Se zdaj vidi, kakšni junaki ste (bili) ja
PCT pogoji so isti fenomen kot Ihre papiere bitte v času nacistične Nemčije.
Fajn vedet, da bi za Nemce pobirali Ihre papiere bitte.
Hej, lahko pridete na kosilo v naš Kurzlnuster, ampak morate imet IPB pogoje oz. Ihre papiere bitte.
Drugače pride bav bav namišljena oblast z namisljenim desničarjem Janšo pa ti zapre Kurzlnuster.
Fakt: Noben ne ve, kako je bilo ime Janezu Janši, preden si je nadel ime Janez ali preden si je nadel ime Ivan. To je zato, ker je marksist, ki igra desničarja, da radikalizira levico. To je njegova marksistična naloga, igrat zlatega idola in mučenika, ki bo padel, da ga zamenja nek kul levičar.
Saj se bojo drugi uprli, tak kot vedno, pol si pa ti jemlji zasluge. Ti si uničil Nemce, ko so prišli z Ihre papiere bitte. Vidimo ja, kak si se uprl. Pobiraš PCT pogoje ko prestrašena kura. Pol boš mel pa ulice po sebi poimenovane. Vidimo kak se upiraš za svojo idejo človečnosti in svobode ja.
Partizani vsi precepljeni ZA cepljenje in ZA PCT pogoje. Bolnica Franja? Samo z PCT pogoji prosim. Ula Furlan v vlogi Franje; ‘Gospod a ste vi sploh testirani’. Medtem; Partizani hodijo od domačije do domačije, da preverijo Ihre papiere bitte. ‘Gospod, papire prosim, za nacije!’. Blaž Janša: ‘Te pa niste vi partizani proti nacijem. Ne vem kaj naj zdaj sploh naredim, da bom izpadel junak v očeh zgodovine. Jaz nobenemu nisem vrat odpiral, niti Nemcem niti partizanom, zdaj ste me pa zmedli’. Partizan Brane: ‘Daj že papire opa, kriza je. Kaj ce pridejo Nemci preverit, bomo rajši mi prej’. Blaž: ‘Aja okej’. Partizan Brane: ‘Tukaj piše, da vam je v resnici ime Ješua Jahve Abraham Ben Janšastein. Tole bo padli IPB pogoj’. ‘Peezda’.
trolanje, 13.09.2021 ob 12:24
Potem bodi tiho in ostani v svoji luknji, nacist.
Vsak ki ni marksist je kr naci, v vašem ponorelem svetu, ane. Meni je pa v uteho, da se marksisti vsako jutro sprašujete, zakaj ste sploh bili rojeni, preden se začnete spravljat na normalne ljudi, jih preobražat in izvajat svoje nalogice ? Smrdiš že na 1000 km, ti pa tvoje parolice. Ves kak blizu je, da se ne boste več mogli skrivat pa bo tudi navaden folk pokazal s prstom na vas in rekel; Hej. To je pa marksist. In kak bo tvoj protiargument, kricanje naci naci naci naci ane… Folk te nebo slišal. Revertirali bojo v pravo Hadrijansko jezo, takoj ko jim kapne, kaj počneš vsak dan in kakšne so tvoje prave zlobne misli. Ti naprimer visiš tu gor pa prodajaš cepiva in strah, enkrat boš pa kot vsak marksist se pokazal/a na sončni svetlobi in ljudje se bodo smejali; to nas je opresiralo? Jaz ti iz srca priporočam, da nehaš gušit in probaš z vsemi svojimi močmi zaživet normalno, ker ljudje v sebi niso neumni. Vse gre, kar se mene tiče, odlično. Jaz sem vso življenje dajal vtis, da sem glup, samo da vas zbezam vun. Skoraj ste že prisli na soncka pa mislili, da vas bojo ljudje sprejeli, ker smo tako veselo brez pomisleka konzumirali vaše sranje. Wrong. Vedno bomo znali s prstom pokazat na marksista, tud po dolgotrajni demoralizaciji, preobrazbi, kakorkoli pač imenuješ svoje idiotsko sranje. To nikoli ne bo tvoj planet, sori. To bo ostal planet dobrih ljudi, tud če navržete Covid 21 pa nas spremenite v zveri. Dobro bo obstalo.
pacienti, 13.09.2021 ob 12:44
V Franciji pred parimi dnevi – niti vode ne dobiš brez PCT. Natakar pride k mizi na terasi in preden te vpraša kaj bi, preveri PCT (ja, prav preveri). Noben se ne buni, zvečer polno folka, mladih – vsi imajo PCT.
To je zaradi 1789. Francija je v Evropi vedno bila najbolj na udaru od marksistov. Do evropskih Rusov, ki so jih marksisti zbrisali iz planeta, no.
Ja, sej ,ko že takole debatiramo, ga res ni junaka, stranke, opozicije, kogarkoli, ki bi se zavzel za navadnega delovnega človeka…
Pa ostajajo skrivnosti o virusu, umetno ustvarjen, prvo raspiratoren, nato napreduje v kardiovaskularne zadeve….raziskujejo virus v človeku, obdukcije teles, dokazi, ni kovid ambulant ( že debate tukaj ), sumljivi testi, zakaj ne jemljejo laboratorija za dokazovanje virusa..okuženi pa ne zboleli..itd…..kaj naredi virus pljučem, kaj naredi telesu, raziskave, študije, obdukcije teles, javne mize, debate v javnosti, .. ( kot so raziskovali o eboli)..in še in še neznank, nepojasnjenega, skrivnostnega, zamolčanega…samo denar, denar, dobičkarstvo….kdo in kaj nas popelje čez to….prepiranje, zmerjanje, deljenje na ene ali druge….
Forum je zaprt za komentiranje.