Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek šef me peca, pacek

šef me peca, pacek

Komaj dva tedna delam in mi že sadi rožice in vabi na kavice, mimogrede me poboža po roki.
Mater mi gre na bruhanje, čimprej moram najti drugo službo, da se umaknem slinavcu!

kolk je star. Če je starejši mu rec da maš ata doma.

Kako se pa oblačiš? Sigurno izzivalno, torej sebi pripiši.

Saj ni star, misli da lahko vsako novo podre kot trofejo.

Šiiiiiiiiiiiiiiiit! Povej , ko bo lahko slišal, da je tvoja teta prijateljica njegove sosede.

Izzivalno se ne oblačim, bolj elegantno poslovno, tako da jošk ne kažem okrog glih.

pa mu daj predlog da naj gre med jagre. Tam bo veliko trofej, če zna pecat.

Zvabila bi ga v past, posnela s kamero in držala za jajca (figurativno!), dokler ne zamenjam službe.

Karkoli boš storila, stori ZDAJ! in ne čakaj! Spolno nadlegovanje s časom ne preneha, ampak postaja vse hujše in hujše.

po dveh tednih ti mislis da te peca

si pa ena naivna kura

lp

Dej dej, če dobr zgleda ga izkoristiš, posnameš potem pa izsiljuješ 😀

Sej se zavedaš, da potem tudi sama počne neki, kar ni zakonito, a ne?:) In on bo lažje dokazal, da ga izsiljuje, kot ona, da jo nadleguje. Biser od nasveta, res.

izzivalka, sklepaš po sebi?

Sej se zavedaš, da potem tudi sama počne neki, kar ni zakonito, a ne?:) In on bo lažje dokazal, da ga izsiljuje, kot ona, da jo nadleguje. Biser od nasveta, res.[/quote]

Nezakonito je SAMO snemanje na javnih krajih. Uporabi domišljijo! 🙂

pa menjaj delodajalca…MONE vedo, da je služb in dela kolikor hočeš……..pozabijo pa povedati kakšna je cena za plačo….

mimogrede, slaba provokacija……..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Pa še reci mu, da ti je všeč, če je bolj grob. Ampak pol briš ta del iz posnetka hahhahahhaha 😀 Upam da ta revež nima žene 😀 za d: pusti mi domišlijo, ker otroci spijo. Jutri se vrnem v realno življenje. 😀

ne cincaj, povej mu svoje, ampak odločno

Takšni dedci pač poskusijo pri vsaki. Od tebe je odvisno, ali daš ali ne.

Tule pravijo, da se pokliče 080 12 13 in se takšne prasce izloči iz trga.

http://www.zaposlitev.net/delo.php?m=iskalci&a=karierni_center&a2=clanek&idb=119

Če si kaj pametna se boš “dala dol” z njim boš imela potem večjo plačo in druge ugodnosti,
zato čimprej iskoristi priliko, da se ne ohladi in ne moraliziraj preveč po nepotrebnem !!!!!!!!

ja, veš da! vsakemu pa tudi ne bomo dale!

Po moje ti čist paše..

Po moje ti čist paše..[/quote]
Verjetno je problem v tem, da ni ta pravi oz. dovolj simpatičen. 🙂

Po moje ti čist paše..[/quote]
Verjetno je problem v tem, da ni ta pravi oz. dovolj simpatičen. :)[/quote]

Načeloma ženska ne pusti, da jo boža moški, ki ji ni simpatičen, razen če je premalo samozavestna, ker v nasprotnem primeru je treba takšnega idiota vžgati, da vse zvezde vidi, pa mu tudi par krepkih povedati, saj gre za nasilje, da nekdo prestopi fizično mejo in poseže v intimo človeka.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Verjetno je problem v tem, da ni ta pravi oz. dovolj simpatičen. :)[/quote]

Načeloma ženska ne pusti, da jo boža moški, ki ji ni simpatičen, razen če je premalo samozavestna, ker v nasprotnem primeru je treba takšnega idiota vžgati, da vse zvezde vidi, pa mu tudi par krepkih povedati, saj gre za nasilje, da nekdo prestopi fizično mejo in poseže v intimo človeka.[/quote]

tudi jaz mislim, da bi mu morala konkretno povedati, da te ne zanima, kot moški in da ne želiš, da se te dotika. torej jasna informacija, da nisi za.

če to ne zaleže (če je normalen bo zaleglo) potem razmišljaj o drugih opcijah. vse tiste neumnosti snemanja in izsiljevanja pa seveda pozabi. tega ti pa res ni treba.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sej ne vsakemu 🙂 … samo šefu 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close