Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style sejem v Bologni

sejem v Bologni

Mi lahko kdo kej o tem pove? Zanima me vse o ličenju…. kdaj je boljš it… v soboto ali nedeljo? Koliko je vstopnina?

:))

Lara na sejmu ni kaj veliko ličenja,razen na posameznih štantih,lani sem bila v halah kjer nimaš vstopa razen,če imaš PRESS karto.Priporočam,da si ogledaš njihovo spletno stran,je pa fino,če greš lahko vsaj za tri dni.

Ma sej me zanimajo tudi nakupi…. :)))) ma ne, samo za en dan bom šla….

A imaš mogoče link?

Hvala.

Lara,ti sporočim,vsega ne prodajajo v soboto,najboljši nakupi na sejmu so v ponedeljek.probaj poiskat COSMOPROF BOLONIA.

Hvala…. ma v ponedeljkih mam druge reči….. bmo pa v nedeljo šli…. 🙂

najboljši sejem in delavnice se dogajajo v londonu, ki je narejen prav za makeup artiste – nekaj utrinkov si lahko pogledaš na moji spletni strani pod referencami. Tam se predstavijo najboljše makeup hiše: mac, kryolan, paris-berlin, joe blasco šola, makeup forever in drugi. nakup: 30% ceneje.
http://www.carpus-makeup.si/novica.php?id=1

letos je bil 27.januarja – ki pa je na žalost že mimo.

Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator 040/49 11 11 www.carpus-makeup.si jasna@carpus-makeup.si

Pozdravljena Jasna,res je da je zelo dober sejem v Londonu,ne bi se pa strinjala,da je najboljši.Meni osebno je tudi zelo dober sejem v Ameriki,je pa to stvar okusa.Cosmoprof sejem za izobraževanje apsolutno ni primeren,lahko pa vidiš kar nekaj,jaz iskoristim prijetno s koristnim ostanem namreč še na specializiranih delavnicah,ki so zaprtega tipa.
letos ostanem cel teden na izobraževanju.
Lep kolegialni pozdrav
Branka Pavlovič

Sejem v Bologni ni vreden vstopnice, ni profesionalen, ogromno je nekih levih italijanskih kozmeticnih his, korejskih, , kitajskih ipd. O licenju ne bi izvedela nic kaj veliko. Jaz ti ga ne priporocam, sem bila razocarana. Seveda je Imats v Londonu poglavje zase in verjetno najboljsi na stari celini.

Ma koliko pa je vstopnina?

Na spletni strani Cosmoprof Bologna si poglej. Mi je vseeno, koliko je cena, ker je vse skupaj slabse kot na kaksnih stantih na vaskem sejmu. Edino nekaj dobrih tipov je, taksnih smekijev….;)

Res je, Jelka veliko je dobrih tipov,pa še ti so malo drugače usmerjeni,delno se pa strinjam z tvojo oceno sejma,ostalo sem pa že prej povedala.
Branka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close