Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se splača odpreti s.p. za pogrebne storitve?

Se splača odpreti s.p. za pogrebne storitve?

Ali je trenutni porast smrti preveč kratkotrajnega učinka?

Preden me kdo obtoži vojnega dobičarstva. Sej tudi javna uprava, vojska, policija, zdravstvo, vsi so zaslužili s korono. Pa navadni ljudje tudi, korona dodatke in turistične bone. Jaz pa voham poslovno priložnost.

Kot prvo, sploh veš, da moraš dobiti koncesijo za to?

Koncesije so že podeljene, ne prideš zraven.

Odpri ga. Obetajo se ti masivni profiti.

Kvečjemu če odkupiš kakšno že obstoječo zadevo.

imenuj ga Zakljucna dela v zdravstvu….aka covid d.o.o

Hm, kaj pa testiranje? Prodaja testov? Saj zato baje ni treba bit nek strokovnjak.

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???

Izredna novica: so nas hoteli utišat. SDS nas BRIŠE, ampak mi se ne damo. 

Ce poznas dost anticepilcev in protestnikov, potem se ti vsekakor splaca.  Biznisa bo dovolj.

tudi sam razmišljam o tovrstni dejavnosti.

Odgovor na objavo uporabnika
biznismen, 15.11.2021 ob 19:26

Ali je trenutni porast smrti preveč kratkotrajnega učinka?

Preden me kdo obtoži vojnega dobičarstva. Sej tudi javna uprava, vojska, policija, zdravstvo, vsi so zaslužili s korono. Pa navadni ljudje tudi, korona dodatke in turistične bone. Jaz pa voham poslovno priložnost.

Kot prvo rabiš koncesijo, kot drugo pa Slovenija ni neka kapitalistična država, kjer bi imel takšna podjetja na borzi in bi z nakupom delnic kaj profitiral.

Razmisli raje kako boš lastnemu narodu pomagal iz dreka ne pa kako boš služil na tuji nesreči. Banda. Isti ste kot vladajoči. Zato vedno rečem kakšni ljudje takšna vlada, ne more biti drugače. Sami lastno rit gledate in dobičke. Mrš

Pogrebni posel vodi podobna mafija, kot smetarskega ali tistega z sodnimi dražbami nepremičnin. Če hočeš prit zraven moraš koga poznat, ali pa hitro dobiš obisk, ki ti razloži, zakaj za tvoje zdravje ni pametno, da rineš not.

definitivno se splača odpret. Jaz sem ga že 2021 odprla. Biznis laufa 100 na uro.

paaa, dokler je pacient na aaablasti se splača… Ko bo pacient 1x končno pušnil to qurčevo aaaablast bodo ljudje z veseljem živeli še 10 let dalj kot jim je v usodi zapisano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close