sedežne garniture po meri
Če koga zanima hud dizajn sedežnih…
Mi smo kupili po naročilu pri Štruklju – zelo zadovoljni.
Mi smo lani kupili tukaj, naredijo ti do cm točno
Mislim da je lastnik prej delal pri Žaklju, zdaj je pa na svoje, uredu dečko, fer do stranke!PRIPOROČAM!
lp Jaka
Mislim da je lastnik prej delal pri Žaklju, zdaj je pa na svoje, uredu dečko, fer do stranke!
PRIPOROČAM!
lp Jaka
Da ne odpiram nove teme … tudi midva iščeva sedežno, prejšnji teden sva bila pri Lido Vrhnika … Ne vem, kdo nama je predstavljal sedežne, občutek sem imela, da direktor. Sicer prijazen, veliko ve, po drugi strani pa osladen do konca. Tipičen prodajalec, ki ti hoče kot največjemu butlju na licu mesta prodat mnogo precenjeno sedežno. Prosila sva ga za predračun za tri sedežne, dobila sva odgovor, da tega ne bo delal, naj se najprej odločiva, potem bo naredil predračun samo za izbran kavč. Halo, najbrž je cena tisto, kar je prav tako pomembno pri odločitvi?!?
Sedežno, ki sva jo nato izbrala za velecenjeni predračun, nama jo je s skromnim 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popustom naračunal na 2800 € (da ne govorim, da je za to porabil pol minute in ne vem, zakaj bi bil problem zračunati cene še za druga dva kavča). Prepričeval naju je pa prav na neprijeten način, češ, “bom takoj izračunal, koliko mi data ta trenutek, ostalo pa, ko vam jo bomo dostavili”. Kot da bi že rekla, da jo bova vzela. Hvala lepa. Drugje naju bo enaka sedežna prišla točno pol ceneje.
Forum je zaprt za komentiranje.