Še vedo verjamete v uradno verzijo
No nekaj je… ker sem zbolela. Ni bilo ravno čist lahko, toliko da bi letela na urgenco pa tudi ne.
Ali je bi ta virus namerno postavljen v svet, bomo izvedeli čez 50 let ali pa naši otroci.
Cepljenje pa s “cepivom” na hitro skup sklamfanim v tako kratkem času, ki nima polnega dovoljenja za promet, tako množično posiljevati populacijo se mi zdi neodgovorno. Zdi se mi kot skok v vodo, ne da bi se prej prepričali ali je varno.
Pri tako spreminjajočih informacijah… cepljenje deluje…po cepljenju lahko zbolite, po cepljenju je lažji potek, tretji odmerek deluje priti omikronu… pa še vse se je izkazalo da je tavanje v temi.
Naj se vsak sam odloči za cepljenje. Sem zato, da se bolj pazimo, higiena rok, manj glave skupi tiščati… ne pa izolacija, ker na drugi strani poveča duševne bolezni, bolniki z resnimi boleznimi niso obravnavani… na koncu se bo pokazalo, da je več smrti zaradi neobravnavanja bolnikov…Ali pa poslabšanja njihovega stanja, da sanacija poslabšanja okrni delovanje ljudi.
Gašenje požara elektrike z vodo… samo da se gasi na vso moč… posledice…zanemarljivo… samo da se gasi, sredstva – nepomembno ( za javnost)
No, meni je pač čudno, glede na to da se nikjer ne pazim, pa da nisem dobil vsaj eno od različic..
Nič bom počakal do 99-te različice, če fašem in ne umrem, ne bom se cepil.
Btw, kako vedo kera različica je?
jaz ne verjamem v uradno TEROR.ijo..
(( https://odysee.com/@FwapUK:1/Lanka-25th:4 ))
Aja to mi je zanimivo..
(( https://www.facebook.com/701694363207484/videos/891714304869956 ))
žalujoči ostali, 25.12.2021 ob 13:18
Verjamem v virus, dokazov, da je iz laboratorija, je čedalje več.
Niti najmanj pa ne verjamem v varnost in učinkovitost cepiv, predvsem pa v dobre namene politike. Tu se kuha zadaj nekaj slabega za vse nas.
Jasno je, da je virus laboratorijska zadeva, in jasno, je, da ne govorimo o slučajnosti. Začetek virusa Oxford 2015!
Ludi D, 25.12.2021 ob 13:34
No, meni je pač čudno, glede na to da se nikjer ne pazim, pa da nisem dobil vsaj eno od različic..
Nič bom počakal do 99-te različice, če fašem in ne umrem, ne bom se cepil.
Btw, kako vedo kera različica je?
jaz ne verjamem v uradno TEROR.ijo..
(( https://odysee.com/@FwapUK:1/Lanka-25th:4 ))
Aja to mi je zanimivo..
(( https://www.facebook.com/701694363207484/videos/891714304869956 ))
ENako. Družm se z vsemi čist enak kot prej, tud objemamo se kdaj…skratka čist normaln vse, pa noben da bi zbolu.
Ena južna neprijavljena, 25.12.2021 ob 13:37
ENako. Družm se z vsemi čist enak kot prej, tud objemamo se kdaj…skratka čist normaln vse, pa noben da bi zbolu.
Zanimivo. Mavčasih smo tudi zboleval, ali pa da rečem temu imeli čiščenje organizma, pa nihče ni dajal tako pozornost temu…
Seveda psiha tudi naredi svoje..Če ti skoz ponavljajo konstantno vsak dan, večkrat na dan eno in isto, te pa začneš verjeti v to.
TELE-vizija čuda naredi.
Še vedno eni mislijo da mediji niso kontrolirani, zato je vse skupaj zanimivo gledat.
Me prav zanima koliko časa bo trajalo dokler ostali ukapirajo.
Dlje časa traja, več škode je (kolateralna škoda). Nažalost.
Ludi D, 25.12.2021 ob 13:46
Zanimivo. Mavčasih smo tudi zboleval, ali pa da rečem temu imeli čiščenje organizma, pa nihče ni dajal tako pozornost temu…
Seveda psiha tudi naredi svoje..Če ti skoz ponavljajo konstantno vsak dan, večkrat na dan eno in isto, te pa začneš verjeti v to.
TELE-vizija čuda naredi.
Še vedno eni mislijo da mediji niso kontrolirani, zato je vse skupaj zanimivo gledat.
Me prav zanima koliko časa bo trajalo dokler ostali ukapirajo.
Dlje časa traja, več škode je (kolateralna škoda). Nažalost.
Točno tako
(Yellow Vest protesters gather in Paris for a new round of demonstrations on Saturday, December 25, to protest against the policies of President Emmanuel Macron. Participants are set to demonstrate against mandatory COVID-19 vaccination, health passes, and other social issues. The Yellow Vest movement has organised several protests against the French government’s COVID-19 regulations over the last few months, especially after France implemented a health pass giving special privileges to vaccinated citizens to encourage vaccination and curb the spread of the virus. Yellow Vests have been active in France for several years now, holding large-scale demonstrations regularly.
No ja. Stroka je nedolgo nazaj skoraj prepovedovala maslo in svinjsko mast, medtem ko je bila margarina top shit. Stroka danes trdi obratno?stroka je nosecnicam priporocala jemanje dolocenih tablet proti nosecniski slabosti, potem so te mame rojevale otroke brez okoncin ali pa so bile te izmalicene. Stroka danes trdi obratno?
-
sment, meni izgleda, da so stroka ljudje iz industrije in politike… In ti ljudje bi … no, denar, kakopak. Kolateralna skoda v obliki deformacij ali bolezni ali smrti ljudi jih nekako … ne gane, no. Se vam tudi tako zdi? Mislim, nekako je cas, da se nam neha tako samo zdeti, ker je to pravzaprav dokazljivo dejstvo?
Ludi D, 25.12.2021 ob 12:48
O “virusih”?
Verjamem da je virus Vuhanski, ušel sam ali bil spuščen sploh ni pomembno, pomembno je da sploh ne bi smel obstajati, vse čemur smo pa priča je pa samo gašenje požara, avtor kaj misliš bi se zgodilo če bi jasno in glasno pred dvema letoma povedali da nas kitajci hočejo potamaniti, bi mirno gledal, bi nemara takoj ne prišlo do velike vojne ? Dane se ne bi borili z virusom, ampak bo tisti redki preživeli iskali hrano in se zanjo pobijali med sabo, vam ovcam bi bila resnica prehudo breme, zato vas pač šopajo…. Da ne bo pomote sem trikrat cepljen in vem da je to v danem trenutku najbolje zame…
Virusa ni. Pika.
je pa strup, kar je v bistvu virus.
Zdaj ali je ali ni?
Strup je. Kot pravi pomen besede virus.
Ne tisti izmiošljeni mrtvi “pato-gen” kateri skače sa šišmiša na človeka ali na katere druge živali. Vam ne svane da bi vse živali v naravi pomrle že zdavnaj da obstaja ena “baja” kot je PSIHOPATI demonstrirajo???
Ajmo malo možgančke uklopite, sej ni teško.
Forum je zaprt za komentiranje.