sedmera triglavska jezera
tukaj so “v spilu” planinci z “zelo zmerno” kondicijo. zato sprasujem tudi za malo podrobnejsi opis poti in pa take,ki ni prezahtevna! kar se triglavskih jezer /dolgcasa/ tice,se ne bi cisto strinjala. tam sem bila pred 2o leti. nekaj nepozabnega! ker je ze preteklo toliko casa,nimam poti vec dobro v spominu!:)) lp petra
Dolgočasna je samo pot Komna – Sedmera…
Pot iz Stare fužine preko Vogarja ni nezahtevna, ni pa ravno najkrajša – vsega skupaj kakih šest ur.
Od Savice čez Komno – pet ur.
Od Savice čez Komarčo – tri ure.
Za planince z “zelo zmerno” kondicijo, pot čez Komarčo v katerikoli smeri odsvetujem. Je pa primerna dvodnevna krožna varianta – Stara Fužina – Vogar – pl. Pri jezeru – pl. Ovčarija – Sedmera – Komna (mimo Črnega jezera in ne čez pl. Kal) – Savica – Stara fužina.
Upam, da imaš kak zemljevid (recimo J.A.-Bohinj)…
bom nasla zemljevid! seveda! mi smo imeli /imamo neke obiske ,ki so se bolj “zmerni” pri kondiciji kot mi::)) / nakako plan,da bi sli od savice na komno…pa cez sedmera…potem pa nazaj!???/dol-kje?/. nekako smo mislili prvi dan “prilesti” do komne…potem pa zgodaj zjutraj cez sedmera in dol! bo to prevec za en dan? lp petra
Forum je zaprt za komentiranje.