Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še sledite tehnološkemu razvoju? Jaz ne.

Še sledite tehnološkemu razvoju? Jaz ne.

Jaz pa nikoli nisem bila tehnološki navdušenec. A nujnim zadevam za življenje (npr mobilni telefon) in službo (npr sedaj videokonferenčni sistemi) moram vsaj nekoliko slediti.

Odgovor na objavo uporabnika
hfgd, 25.08.2021 ob 09:00

Stara sem 40 in sem zadnjič v gostilni znorela, da mi naj dajo normalen jedilni list, ker ne mislim v telefon bulit in si hrane izbirat preko njegove Qr*čeve kode.

Tega  tudi jaz ne bi rada doživela. Sploh nimam čitalca kod na mobitelu.

nekaj pa, 25.08.2021 ob 16:36

Petruška149, 25.08.2021 ob 16:02

Oj, kaj so to zaene sklede? Jaz bi tudi. 🙂 To gre samo s pametnim hladilnikom?

Ne nič nima hladilnik veze.

https://1001dar.si/doma-je-najlepse/kuhinja/posode-za-hrano/steklena-posoda-za-shranjevanje-zivil-800-ml-milo.html

Pa na nemškem amazonu jih imaš kar nekaj, samo napiši food container QR code pa ti jih vrže kar nekaj ven.

In ja, živim v oblaku 🙂

Pa porkaflik, a zdaj bo že posoda pametnejša od mene. Ne, ne grem se več. Od zdaj naprej samo še od ome posodje uporabljam. In lesene žlice.

Tisto kar uporabljam me zanima. Ostalo tu in tam kaj preberem. Je pa tako, da slej ko prej nekatere zadeve postanejo balast in se jih hočeš znebiti oz. jih ne uporabljaš. Nekatere tehnološke novotarije se pa enostavno ne primejo ali pa potrebujejo več časa da se aplicirajo in uporabljajo.

Sem zanjo, tud nekak v korak s časom, sam jz pravim, tega čim manj, ker še nisem vidu elektronke, ki:

Ni hudo počasna, al pa ne crkne.

Ja za igračo, za resne zadeve- no go.

Kupim nov tv- pržgem-nalagam- men se že zmeša

Avto z ekranom- se ekranu zmeša in v največji vročini ne morm komadirat klime, ful dobr, zato dodajajo še knofe

Mi pravi električar, ker projekt za odpret  drsna vrata na dvorišču- en kup utp  povezav, čarobnih črnih škatel…k pa vezje spajtla, bom pa zun ostal…pol pa čukast gleda, k sm reku nažgem tko k leta 82, eno tipkalo za štart motorja in končno stikalo za izklop, to je vse,(ksrikirano rečeno) nobene pameti ipd, da ja loh čim manj crkne.

Kot rečeno za zabavo, sm prec zravn, ko gre zares, ne hvala.

Ne. Nikoli nisem bila mahnjena na tehnologijo. Znam uporabljat kar moram plus nekaj več, ostalo me ne zanima.

Doma je še debeloriti tv brez naročnine in dvd, če bi kdo še kaj pogledal. Star kasetnik, ki seveda ne dela, ampak radio pa še glasove spušča hehehe….

Telefon tastar ko je crknil sem vzela novega, za katerega sem že takoj rekla, da mi je prevelik za v roko. seveda mi je že padel po tleh. kaj čem. Ko bo crknil, bom kupila novega. Mogoče bo takrat že kakšen lep in praktičen obenem. Na tipke jih namreč nimaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close