Še vedno me boli
Ste že kdaj prekinili razmerje z osebo v dobrih odnosih?
Pri meni je fant ugotovil, da to ni več to in prekinil. Seveda mu nimam kaj za zameriti. Razumem, če ni to več to, pustiš in greš naprej.
Ampak jaz imam še vedno zelo močna čustva do njega.
Od razhoda je že nekaj časa, on je seveda srečen z drugo. Jaz pa ga imam po tolkem času še vedno tako zelo rada.
Sprašujem se, če bo kdaj tega konec? Privoščim mu srečo ampak tako zelo boli.
Kako ste se pa vi s tem soočili? Kako pozabiti na osebo, ki ti se vedno po tolikšnem času toliko pomeni?
Ljubezen842, 30.07.2024 ob 12:20
Ste že kdaj prekinili razmerje z osebo v dobrih odnosih?
Pri meni je fant ugotovil, da to ni več to in prekinil. Seveda mu nimam kaj za zameriti. Razumem, če ni to več to, pustiš in greš naprej.
Ampak jaz imam še vedno zelo močna čustva do njega.
Od razhoda je že nekaj časa, on je seveda srečen z drugo. Jaz pa ga imam po tolkem času še vedno tako zelo rada.
Sprašujem se, če bo kdaj tega konec? Privoščim mu srečo ampak tako zelo boli.
Kako ste se pa vi s tem soočili? Kako pozabiti na osebo, ki ti se vedno po tolikšnem času toliko pomeni?
Čimveč se posvečaj sebi… zamoti se. Športaj, hodi na sprehode, na kolo, v naravo. Druži se z ljudmi, spoznavaj nove ljudi, preizkušaj nove recepte… Preberi kaj, poglej kak film, privošči si masaži, uredi se, naredi si piling, pedikuro… jaz sem se čimveč zamotila, čimveč sem bila zunaj, da nisem bila med 4 stenami, tudi, če sama… in mi je potem nekako pomagalo.. seveda se spomnim nanj… samo moramo biti moče, drugače se ne bo nikamor premaknilo…
Saj se posvečam sebi. Bom rekla, da od kar nisva skupaj sem se kot oseba zelo “zrasla”. Mogoče tudi zato, ker odraščam.
Seveda mu privoščim srečo ampak ne še vedno se sprašujem zakaj nisem bila dovolj dobra za njega.
Mogoče je res to krivo da imam še vedno neko upanje, da pride nazaj. Kako naj se ga znebim?
Spoznala sem sicer že druge ampak noben me ni še tako pritegnil.
Zato se raje ne spuščam v odnose. Tudi nisem oseba, ki bi mogla imeti nekoga ob sebi. Raje sem sama kot z nepravo osebo.
Upam, da me razumete.
Saj ni nič narobe s tem kar čutiš. Nekateri ljudje dolgo prebolevajo, ker so res globoko ljubili. Sprejeti moraš le, da ga ne bo več nazaj. Ko zapreš ta vrata, se ti bodo odprla nova.
Če te ni maral, očitno ni bil najboljši zate, zato sem prepričana, da te čaka nekje še boljši, bolj tebi na kožo pisan. Odpri se za nova doživetja, prepusti življenju in uživaj maksimalno. On je sedaj srečen z drugo, ti si pa ravno tako zaslužiš biti srečna in ljubljena.
Ljubezen842, 30.07.2024 ob 14:47
Saj se posvečam sebi. Bom rekla, da od kar nisva skupaj sem se kot oseba zelo “zrasla”. Mogoče tudi zato, ker odraščam.
Seveda mu privoščim srečo ampak ne še vedno se sprašujem zakaj nisem bila dovolj dobra za njega.
Mogoče je res to krivo da imam še vedno neko upanje, da pride nazaj. Kako naj se ga znebim?
Spoznala sem sicer že druge ampak noben me ni še tako pritegnil.
Zato se raje ne spuščam v odnose. Tudi nisem oseba, ki bi mogla imeti nekoga ob sebi. Raje sem sama kot z nepravo osebo.
Upam, da me razumete.
Mine samo od sebe, boš vidla, samo čas je potreben, pa nikar izkat takoj druzga, ker bo to samo iz nekega obupa. Sam sem že 3 leta pa pol sam, ker kar dolgo časa traja, da nekoga tako močno pozabiš, da si pripravljen na naslednjega. Čustva do bivšega, sploh če sta bila dolgo skupaj še dolgo tlijo. Tako kot praviš, ukvarjaj se s sabo še naprej in druži se s prijatelji, jaz sem bil z svojim bff 3 mesece, kot rit in gate, samo še spala nisva v isti postelji, potem je pa najhuje minilo.
Brez skrbi, za vsakega ena rožica na travniku raste, samo najti jo je potrebno?
-
Dvomim če je šlo samo za ugotovitev da to ni več to, če pišete da ima drugo. Ralog je torej druga. Ne kontaktirajte ga v nobenem primeru. Ne poizvedujte o njem pri nikomur . Če se vam nekoč oglasi ignorirajte klice in sporočila. Že samo misel , da je dejansko druga bila razlog bi vas moralo dvigniti do plafona ne pa da še razmišljate da ga imate radi. Iščite tisto kar je podlo naredil in ne boste več imeli razlog da bi še pomislili nanj z ljubeznijo, ker njemu za vas že dlje časa dol visi .
Forum je zaprt za komentiranje.