šef me peca, pacek
pa menjaj delodajalca…MONE vedo, da je služb in dela kolikor hočeš……..pozabijo pa povedati kakšna je cena za plačo….
mimogrede, slaba provokacija……..
Tule pravijo, da se pokliče 080 12 13 in se takšne prasce izloči iz trga.
http://www.zaposlitev.net/delo.php?m=iskalci&a=karierni_center&a2=clanek&idb=119
Po moje ti čist paše..[/quote]
Verjetno je problem v tem, da ni ta pravi oz. dovolj simpatičen. :)[/quote]
Načeloma ženska ne pusti, da jo boža moški, ki ji ni simpatičen, razen če je premalo samozavestna, ker v nasprotnem primeru je treba takšnega idiota vžgati, da vse zvezde vidi, pa mu tudi par krepkih povedati, saj gre za nasilje, da nekdo prestopi fizično mejo in poseže v intimo človeka.
Verjetno je problem v tem, da ni ta pravi oz. dovolj simpatičen. :)[/quote]
Načeloma ženska ne pusti, da jo boža moški, ki ji ni simpatičen, razen če je premalo samozavestna, ker v nasprotnem primeru je treba takšnega idiota vžgati, da vse zvezde vidi, pa mu tudi par krepkih povedati, saj gre za nasilje, da nekdo prestopi fizično mejo in poseže v intimo človeka.[/quote]
tudi jaz mislim, da bi mu morala konkretno povedati, da te ne zanima, kot moški in da ne želiš, da se te dotika. torej jasna informacija, da nisi za.
če to ne zaleže (če je normalen bo zaleglo) potem razmišljaj o drugih opcijah. vse tiste neumnosti snemanja in izsiljevanja pa seveda pozabi. tega ti pa res ni treba.
Forum je zaprt za komentiranje.