Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šejki z Dubaja klicali managerja od Gabrove, če termini še veljajo

Šejki z Dubaja klicali managerja od Gabrove, če termini še veljajo

Še kako veljajo, ženska mora jest.

In to ti je povedal tvoj manager, ko te je poklical in to sporočil, da so tvoji termini pa odpovedani?

Psihiatrom v Sloveniji ne zmanjka dela, samo če pogledajo ta forum.

Večni misterij mi bo, kako lahko tak idiot, kot je avtor, živi sam s sabo.

Odgovor na objavo uporabnika
Poglej si ga, 08.09.2025 ob 14:32

Večni misterij mi bo, kako lahko tak idiot, kot je avtor, živi sam s sabo.

Mene pa veliko bolj zanima, kak lah tak poden od babe, posran, pokozlan, prekrit z drekom, 16000x prefukan, kako lah tak prodan kamelji gnoj od babe živi sam s sabo?

Logično, da se mora nonstop drogirat saj ne prenese niti pogleda nase če ni komplet nabliskana.

Gaber in fekalije, 08.09.2025 ob 14:36

Mene pa veliko bolj zanima, kak lah tak poden od babe, posran, pokozlan, prekrit z drekom, 16000x prefukan, kako lah tak prodan kamelji gnoj od babe živi sam s sabo?

Logično, da se mora nonstop drogirat saj ne prenese niti pogleda nase če ni komplet nabliskana.

Ti si res skrajno brezupen primerek, moje sožalje.
Pa res nimaš česa počet, razen o dreku fantazirat?  Nobenih svojih skrbi, da se moraš ukvarjat s perverznimi izmišljotinami?

Že nekaj časa shranjujem vaše tovrstne zapise, ko jih bo sodišče obdelalo, bo pa ena gospa odlično zaslužila na vaših odškodninah. Kar nadaljuj.

Ne veljajo, ona je sedaj spoštovana gos——————————————–pa, pogodbene kazni bo pa slehernik plačal iz proračuna.

Si bila zraven, da veš, kaj naj bi se dogajalo?

ta pikra, 08.09.2025 ob 14:52

Si bila zraven, da veš, kaj naj bi se dogajalo?

Za Gaber in fekalije

Arabci čakajo s polnimi krožniki dreka na kobilo in njeno prijateljico benćak.

Anonimno 1417, 08.09.2025 ob 16:39

Arabci čakajo s polnimi krožniki dreka na kobilo in njeno prijateljico benćak.

Je že na poti in vas brezplačno, le z zdravstveno kartico, odpelje na takojšnjo obravnavo in nekajmesečno bivanje v Polje.
Vsi imate prostor -Noro, 1417, Gaber in fekalije…

Ali bo dovolj kar en sedež, teslo SDSjevsko?

Mene pa vseeno zanima, kako lahko tak tip v zrelih letih pade na njene čare

ženske, ki gredo v Dubaj dejansko počnejo vse za denar. Čisto vse. To vsi vemo.

jagodna vodka, 08.09.2025 ob 18:30

ženske, ki gredo v Dubaj dejansko počnejo vse za denar. Čisto vse. To vsi vemo.

Če to drži, potem to pove več o ženskah kot o Dubaju.

pač PEDER se je oženil in KURBA ga je vzela!

Poglej si ga, 08.09.2025 ob 14:45

Ti si res skrajno brezupen primerek, moje sožalje.
Pa res nimaš česa počet, razen o dreku fantazirat?  Nobenih svojih skrbi, da se moraš ukvarjat s perverznimi izmišljotinami?

Že nekaj časa shranjujem vaše tovrstne zapise, ko jih bo sodišče obdelalo, bo pa ena gospa odlično zaslužila na vaših odškodninah. Kar nadaljuj.

Prebral sem kakih 5 intervjujev z dekleti, ki jih je najel šejk.

Uživanje dreka druge osebe je dejstvo, je že klasika.

– dekle se (na šejkovo zahtevo) pokaka šejku v usta

– šejk in njegovi prijatelji kakajo dekletu v usta, tudi če bruha

Všeč pa mi je izjava mlade Srbkinje: Punili su me kao papriku…

Je pa tako, da tistih 100.000 dolarjev mlada evropska punca ne bo zasužila niti po 20-ih, 30-ih letih dela in šparanja…

Torej ne bo nič z hipotekarnim kreditom za garsonjerco…

Bo treba jesti drek, ali pa biti večna podnajemnica…

Golobova bivša je bila preveč normalna za njega,zato se je ločila. Reva,se mi smili. Kako sramoto dela ta tip njej in predvsem otrokoma. Da jaha znucano kobilo,ki so jo povaljali vsi,ki so imeli malo več denarja ali pa medijsko ime. Usipan do konca. To bi mogli državljani sami odstranit,takšno drhal iz položaja.

Kdo bi vedel kaj je konkretna ẓ̌enska počela v Dubaju.  Ljudi z opisanim fetišem je malo.  In vsekakor niso le v Dubaju, ki je poseben kvečjemu zaradi nekoliko višje koncentracije dovolj bogatih perverznežev, ki si lahko privoščijo zainteresiranim ženskam dovolj plačati, da to proti plačilu potem voljno počnejo.  Retardi pa potem to razumejo kot neko posebnost Dubai, da vsi hodijo tja zaradi sranja, itd ker to je vse kar slišijo.  Tako lahko je izmanipulirati retarde…

Kakšne alternative pa ima ženska, ki želi hitro zaslužiti?  Če kaj so ženske tiste, ki komaj čakajo, da jim kdo ponudi ekstremne vsote denarja za karkoli že zmorejo prenesti oz. narediti.  Še grebejo se.  Same iščejo tipe.  Potem igrajo žrtve.

Kako ste mi samo smešni vsi drekači! A ste do zdaj o seksu slišali samo od kateheta, doma pa misionarca ob petkih zvečer v temi? Potem ni čudno, da vas tako meče iz tira. Saj bi vi tudi, pa ne upate, to je vse. Preganjavica na polno.

Fetiši vseh sort se prakticirajo povsod že stoletja. Vi pa šele prvič zanje slišite zdaj? Uf, morate stradat v gatah in glavah!

V našem prostoru se temu reče “kaviar”, če niste vedeli. Pojesti partnerjev drek.

“Zlati dež” pomeni nekoga polulati, na primer. Ali lulati vpričo njega.

Oboje prakticira en cel bataljon ljudi, tudi oni brez denarja. Čisto mogoče, da kak vaš stric ali sosed tudi, sploh ni tako redko, kot vi mislite. Ni treba biti šejk v Dubaju ali plačanka.

Da so si gospodične naredile fajn reklamo, ni nobena novost. Seks industrija dela milijarde vsak dan. Vi pač ne morete do tega in vas preganja, kot da bi to bilo neko čudo. Prostitutke so od nekdaj prodajale svoje usluge na račun slogana “naredim VSE”, kar želite in vaša žena noče. PA ČE JE RES ALI NE!!! Kaj pa mislite, kako se dela učinkovita reklama za biznis? Četrt je res, ostalo pa prodajanje fantazije.

Kaj je torej tu novega? Samo vam je to novo in šokantno, ker ste pač zategnjeni in perverzni naskrivaj, to je vse.

Večina zares bogatih šejkov plača predvsem prepričljivo sodelovanje njim eksotičnih žensk, fetiši so postranska stvar in včasih sploh ne pride do seksa.

Je pa tako, da bi si vi vsi dali za jurja nafilat vse luknje z drekom, če bi vam ga le kdo ponudil. Vam pa zastonj fila drek v glavo vaš pastir ???? Jebe vas v glavo in v rit, vi pa doživljate katarzo, če si nasanjate “grehe” drugih….

Sploh pa -a je kdo od vas bil poleg in videl Tino osebno? Ali samo ponavljate, kar si je en impotentnež izmislil?

hudo.., kaj je ta kletar zadet v glavo, ali več njih.. kaj češ, trstenjakova….., janšistična svečkarska propagandna kletna trolovska SdS nora24tv demokracija  greznica…

tja iz kje piše/jo ta/tej trol/i bi treba s cisterno gnojnice priti pred njihov vhod in gasa…

itak so najraje v fekalijah..

Pa so res kakšni indici, da se je Tina prostituirala v Dubaju? V Sloveniji tudi?

Sicer je bila kao lobistka v Bruslju, to je stoprocentno res. Vemo pa, na kakšen način punce (takrat) v dvajsetih sploh lahko lobirajo v svetu visoke politike in visokega gospodarstva.

Opravljanje najnižje vrste.

Pa še tega ne bi smela tu napisat. Vse to jevogabni gossip. 

Take teme na ignore. 

Ampak lepo, lepo na grotesken način, da se pokaže vaš pravi obraz. Seveda pod anonimous psevdonimi. Vaše senčne strani. 

malce začudena, nič več ogorčena

Anonimno 6301, 09.09.2025 ob 11:18

Pa so res kakšni indici, da se je Tina prostituirala v Dubaju? V Sloveniji tudi?

Sicer je bila kao lobistka v Bruslju, to je stoprocentno res. Vemo pa, na kakšen način punce (takrat) v dvajsetih sploh lahko lobirajo v svetu visoke politike in visokega gospodarstva.

Mlada dekleta zagotovo lahko lobirajo le tako, da popijejo, če je treba, 10, celo 15 kozarčkov sperme… A da jo ne?

Na (slovenskih) žurih pa so bistveno bolj “pridne”!

spricaj Andrej 2

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close