Še včeraj teorije zarote
Grenivka422, 08.11.2021 ob 21:32
Uf, 08.11.2021 ob 21:10
Osebna izkaznica je dokument, ki je zahtevan za vse nad 18 let in bi moral biti brezplačen.
Drugo je, ce spremenis ime ali izgubis dokument…
Za avtorja Uf:
Namen NWO je čim bolj intenzivno slediti nadzirati ljudi preko mobilnih telefonov, plačilnih kartic, računalnikov, osebna in zdravstvena pa sta najpomembnejša dokumenta za sledljivost in manipulativnost z ljudmi. Tu gor je vse kar človek nujno rabi-kje se giba, s kom se druži, kaj dela, kaj je, katere bolezni ima, katera zdravila jemlje – ko si bolan ali če si zdrav, da vedo kje te “dobiti”, na katerih boleznih in zdravilih si, cilj farmacije je zaslužek, da ljudje čim več pijejo tablete, se strupijo z njimi, delajo samomore, poleg tega preko naših bolezni vedo, katere organe imamo bolane in katere zdrave-preprodaja organov, katere tablete s hudimi stranskimi učinki nam čim več podturiti, kdaj gremo čez mejo in še in še in še ……. Zdaj bo to poenoteno vse z enim dokumentom, v glavni njihovi bazi bo zabeleženo čisto čisto vse. Ne bodo več drobili sledljivost, manj komplikacij za njih.
Tu nima nobene veze, čigav strošek je dokument.
Dobro razloženo. Pa je ali pa bo kmalu možno še kaj drugega. Naše svoboščine in pravice se na skoraj neopazen način vračajo stoletja nazaj.
zato pa, 08.11.2021 ob 21:37
ja ja, 08.11.2021 ob 18:20
danes pa odprte karte. Nova osebna izkaznica s qr kodo, ki bo hkrati tudi zdravstvena izkaznica.
Kitajski sistem socialnih kreditnih točk… here we come!
https://www.zurnal24.si/slovenija/taksna-bo-cena-nove-biometricne-osebne-izkaznice-s-qr-kodo-376117
k sreči nam ni potrebno nujna os. izkaznica, zakonsko je zapovedan samo en os. dokument… torej zato sem si še pred tem čudom dala izdelati staro osebno, ki mi bo veljala 10 let…
potem pa ko ta poteče,dam pa delati potni list-mene nihče ne bo kodiral s kodami kot izdelek
Če imate PTC potem vas že.
Dobro razloženo, 08.11.2021 ob 21:42
Dobro razloženo. Pa je ali pa bo kmalu možno še kaj drugega. Naše svoboščine in pravice se na skoraj neopazen način vračajo stoletja nazaj.
Ja poslušnost in ubogljivost sem pozabila dodat! Svoboščina, svoboda – lahko se počasi poslavljamo od tega, vede ali nevede. Najboljši primer poslušnosti je, ko se mnogi radi primerjajo z Avstrijo, “kako je tam vse pod kontrolo, da ljudje se nič ne bunijo, pa imajo že samo PC”. To vse pove!
Forum je zaprt za komentiranje.