Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se še komu zdi poroka Ane Roš bizarna?

Se še komu zdi poroka Ane Roš bizarna?

Odgovor na objavo uporabnika
Kenya, 03.01.2023 ob 08:50

Zakaj jo ves čas reklamirajo ??

Zato da dvigujejo pritisk svečkarjem!  Da so fino penasti!

Vdthc, 03.01.2023 ob 09:20

Pa burek so postregli, hahaha, ne moreš verjeti.

Veš kaj je bilo zares smešno. To, da so za 400 ljudi postregli 24 (!!) burekov, narezanih na koščke. Vsak je dobil, koliko, eno čajno žličko bureka?

Saj poanta resda ni, da bi se človek na poroki bureka do sitega napokal, ampak  da mi postrežeš z eno burekovo drobtino, in še to kupljen v Burek Olimpija in ne narejen s strani tvojih mojstrov…wtf?

Ne ne zdi se mi bizarno. V bistvu nimam pojma kako je izgledala, nisem bila povabljena :). Ljudje res nimate nobenega drugega dela kot s tujci, s katerimi nimate nič se ukvarjat? Kako njena poroka na tvoje življenj vpliva? Ker na moje recimo ne nič. Niti mi je nikjer ven ne meče. Kaj to gledate? Ker meče vam ven pač neumnosti, ki jih gledate, po vašem brskanju ve kakšne bedarije vam nudit.

Oba grda , res v iber, pa se tako rada fotkata na veliko……..grdobca.

ne, 03.01.2023 ob 12:14

Ne ne zdi se mi bizarno. V bistvu nimam pojma kako je izgledala, nisem bila povabljena :). Ljudje res nimate nobenega drugega dela kot s tujci, s katerimi nimate nič se ukvarjat? Kako njena poroka na tvoje življenj vpliva? Ker na moje recimo ne nič. Niti mi je nikjer ven ne meče. Kaj to gledate? Ker meče vam ven pač neumnosti, ki jih gledate, po vašem brskanju ve kakšne bedarije vam nudit.

Ampak post si pa vseeno odprla, a ne? Čeprav te ne Ana Roš in ne njena poroka ne brigata in nikoli nič o tem ne bereš.

kako zanimivo.

Nikita348, 03.01.2023 ob 12:10

Veš kaj je bilo zares smešno. To, da so za 400 ljudi postregli 24 (!!) burekov, narezanih na koščke. Vsak je dobil, koliko, eno čajno žličko bureka?

Saj poanta resda ni, da bi se človek na poroki bureka do sitega napokal, ampak  da mi postrežeš z eno burekovo drobtino, in še to kupljen v Burek Olimpija in ne narejen s strani tvojih mojstrov…wtf?

Ja pa saj gre pri vrhunski kulinariki za ‘razvajanje brbončič’, tako da je ena žlička bureka na tej poroki ravno tisto pravo, hahahahahahaha.

od te zgodbe mi je bizarno samo to, da že ves dopoldan gledam ta post na prvi strani foruma. 

Z izbiro hrane pač pokažeš, kako ceniš goste. Imajo za burek.

Laura330, 03.01.2023 ob 12:14

Oba grda , res v iber, pa se tako rada fotkata na veliko……..grdobca.

A ti si pa mala in lepa, da vsem stojijo ob tebi?

Meni je pa on sexy.

Sicer pa prvič berem o tej poroku tu na mon-u. In sem šla pogooglat.

Na zahodu Slovenije, v Posočju in Bohinju se je vse do začetka 1. svetovne vojne ohranila resna tradicija verovanja v predkrščansko slovansko vero. Čaščenje in poganski obredi so se izvajali v strogi ilegali.

Očitno je nekaj tega še ostalo. Lepo, da se je gospa Roš na to spomnila.

Nikakor ne gre za kakšno šamanstvo…

ustavnica, 03.01.2023 ob 08:36

Najprej neuradna kao ‘kvazi pagan’ poroka v gozdu, z nekimi zelenjavnimi venci v stilu Drnovška, nato pa kao klasična, s tem da nevesta v nekakšnem kombinezonu, jedli pa so bureke in sarme med drugim, poročil pa ju je Zokiiiiii. Saj vsak ima poroko kakršno hoče, mi pa se smemo seveda tej poroki tudi smejati, svoboda govora pa take ustavne fore. Svetla točka je bil trubadur Vlado Kreslin.

Bizarna? čemu? Njuna želja…wtf, brigajte se zase!

Prehitra pa, to je moje mnenje.

Še prispevek o staroverstvu: https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174474132?s=tv

Žal mi je on antipatična, tudi njene drage hrane ne bi jedla,saj se ne bi najedla. Men je čudno, da se je ako hitro s tem tipom poročila.Verjetno je že prej svojega moža varala z njim….

Mija708, 03.01.2023 ob 19:11

Žal mi je on antipatična, tudi njene drage hrane ne bi jedla,saj se ne bi najedla. Men je čudno, da se je ako hitro s tem tipom poročila.Verjetno je že prej svojega moža varala z njim….

Tvoj post je tudi v iber antipatičen.

Ona je že nekaj časa bila ločena.

Nažri se pic in makaronov, prase debelo.

Brigaj se za svojo debelo prdo smrdo.

Sklenitev zakonske zveze pri tej starosti je smiselna samo tako, da greš na UE in se tam podpišeš, brez prič. No, ampak ona je potrebovala promocijo.

Prav dosadna je ta ženska, toliko ene promocije, ne zanima če bo ob ločitvi tudi tako iskala pozornost novinarjev? Blesava sta kot dva nezrela najstnika, to ne bo uspelo niti eno leto , bo hitra ločitev. Samo da takrat bo pa prosila za zasebnost. Ubogi otroci , so verjetno bolj zreli kot njihova mama

Staroverska tradicija v Posočju, 03.01.2023 ob 13:20

Na zahodu Slovenije, v Posočju in Bohinju se je vse do začetka 1. svetovne vojne ohranila resna tradicija verovanja v predkrščansko slovansko vero. Čaščenje in poganski obredi so se izvajali v strogi ilegali.

Očitno je nekaj tega še ostalo. Lepo, da se je gospa Roš na to spomnila.

Nikakor ne gre za kakšno šamanstvo…

Ja, ampak tole s temi venci bi dejal, da nima nobene zveze s ‘staroverstvom’. Mogoče se pa motim in je njen tip oz. mož dehnar? 😛

Ti kuharski velemojstri so znani  po kuhanju s pinceto. Tako je nekdo dobro označil)). No, tudi gostje so bili tako postreženi)).

meni mi je bizarno samo to, da že 2 dni gledam to temo na prvi strani foruma.

Spoznala sta, da sta za skupaj. Oba se ne češeta in lomita kruh. Močna energija je med njima. Plehko za kozlat.

Anonimno 9185, 04.01.2023 ob 08:08

meni mi je bizarno samo to, da že 2 dni gledam to temo na prvi strani foruma.

Tudi meni. Danes sem2.odprla, ker ne morem verjet, da to dneve in dneve tukaj gor visi. Sem mislila, da je kaj novega, super napisanega. Samo nakladanje.

daisycutter, 03.01.2023 ob 09:23

Ana Roš, Urška Klokočovnik, Nika Kovač….pol pa za spremembo spremenimo vrstni red, pa še enkrat od začetka…

Mater ste dolgočasni, da bi veliki goban v gozdu poginil ob vas.

Urška Klokočovnik?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close