusu tujci brez državljanstva ne morejo kupovati nepremičnin.
Lahko pa si partner pri gradnji.

Za dopust pa najdeš veliko apartmajev in zasebnih sob, pa tudi cenejših hotelov.

🙂

LP Petra

kupovala se ne bom..zaenkrat samo dopust, pa se to krajsi 🙂
a imata mogoce kaksne internet povezave al pa kakrsenkoli drug kontakt, kjer bi lahko dobila vec informacij o cenejsih namestitvah ?

http://www.odklop.si

Jaz sem bila na Mauritiusu kakih 6 let nazaj. In sva prek interneta najela en studio za 25 USD. Ko sva prišla tja, so nama kar usta dol padla. Kaki studio, bil je pravi apartma s kuhinjo in veliko kopalnico, da ne omenjam čudovitega rastlinja vse naokoli. Pa še čistili in pospravljali so nama vsak dan. Res da ni bil čisto zraven plaže, ampak tam so itak vse plaže javne (tudi tiste ob hotelih) in greš lahko kamorkoli. So pa res lepo urejene.

Po plažah tudi hodijo razne mamke, ki ti po naročilu prinesejo domače kuhano kosilo v tvoj apartma po zelo nizkih cenah. Je pa mljaski.

Pazi pa se raznih moških in fantov, ki prodajajo (ali “podarjajo” za pokušino) ostrige in druge reči po plažah. Ker na koncu, ko že poješ, zahtevajo nenormalne denarce.

Gremo na Maldive vsako leto. Obstajajo seveda cenejše in dražje variante ampak tudi pri cenejši težko prideš skozi z manj kot 2000 euri/2 osebi za 10 dni.
Najcenejši pa je otok Giravaru.
Nepremičnin pa tudi tam ne moreš kupovati. 🙂

Letos pozimi smo se greli na Mauriciusu. Nastanitev in aviokarte smo nasli na internetu. Vzami si nekaj ur in malo posurfaj. Sigurno bos nasla kaj za voj okus in zep. Mi smo nasli zase super varianto, ki jo bomo prihodnjo zimo ponovili.

Selena ali lahko napišeš kaj več o maldivih, oz kako priti do cenejše variante?

pliiiiz, dajte se malo razpisati no…..

Mene tudi zanima. Kako to greste, v lastni reziji ali preko agencij, katerih? Koliko je samo avion? Koliko casa se vozis do tja. So na Maldivih kaksni scurki in podobno? Kaj tam jeste? Kakrsnekoli info bi prisle prav.

Misika*, a lahko kakšen link?

Hvala in lp,
G

za bolj budget variante priporočam exotic tours – delajo samo z lokalnimi hoteli in agencijami, vsi zelo prijazni. Bili z njimi že na Mauriciusu (relativno poceni hotel, vendar kul) in še marsikje.

Tudi z mojo družino sem bil preko agencije na Mavriciusu in naslednjo leto (beri zimo) me znova vidijo tam. Teden dni v 3* hotelu s polpenzionom za 4 člansko familijo je stal cca 500€.

Letalske karte pa so tiste, ki nam preprečujejo vsakoletni obisk tega raja na zemlji (karte so stale cca 3800€).

Vsekakor pa če že greš v takšne kraje, so kratke počitnice (krajše od 14 dni) nesmiselne. Prvič v življenju sem bil na enem mestu (vsak dan smo se potepali po otoku) tako dolgo, še več.. kopal in potapljal sem se celo v morju (mrzim slano vodo).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close