Še sledite tehnološkemu razvoju? Jaz ne.
nekaj pa, 25.08.2021 ob 16:36
Petruška149, 25.08.2021 ob 16:02
Oj, kaj so to zaene sklede? Jaz bi tudi. 🙂 To gre samo s pametnim hladilnikom?
Ne nič nima hladilnik veze.
Pa na nemškem amazonu jih imaš kar nekaj, samo napiši food container QR code pa ti jih vrže kar nekaj ven.
In ja, živim v oblaku 🙂
Pa porkaflik, a zdaj bo že posoda pametnejša od mene. Ne, ne grem se več. Od zdaj naprej samo še od ome posodje uporabljam. In lesene žlice.
Sem zanjo, tud nekak v korak s časom, sam jz pravim, tega čim manj, ker še nisem vidu elektronke, ki:
Ni hudo počasna, al pa ne crkne.
Ja za igračo, za resne zadeve- no go.
Kupim nov tv- pržgem-nalagam- men se že zmeša
Avto z ekranom- se ekranu zmeša in v največji vročini ne morm komadirat klime, ful dobr, zato dodajajo še knofe
Mi pravi električar, ker projekt za odpret drsna vrata na dvorišču- en kup utp povezav, čarobnih črnih škatel…k pa vezje spajtla, bom pa zun ostal…pol pa čukast gleda, k sm reku nažgem tko k leta 82, eno tipkalo za štart motorja in končno stikalo za izklop, to je vse,(ksrikirano rečeno) nobene pameti ipd, da ja loh čim manj crkne.
Kot rečeno za zabavo, sm prec zravn, ko gre zares, ne hvala.
Ne. Nikoli nisem bila mahnjena na tehnologijo. Znam uporabljat kar moram plus nekaj več, ostalo me ne zanima.
Doma je še debeloriti tv brez naročnine in dvd, če bi kdo še kaj pogledal. Star kasetnik, ki seveda ne dela, ampak radio pa še glasove spušča hehehe….
Telefon tastar ko je crknil sem vzela novega, za katerega sem že takoj rekla, da mi je prevelik za v roko. seveda mi je že padel po tleh. kaj čem. Ko bo crknil, bom kupila novega. Mogoče bo takrat že kakšen lep in praktičen obenem. Na tipke jih namreč nimaš.
Forum je zaprt za komentiranje.