Se vam zdi vstopnina 7 evrov za stolp Vinarium veliko?
Verjamem da te je na CN Towerju bolj strah, saj ima steklena tla, tako da lahko pogledaš še kaj se dogaja 300++ m pod nogami. če seveda upaš tja stopit. Js sm rabu kr nekej poguma.
Je pa CN Tower bil še do pred 11 leti najvišji stolp na svetu, tako da se komot lahko kosa z Vinariumom 🙂 Samo da za slednjega najdejo dovolj dolg meter, da ga izmerijo.
Ali je 7 eur veliko ali ne je stvar osebne presoje.
Jaz sem vesela, da so v Prekmurju naredili ta stolp in da ga znajo tržiti. Če Italijani znajo narediti iz vsakega kamenčka atrakcijo in zgodbo zakaj jo ne bi tudi mi.
Na stolpu sem bila in nisem plačala nič ker imajo tudi gratis dneve vsaj 8.9 je bil tak dan.
Ko veliko hodiš pi tujini doživiš vse živo. Nad eno stvarjo si navdušen, za drugo meniš, da ni vredna tega denarja. No edini stolp v Beogradu (avala) me je pozitivno presenetil ker mislim, da je vstopnina cca 3 eur (za nas mali za domačine verjetno preveč)
Ali je 7 eur veliko ali ne je stvar osebne presoje.
Jaz sem vesela, da so v Prekmurju naredili ta stolp in da ga znajo tržiti. Če Italijani znajo narediti iz vsakega kamenčka atrakcijo in zgodbo zakaj jo ne bi tudi mi.
Na stolpu sem bila in nisem plačala nič ker imajo tudi gratis dneve vsaj 8.9 je bil tak dan.
Ko veliko hodiš pi tujini doživiš vse živo. Nad eno stvarjo si navdušen, za drugo meniš, da ni vredna tega denarja. No edini stolp v Beogradu (avala) me je pozitivno presenetil ker mislim, da je vstopnina cca 3 eur (za nas mali za domačine verjetno preveč)
Forum je zaprt za komentiranje.