Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se strinjate z zapiranjem države

Se strinjate z zapiranjem države

Odgovor na objavo uporabnika
ne strinjam se, 28.10.2021 ob 15:38

V Bosni imajo vse odprto ze od maja 2020, maske nosijo samo v zdravstvenih ustanovah in kolikor lahko vidimo, Bosanci se niso izumrli!

Hrvaska in Srbija se gresta kao neke ukrepe, a dalec od nasih, si mores mislit, da ne Hrvati, ne Srbi tudi se niso izumrli?

Da ne govorim o Afganistanu, ko so imeli celo revolucijo in drzavni udar, korone sploh ne opazijo.

Cemu potem zapiranje?

Da se lahko razglasi epidemijo in pobere sredstva namenjna pomoci ob epidemioloski katastrofi, seveda v zepe vlade in NIJZ!

Je tebi to smiselno? Meni ne!

Bosna je na drugem mestu po smrtnosti. Njihovo zdravstvo je že pred tem bilo za zjokat, si nočem sploh predstavljat kako je bolnim sedaj tam. Pri 1000 okuženih dnevno jih skoraj 30 na dan umre. Res najboljše da se začnemo po njih zgledovati ja.

Se ne strinjam z zapiranjem, ker se s tem ne resi absolutno nic. Samo odlozi se vse skupaj za nekaj casa.

Tisti, po vase anticepilci, se pa tudi na zapiranje ne bodo ozirali.

Me pa bolj skrbi nase zdravstvo, ce ze pri 130 zasedenih intenzivnih posteljah cvilijo da so na robu zmoznosti…

Smo v letu in pol naredili kaj v tej smeri?

Na zivce mi gre, da clovek sploh do osebnega zdravnika ne more, tam ps samo jamranje o preobremenjenosti.

Korona je genocid.

Kakšen genocid bi to bil, če bi zdravstvo normalno delalo ali pa bi milijarde pokradene vložili v zdravstvo namesto v lastne žepe.

To bi bil slab genocid.

Hmmmm, 28.10.2021 ob 15:06

Vladni norci spet grozijo z zaprtjem države, se strinjate s tem??!!!

absolutno bi blo potrebno zapreti državo. Že pred sedemdesetimi leti

yram, 28.10.2021 ob 16:47

Nekaj bo treba spremenit. Pct ne deluje, ne samo pri necepljenih, tudi pri cepljenih ne deluje. Nasa dva prijatelja sta oba bolna in ni fino. Oba cepljena. Tudi cepljene je treba zascitit ne samo nas, ki nismo cepljeni. Pa nehajo naj ze lagat ljudem, da so cepiva ok ker niso.

No, lani smo bili pol leta zaprti, pa tudi mi delovalo.

Je zapiranje potem sploh smiselno?

Absolutno proti, da se sole zapirajo. Otroci so prihodnost, naj nosijo posledice svojih dejanj kar lepo ta stari.

Marksella, 28.10.2021 ob 15:14
    Zahvala gre klincevim anticepilcem , vlada tu ni nic kriva.     Samo upam, da ne bodo nahebali spet gostinci.   Oni so potegnili takratko, se niso se pobrali, pa bi jim krajsali obratovalni cas.   Treba bo najt drugo resitev !   Najbolje bi bilo obvezno cepljenje..

Gostinci niso pregledovali PCT, govorili so, da so pri njih dobrodošli vsi, zdaj bodo pa posledice.

Naj de zapre po 21uri saj polno mladih postopa in se zbira v parkih med bloki se ga napijajo…

Ostalo naj bo odprto. Testiranje naj bo brezplacno saj ljudje delajo ovinke si podajajo qr kode, placajo da se drugi cepijo namesto njih eni, ker mislijo da lahko z denarjem dosezejo kar zelijo, drugi ker nimajo denarja za placljive teste.

Cepljene pozitivne posiljajo na delo…

Le zakaj imamo tako stanje???

Cepljenje je uspesno pri tistih, ki vedo da imajo slabsi imunski sistem ali so starejsi…

Necepljeni se vec ali manj pazijo pravtako tudi preboleli, ki so to ze sli čes…

Na eni strani prestrogi pogoji na drugi strani dopuscajo sirjenje okuzb

Krivi ste vsi debili, ki podpirate genocid.

https://rumble.com/voaesh-znanstvenik-koji-je-razvijao-cjepiva-tvrdi-eka-nas-pomor-epskih-razmjera.html

Fašistična lažniva golazen. Isto je pri nas.

https://www.facebook.com/groups/1342427042863805/permalink/1362426580863851/

Plavi, 28.10.2021 ob 15:36

Kljub trikratnemu cepljenju  nekaterih, bomo vseeno zaprti. Mogoče je čas za četrti poživitveni odmerek?Vbrizgajte si to anglosaško židovsko sranje, in nas končno pustite pri miru!

VSekakor nas bodo zaprli, cetudi bi bilo 90% folka cepljenih. Itak bo pa zaprtje tako da se bo spet polovica slo lahko setala naokoli polovica pa ne smela delat…

Ker se nikdar ni slo za zdravje ampak le pohlep in nadvlado.

sem jaz tudi za tak sistem kot je v Bosni Srbiji. Ukrepov čim manj. Kdor se hoče naj se cepi, Kodr zboli naj si plača zdravljenje. Kdor pa nima naj pa lepo doma za hišo umre in to je to.

zgodovina uči, 28.10.2021 ob 16:34

okužbe so, ker so otroci v šolah. Zaprite šole in študente pustite doma. A je to tako težko? saj imajo zoom in teamse

Lani so bile šole zaprte skoraj pol leta. Mimogrede, daleč najdlje v Evropi. Rezultat? V tistih mesecih so okužbe “normalno” naraščale. Šole nimajo nič pri naraščanju oz. padanju okužb.

Treba se je držati vseh treh omejitev in to striktno.

1.Nositi maske- pravilno! Kdor ima nos ven, dobi kazen-prez pardona. To je najhujša kršitev, pa naj izgleda še tako bizarna. Pa razdalja. Umivamo se, upajmo, vsi že ves čas.

Pa testiranje: za vse !

Če bi se striktno držali teh  stvari, ne bi bilo treba ničesar zapirat.

Pa bodo raje zapirali in delali škodo.? Upajmo, da ne.

pa lih z Bosne uvažajo na veliko virus. V LJ jih je ogromno iz bivše Juge in tja sem šla po 2 letih, vmes sem bila vsepovsod, tudi v velikih množicah, nikoli mi ni bilo nič. Od tam sem prišla okužena, delta razsaja na veliko po ljubljanskih ulicah, uvožena tudi iz Bih, Srbije itd

Ja,   v stilu: ” Sem v kritičnih letih, cepil se ne bi, doma ne bi bil zaprt. Naj bo zaprta mularija. Oni se itak ne bodo zbunili.”

Ne vem, če ravno šolarji in študenti zasedajo prostor v intenzivni negi. Študentov je veliko tudi cepljenih poleg tega se ob prvih simptomih ali stiku samotestirajo, ker si ne želijo virusa prinesti v predavalnico, saj vedo, da bi bili v tem primeru spet doma. Mislim, da so veliko odgovornejši in bolj solidarni od marsikoga odraslega. In ne verjamem, da se virus bolj širi v predavalnici kot po proizvodnji, supermarketu, avtosalonu ali pri kozmetičarki. Pustite jih že pri miru.

Če bodo že kaj zapirali, naj za kratek čas zaprejo vse, ne pa spet za pol leta šolarje, ostalo pa dela normalno naprej.

Mnmnmn17, 29.10.2021 ob 08:08

Ja,   v stilu: ” Sem v kritičnih letih, cepil se ne bi, doma ne bi bil zaprt. Naj bo zaprta mularija. Oni se itak ne bodo zbunili.”

Ne vem, če ravno šolarji in študenti zasedajo prostor v intenzivni negi. Študentov je veliko tudi cepljenih poleg tega se ob prvih simptomih ali stiku samotestirajo, ker si ne želijo virusa prinesti v predavalnico, saj vedo, da bi bili v tem primeru spet doma. Mislim, da so veliko odgovornejši in bolj solidarni od marsikoga odraslega. In ne verjamem, da se virus bolj širi v predavalnici kot po proizvodnji, supermarketu, avtosalonu ali pri kozmetičarki. Pustite jih že pri miru.

Če bodo že kaj zapirali, naj za kratek čas zaprejo vse, ne pa spet za pol leta šolarje, ostalo pa dela normalno naprej.

Tole je letelo na post avtorja “zgodovina uči”

Joj nehite no. Na vsaki soli je vsaj en razred v karanteni, ce ne vec. Nehite nakladat, da se vsi testirajo, ker to ni res. Imam doma gimnazijko, otroci marsikaj povedo, nekateri starsi in posledicno otroci so striktno proti testiranju in tudi proti maskam. Spet drugi se testirajo samo obcasno ali kadar so prehlajeni. Pa se nekaj, nekateri so tako iznajdljivi, da teste dvignejo in prodajajo. Vecina mularije bi bila itak raje od doma, samo starsem se ne da kosil in malic pripravljat, zakaj bi ce dobijo hrano zastonj v soli.? Nehajmo se sprenevedat, povejmo dejstva in tako kot je.

Bolj je narod glup, bolj je zaprt. Pa ne zaradi virusa, ampak preprosto zato, ker je glup.

https://www.facebook.com/100009740205022/videos/303609784660529

yram, 29.10.2021 ob 08:17

Joj nehite no. Na vsaki soli je vsaj en razred v karanteni, ce ne vec. Nehite nakladat, da se vsi testirajo, ker to ni res. Imam doma gimnazijko, otroci marsikaj povedo, nekateri starsi in posledicno otroci so striktno proti testiranju in tudi proti maskam. Spet drugi se testirajo samo obcasno ali kadar so prehlajeni. Pa se nekaj, nekateri so tako iznajdljivi, da teste dvignejo in prodajajo. Vecina mularije bi bila itak raje od doma, samo starsem se ne da kosil in malic pripravljat, zakaj bi ce dobijo hrano zastonj v soli.? Nehajmo se sprenevedat, povejmo dejstva in tako kot je.

In zaradi idiotov naj spet vse zapremo. Če sem še verjel prvič, da bo to pomagalo, zdaj ne več. Ker je preveč idiotov, ki nikoli ne bodo dojeli. Torej gremo drugače – vsak se ščiti, kolikor gre. Otroci dejansko niso problematični – oni res večinoma prebolijo brez težav. Odrasli pa se lahko cepijo, držijo higiene in to je to. Na koncu bomo itak vsi vsaj enkrat preboleli to. Cilj je samo, da čim lažje.

Doma imamo punco v 5. razredu. Pri njih se še ni treba testirat. Na šoli je sem in tja kdo okužen in ostane doma. Parkrat je bil doma cel razred. V glavnem pa tega ni veliko. Ogromno škode je bilo lani narejeno s šolanjem preko spleta. Le redki,zelo redki,so imeli približno tak pouk, razlago, obravnavo snovi, kot v šoli.  Sestirin sin je sedaj v 7. razredu in pravi, da se lansko leto zelo pozna ( v slabem). Tudi pri naši se, a manj. Oba sta vesela, da hodita v šolo in upata, da je ne bodo zaprli. So tudi taki, ki so radi doma, jasno. Ni pa to neka večina, kot se piše zgoraj.

Plavi, 28.10.2021 ob 16:48

Vsak, ki ima vsaj malo soli v glavi se zaveda, da je ključen obstoj gospodarstva. Gospodarstvo seveda tisto realno, je lokomotiva neke družbe, javni sektor je od jutri, pa do nadaljnega lahko doma, seveda razen zdravstva,, komunale, gasilcev, in policajev.Tista razlika med bruto in neto zaslužena, v gospodarstvu, garantira obstoj vseh sistemov. A je to jasno? V kolikor ni, je jasno, da imamo  visok%  podpovprečnih, oziroma neumnih sodržavljanov, ne glede na izobrazbo.

DA, gospodarstvo zivi drzavo, le ta je odvisna od njega, zato ni jasno zakaj se gospodarstveniki ne uprejo tem ukrepom blesavim.

Absolutno sem proti zapiranju sploh pa šol in faksov.

Ma jebo vas solanje od doma. Otroci imajo stiske ravno zaradi solanja od doma. Ko so po pol leta prisli nazaj v solo so jih takoj bombandirali z kupom kontrolk sprasevanj ker so rabili ful ocen, snovi pa v treh urah na dan (  v soli 6, 7 ur na dan) nikakor niso obdelali snovi kot se gre) zaradi negibanja nedruzenja z vrstniki pa se telesne in dusevne stiske. Vedno smo imeli le eno svetovalko na soli, sedaj jih je sedem ravno zaradi otroskih stisk!

Zapret vlado pa bo!!

In najbolj dvolicno je ro da pa cepljeni lahko prosto setajo naokoli, lahko delajo kljub tipicnim znakom in kljub potrjenemu kovidu. Halllo, pa samo se bebcem ni jasno da je vse skupi nateg za filanje zepov!

Zaprite državo, zaprite vse trgovine nej že ta Bananastan izumre pa naj si nas sosedje razdelijo malo pa je…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close