Še vedo verjamete v uradno verzijo
Ludi D, 26.12.2021 ob 17:42
Virusa ni. Pika.
je pa strup, kar je v bistvu virus.
Zdaj ali je ali ni?
Strup je. Kot pravi pomen besede virus.
Ne tisti izmiošljeni mrtvi “pato-gen” kateri skače sa šišmiša na človeka ali na katere druge živali. Vam ne svane da bi vse živali v naravi pomrle že zdavnaj da obstaja ena “baja” kot je PSIHOPATI demonstrirajo???
Ajmo malo možgančke uklopite, sej ni teško.
ti si povsem nor, Troha daj no mir, kolega je bil kot ti, ko je prebolel tisto kar ne obstaja, kako me spominjate na Herriya Potterya,mu ni več do smeha, mehur in pljuča ne delujejo več kot bi morale, danes je trikrat cepljen.
On s cepivom , ti s polenom
Ena južna neprijavljena, 25.12.2021 ob 13:37
Ludi D, 25.12.2021 ob 13:34
No, meni je pač čudno, glede na to da se nikjer ne pazim, pa da nisem dobil vsaj eno od različic..
Nič bom počakal do 99-te različice, če fašem in ne umrem, ne bom se cepil.
Btw, kako vedo kera različica je?
jaz ne verjamem v uradno TEROR.ijo..
(( https://odysee.com/@FwapUK:1/Lanka-25th:4 ))
Aja to mi je zanimivo..
(( https://www.facebook.com/701694363207484/videos/891714304869956 ))
ENako. Družm se z vsemi čist enak kot prej, tud objemamo se kdaj…skratka čist normaln vse, pa noben da bi zbolu.
Ah isto je govorila moja kolegica veš čas in pred kratkim zbolela, sicer z milejšo obliko. Zbolela tudi oba starša, cepljena. Govorit da pa virusa ni, ker niste zbolel je pa traparija. To je v istem stilu kot na Islandiji še nisem bil, ziher ne obstaja. Jaz tudi nisem cepljem, se družim in še nisem zbolel, a zato virus ne obstaja? Sem imel pa v življenju polno drugih viroz. Te sem verjetno dobil za hec, brezmadežno od boga?
Ludi D, 26.12.2021 ob 17:46
(( https://gustirnagusti.wordpress.com/2021/06/11/disproving-the-virus-claim/ ))
Povej ludi , kako bi reagiral če bi ti politiki povedali da so nas kitajci z virusom, kateri sploh ne obstaja hoteli podrediti oziroma pobiti ?
Bi virus še zanikal ali bi šel v sveto vojno proti kitajcem ? Pa si ti samoeden od več miljard norcev , nekateri od vas imajo dostop do jederskega arzenala, se ti nebi strgal film in bi naredil vse da jim pošlješ eno raketko, tudi mimo avtorizacije če bi bila le možnost ?
Vi bedaki, 25.12.2021 ob 13:01
Rebel796, 25.12.2021 ob 12:54
jaz nikomur od stroke nič več ne verjamem.
Ste itak najpametnejši.
Zakaj?Verjamem, ne vsem. Tako majhni smo. Ne vem no. Indija večja, šele do drugega odmerka so prišli. Potem razumi te akcije, pa še na ostale trgovske ne grem. Sem nesla popravit gam tja v Supernova Šiška, se sploh nisem znala obrniti, pa tolk štacun okrog. ?? Res jih je bilo zgolj nekaj spredaj/zadaj kantine.
-
Da verjamem. Vendar šepajo. Poživitveni meni? Tretji, četrti, petnajsti. Prevečkrat so rekli, že po prvem, to je pa res zadnja. Saj vem, naivna ?
jasno in glasno, 26.12.2021 ob 17:58
Povej ludi , kako bi reagiral če bi ti politiki povedali da so nas kitajci z virusom, kateri sploh ne obstaja hoteli podrediti oziroma pobiti ?
Bi virus še zanikal ali bi šel v sveto vojno proti kitajcem ? Pa si ti samoeden od več miljard norcev , nekateri od vas imajo dostop do jederskega arzenala, se ti nebi strgal film in bi naredil vse da jim pošlješ eno raketko, tudi mimo avtorizacije če bi bila le možnost ?
KAKA BRE VOJNA, EBALI TE KITAJCI, TO JE SAMO PREUSMERJANJE POZORNOSTI..KAKI BRE VIRUS, BI ŽE VSI BILI MRTVI PREDEN SMO SE RODILI DA OBSTAJA NEKJ TAKEGA..NEHAJTE BIT BLESAVI, SEJ STE IMELI ČAS NAŠTUDIRAT VSE
druži se še naprej, 26.12.2021 ob 17:55
Ah isto je govorila moja kolegica veš čas in pred kratkim zbolela, sicer z milejšo obliko. Zbolela tudi oba starša, cepljena. Govorit da pa virusa ni, ker niste zbolel je pa traparija. To je v istem stilu kot na Islandiji še nisem bil, ziher ne obstaja. Jaz tudi nisem cepljem, se družim in še nisem zbolel, a zato virus ne obstaja? Sem imel pa v življenju polno drugih viroz. Te sem verjetno dobil za hec, brezmadežno od boga?
TVOJA STARŠA STA ZBOLELA OD STRUPA V CEPIVU. MATER STE BLESAVI, BOH POMAHAJ
jasno in glasno, 26.12.2021 ob 17:54
ti si povsem nor, Troha daj no mir, kolega je bil kot ti, ko je prebolel tisto kar ne obstaja, kako me spominjate na Herriya Potterya,mu ni več do smeha, mehur in pljuča ne delujejo več kot bi morale, danes je trikrat cepljen.
On s cepivom , ti s polenom
NAPSIHIRANI STE DO NEZAVESTI, VERJAMETE V NEKJ KJ NE OBSTAJA, ADIO PAMET.
VSE KAJ JE, JE ČIŠČENJE ORGANIZMA OD STRUPOV. VELIKA PIKA.
Ludi D, 26.12.2021 ob 19:03
TVOJA STARŠA STA ZBOLELA OD STRUPA V CEPIVU. MATER STE BLESAVI, BOH POMAHAJ
Ah s tabo se pa sploh ne mislim pogovarjat. Ti niti 1+1/2 nisi sposoben zračunati. Itak so te pa cepili. Ker nisi mel za plačat kazen, si pa odsedel par dni v zaporu. Kot da ne vem. 😛
druži se še naprej, 26.12.2021 ob 21:54
Ah s tabo se pa sploh ne mislim pogovarjat. Ti niti 1+1/2 nisi sposoben zračunati. Itak so te pa cepili. Ker nisi mel za plačat kazen, si pa odsedel par dni v zaporu. Kot da ne vem. 😛
Phahaha, pa sej ni kazni za nenošenje maske, kaj je to skrivnost?
Niti kazni ni bilo za prehajanje iz občine v občino, za policijsko uro in prepoved zbiranja.
Pa kje ti živiš?
Ebala te laž poimenovana virus v dupe
sam da ste vi pametni… poglej prodanega Gojca, ki mu ne gkede na vse in se posebej zato, ker ga je stroka s cepivi ogrozila, zdaj razlaga, da ga je 2x cepljenega cepivo resilo pred smrtjo…
lepoooo prodim no 2x cepljeni, na intenzivi, pazi s trombozo, ki je znan str. ucinek cepiv. pristane na intenzivi… hasno. se to povzroceno od cepova, on a razlaga, da bi bilo brez cepiva, se huje…
to je enako kot bi pijanec opravičeval svoje pitje in cirozo jetr z besedami se dobro, da pijem, ker ce ne bi bilo se huje…
ne inejte ljudi za norce, ker to nismo… taki primeri so jasen dokaz da cepivo NE ŠČITI pred ničemer, nic lazjega ne zagotavlja , nasprotno Hujsi potek bolezni povzroci.
thinkagain, 26.12.2021 ob 22:12
sam da ste vi pametni… poglej prodanega Gojca, ki mu ne gkede na vse in se posebej zato, ker ga je stroka s cepivi ogrozila, zdaj razlaga, da ga je 2x cepljenega cepivo resilo pred smrtjo…
lepoooo prodim no 2x cepljeni, na intenzivi, pazi s trombozo, ki je znan str. ucinek cepiv. pristane na intenzivi… hasno. se to povzroceno od cepova, on a razlaga, da bi bilo brez cepiva, se huje…
to je enako kot bi pijanec opravičeval svoje pitje in cirozo jetr z besedami se dobro, da pijem, ker ce ne bi bilo se huje…
ne inejte ljudi za norce, ker to nismo… taki primeri so jasen dokaz da cepivo NE ŠČITI pred ničemer, nic lazjega ne zagotavlja , nasprotno Hujsi potek bolezni povzroci.
podpis
Forum je zaprt za komentiranje.