še tukaj za babe pa dece
kot prvi imaš lep nick a si tudi v resnici kaja?
glej narobe ti to razumeš.
dokler s ene vzpostavi neka pristna debata in ne površinsko sranje potem je skoraj brezpomensko kaj razlagati. tudi zato se jaz rad pogovarjam preko maila in ne da vsi berejo.
jaz dopuščam drugačno mnenje kar se mnenj tiče ne morem pa dopusitti drugačne razlage nečesa kar je exaktno. razumeš?
res je svet bi bil pust če bi vsi isto mislili haloooooo itak a ne.
tukaj gor pa povem zelo direktno mnenje iz več razlogov ne bom sedaj o tem predolgo za razlagat. bistvo je da hočem v ljudeh vzbuditi ogorčenje in jezo ter seveda to da končno začnejo malo razmišljati. verjemi ali ne folk ne razmišlja veliko kar nekaj brezveze stopicajo na enem mestu samo pritožujejo se da bi pa kdo kaj storil zase to pa ne . samo čakajo da jim bo kaj na glavo padlo. in ko jim na glavo pade moj kruti komentar- njihovo ogledalo- se vsaj malo zamislijo nad sabo, vsaj tako s emi zdi glede na odzive. so pa seveda taki ki imajo prazno glavo. in ne mečem v vseh v en koš, za to imam več različnih košov, je pa res da imam folk za zelo zarukan kar sem ti že zdavnaj povedal.
a ti meni verjameš da bo današnja mladina-otroci- nova generacija čisto drugače gledala na svet kot mi .
daj email bova tam razglabljala.
Praviš, da dopuščaš drugačno mnenje, ne moreš pa dopusiti drugačne razlage nečesa, kar je exaktno. Ne vem, če to drži. V eni izmed tem (o prekrških po 1.1.05, ko začne veljati nov zakon), si me ozmerjal z zarukancem, …. ko pa sem te izzvala, da napiši vsaj en MOJ stavek, ki ne drži, pa si se umaknil (da se izrazim po tvoje: si se pokakal) in me povabil na kavo.
Praviš, da ljudje ne razmišljajo. Jaz pa mislim, da ne moreš tega posploševati na vse ljudi. Sploh ljudi na tem forumu. Brala sem že mnogo dobrih debat. Vsekakor pa se najdejo tudi taki, ki ne razmišljajo, ki se vedno strinjajo ali pa vedno kritizirajo (ne glede ali ti rečeš, da je črno ali belo).
Moj mail pa tako ali tako vidiš, če klikneš na moje ime – pa ja nisi med tistimi, ki ne razmišljajo???
Pozdravček!
Kaya
Forum je zaprt za komentiranje.