Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Še to – francoska manikura – res dober lak

Še to – francoska manikura – res dober lak

kje se kupi kak res dober lak za FM? In kateri je?

LCN, edigs bel je res lep pa lepo se razlije, brez lis,je zelo enakomeren.

Lep pozdrav, JetFlash

LCN=??? ža le vem. Ali je tudi obstojen? Predvsem gre za konice, ki se mi pri tem, ki ga imam (Mavala) takoj odkrušijo, čeprav naredim cel postopek.

Priporočam Jessico,seveda je zelo pomenbno kako kvaliteten lak imate.Najbolj pomenbna je tehnika lakiranja,iz iskušenj vam lahko povem da meni in mojim strankam francoska manikura zdrži 10 DNI(brez pretiravanja.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

No, za deset dni pa skoraj ne verjamem. Razen, če se roke stalno v zrak moli.
Kakšen pa je proces lakiranja?

Pozdravljeni

ne boste verjela ne molim roke v zrak poleg vsakdanjega dela,ki ga imam kot mama dveh otrok in dela v službi mi lak zdrži 10 dni.Če se želite prepričati ste vabljena,da sprobate.Lakira se pod noht,noht in seveda prosti rob nohta zato pa je taka obstojnost.Danes smo vse ženske zelo zaposlene in to je tudi prednost,da se ne lakiramo vsak drugi dan.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

V bistvu cel noht zaprete? No, to moram pa preizkusit.

V bistvu,ja,ste dobrodošli.

lep pozdrav

najrajš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close