Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sef na banki za zlato

Sef na banki za zlato

Kaj pa je kilo zlata, škatlica cigaret in za to skrit rabiš sef?

Odgovor na objavo uporabnika
Vidiš, 29.03.2025 ob 20:46

Kaj pa je kilo zlata, škatlica cigaret in za to skrit rabiš sef?

Tako.  Če kdo res vlomi v npr. stanovanje, bo prej s sabo odnesel domači sef kot prefrigano skritih nekaj zlatih cekinov.

Anonimno 1434, 29.03.2025 ob 21:37

Tako.  Če kdo res vlomi v npr. stanovanje, bo prej s sabo odnesel domači sef kot prefrigano skritih nekaj zlatih cekinov.

Ce že imajo ljudje doma sef, mora biti pritrjen na zid, mora biti protipožarni, obstajajo alarmi ki delujejo na tresljaje.

Dgj, 29.03.2025 ob 21:44

Ce že imajo ljudje doma sef, mora biti pritrjen na zid, mora biti protipožarni, obstajajo alarmi ki delujejo na tresljaje.

Pred leti se je zgodilo v Avstriji, če se spomnite, so žensko mučili vlomilci, dokler ni odprla sefa. Za več kot 1 kg bi jaz obvezno naročila sef na banki, glede na rast zlata je to min strošek

Sladki problemi

Minimalne količine zlata se doma z lahkoto skrije v mehanizem kauča, posteljno vzmetnico, lončke v špajzi, ni da ni.  Odvisno pač čemu ti zlato služi, za kakšen del premoženja gre, itd.

Mi pa to, da sem zadnji teden par znancev slišal omeniti zlato, sedaj tu ta tema, optimizem, … nekako daje misliti, da utegne slesiti vsaj daljša pavza rasti in malo zig zag, če ne kaj slabšega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close