šef me peca, pacek
Verjetno je problem v tem, da ni ta pravi oz. dovolj simpatičen. :)[/quote]
Načeloma ženska ne pusti, da jo boža moški, ki ji ni simpatičen, razen če je premalo samozavestna, ker v nasprotnem primeru je treba takšnega idiota vžgati, da vse zvezde vidi, pa mu tudi par krepkih povedati, saj gre za nasilje, da nekdo prestopi fizično mejo in poseže v intimo človeka.[/quote]
Stvari so v tem primeru malo zakomplicirane, saj je ta nadlegovalec, njen šef.
Če si lahko privošči, da bi bila brez službe, bi verjetno že šla…Zato je fajn, da čimprej najde novo.
Se pa strinjam, da ženska tega ne sme dovoliti.
Zakaj, bi si ona iskala novo službo?
On (šef) si ne sme dovoliti tega, kar počne.
Jaz bi ga takoj prijavila. Če je slučajno lastnik podjetja, bi zahtevala še veliko odškodnino.:)[/quote]
Seveda ga lahko prijaviš. Še prav bi bilo, da bi se ga.
A še vedno bi morala imeti že nagledano drugo službo.
Delati s takšnimi ljudmi, s katerimi se tožariš na sodišču….Malo prevelika obremenitev.
Jaz bi ga takoj prijavila. Če je slučajno lastnik podjetja, bi zahtevala še veliko odškodnino.:)[/quote]
še prej bi bilo prav, da mu pove, da ji ne paše.
no avtorica, si mu sploh povedala???
Seveda ga lahko prijaviš. Še prav bi bilo, da bi se ga.
A še vedno bi morala imeti že nagledano drugo službo.
Delati s takšnimi ljudmi, s katerimi se tožariš na sodišču….Malo prevelika obremenitev.[/quote]
Glej, napisal si tako, kot če starši rečejo vnuku, da mu ni treba obiskati babice, ampak babica pa bo verjetno zelo žalostna, če ne bo prišel. Se pravi, taki starši pod pretvezo svobodnega odločanja sina pogojujejo z nečim mnogo bolj neprijetnim in obezujočim – s hudimi občutki krivde, če ne bo obiskal babice, ker bo žalostna.
Naj ga pošlje v 3 krasne, da ohrani dostojanstvo in svoj ženski ponos, pa služba gor ali dol!
Sicer pa se naj proda? Bolje živeti na cesti, pa ohraniš svoj ponos in dostojanstvo.
Glej, tam v temi Vaše mnenje lahko pobrišeš, sem se zmotil, sem mislil semle napisat:
Ženski je ponavadi dovolj reči moškemu samo, da ji ni všeč. Ker mnogi so domišljavi in si domišljajo, da so pravi magnet za ženske, če so že do njih prijazne npr., ker so na višji poziciji in podobno.
To itak, najprej mu povedat, tako da bo razumel…. lahko tudi narisat, če je slučajno nepismen :))))[/quote]
Ali pa pokazati, da občuti, če je slep…:)[/quote]
Tudi to je opcija, če ne vidi in ne sliši. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.