Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Se počutite podcenjeni, manj vredni?

Se počutite podcenjeni, manj vredni?

ali nareite kaj, da bi se izkazali?
kaj pa, če ste res tam, kamor spadat?
da niste celo višje kotso vaše zmožnosti?

nate ubijati zato, da preživite?

Jezuskristusmarija daj to svojo slovnvnco mau pobolši no teško teje brat pa neč kej brihtn ne ispadeš

Kakšna je šele tvoja. Težko napišeš s š-jem, lololol

Kakšna je šele tvoja. Težko napišeš s š-jem, lololol[/quote]

A samo eno si našel? 😀

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Si grda v obraz ? 😀

Nimaš odgovora. Saj bi napisala “nice try”, ampak nočem lagati.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nimaš odgovora. Saj bi napisala “nice try”, ampak nočem lagati.[/quote]
http://www.psih-klinika.si/

Nimaš odgovora. Saj bi napisala “nice try”, ampak nočem lagati.[/quote]
http://www.psih-klinika.si/%5B/quote%5D

Pa kolikokrat boš še povabil na obisk? Ne, hvala.

Fant dela reklamo. Čeprav očitno njemu ne pomaga.

Kaj ti je spet vibrator crknil ?

Ne. Ampak malo tega mi ne bi škodilo. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Eni rečemo, da nič ne pomaga, če kdo meni, da je lep, pa še pameten.

Ljudje imamo možnost se izkazati, če te možnosti ni, se odpre tam, kjer mogoče nisi pričakoval. Nekaj na silo, če ne gre? Za vsako ceno? Zato obstaja tudi opcija, ki se ji reče Spoznanje, do katerega vsak sam pride.
Pod drugim vprašanjem, ki si ga zastavil, včasih ljudje nekaj namerno izjavijo, zato da drugemu morda ubijejo potencial, ki ga ima. Potem pa ne dokazuje ali ne izkazuje svojih potencialov tam, kjer mu ga nekdo že z besedami ubija. Potem bi lahko razpravljal, kakšen potencial ima tisti, ki ubija, čeprav se to fizično ne izkazuje.

Ubijajo pa nekateri res že zaradi malenkosti. Pa tudi besed. Ampak, o tem ne bi znala nič povedati, razen, kar preberem iz medijev kako to gre.

ja šit no … a tudi vibrator raje crkne, kot, da bi tebe … ?

Mene preveč hvalijo, zato umirjam situacijo, obrnem na hec. Ponavadi mi je nerodno.

Ne maram, da me ljudje hvalijo. Ampak očitno nisem slab, bo že nekaj na tem. V glavnem, okolica ima o meni boljše mnenje, kot jaz sam o sebi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close