Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se vam zdi to ok

Se vam zdi to ok

Zdaj pa jaz vas vprašam… Pred časom sem opisala zgodbo o 11 let mlajšem sodelavcu. Da malo spomnim, najprej je igral prijaznega, potem me dal na ignor. Moja napaka je bila, da sem se vpletla v to igro. Takrat sem mu poslala SMS če greva na kavo in je ostal zgolj ignor. Moja napaka, ki je nikoli več ne bom ponovila. Ignor se je nadaljeval in čez čas sem sprejela ignor. Danes sem temu hvaležna. Nekako mi je prišlo v navado, da mi je postajalo vseeno o tem ignorju. Človek se nekako navadi temu. Ignor nazaj in konec. Čeprav to ni bilo nikoli v moji navadi, a s takšnimi drugače ne gre. In ko razmišljam sedaj s trezno glavo, kako majhni so ti ljudje. Med nama bo ignor trajal večno, jaz zagotovo ne mislim odstopiti, saj človeku nisem naredila ničesar, še manj česarkoli slabega. Že pol leta brez besede, ampak meni deluje. Vam je OK tak odnos?

Ne, taki odnosi niso ok. Sploh, če gre za sodelavce, bližnje sorodnike (starši, brati, sestre), bližnje sosede (ne mislim v bloku, ker tam se ljudje tako ali tako ne poznajo, ampak tako v hišah, kjer je pa fajn imet dober odnos).

Jaz imam take bedne odnose z bližnjimi sorodniki pa ni fajn. V službi se mi je že kaj takega naredilo, ampak je bilo bolj na kratko, par dni, bolj v smislu ledenih pogledov.

Sem pa naredila še večjo napako kot ti: jaz sem imela razmerje z moškim v službi. Zgledalo je vse super in fajn, potem pa me je skenslal brez obrazložitve. Pa ni bil poročen ali kaj takega. Lahko si misliš kako je bilo potem s službo. Ni je bilo več.

Odgovor na objavo uporabnika
Nilogike, 04.06.2021 ob 18:19

Zdaj pa jaz vas vprašam… Pred časom sem opisala zgodbo o 11 let mlajšem sodelavcu. Da malo spomnim, najprej je igral prijaznega, potem me dal na ignor. Moja napaka je bila, da sem se vpletla v to igro. Takrat sem mu poslala SMS če greva na kavo in je ostal zgolj ignor. Moja napaka, ki je nikoli več ne bom ponovila. Ignor se je nadaljeval in čez čas sem sprejela ignor. Danes sem temu hvaležna. Nekako mi je prišlo v navado, da mi je postajalo vseeno o tem ignorju. Človek se nekako navadi temu. Ignor nazaj in konec. Čeprav to ni bilo nikoli v moji navadi, a s takšnimi drugače ne gre. In ko razmišljam sedaj s trezno glavo, kako majhni so ti ljudje. Med nama bo ignor trajal večno, jaz zagotovo ne mislim odstopiti, saj človeku nisem naredila ničesar, še manj česarkoli slabega. Že pol leta brez besede, ampak meni deluje. Vam je OK tak odnos?

Tvoje zgodbe ne poznam, a me zanima beseda ignor. Govoriš o pogovoru v živo ali ignor z neta? V službi se raje posveti delu in če on ne želi komunicirati s tabo, je vse jasno. Ga pusti pri miru, žal se moramo z negativnimi izkušnjami sprijazniti tudi na delovnem mestu. Tako je življenje. Tudi mene je pred leti do nenormalnosti nerviral mlajši sodelovec, dokler nismo izvedeli, da je gej in sovraži ženske.

v čem je problem milo za žajfo, ignor na ignor in vsak na svojo stran.

A mu nisi prek FB pisala? 🙂

Žalostno smešen odnos – a z nekaterimi zgleda drugače ne gre. Če nimaš problema ni nič narobe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close