Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Se odpravite kdaj na izlet na morje izven sezone kopanja?

Se odpravite kdaj na izlet na morje izven sezone kopanja?

Če se le da, v Opatijo, parkiram v Ičićih in sprehod tik nad morjem do Voloskega. 17km v obe smeri.
Ali pa iz Lucije do Fiese, pa potem preko Belega križa v Piran in nazaj v Lucijo.
Ali pa start v Strunjanu, čez tunel v Portorož, Piran in nazaj.
Pa v Devin, visoko nad morjem in nazaj.
Najljubša za en dan mi je Opatija.

Jp, drži, tale celotna trasa Voloski – Lovran je konkreten sprehod, in ves čas, nepretrgoma ob morju. Sva en dopust, predsezona v Opatiji, prehodila še pa še …

Jaz sem bila na Rilkejevi poti od Devina do Sistjane (dobra 2km po grebenu). Se mi zdi iz Sistjane do Portapicola blizu…mogoče 2km?

Šla bi po Napoleonovi poti iz Opčin do TS. Kdo pozna?

Jaz sem bila na Rilkejevi poti od Devina do Sistjane (dobra 2km po grebenu). Se mi zdi iz Sistjane do Portapicola blizu…mogoče 2km?
[/quote]

Nimam pravega občutka, ker sem bila z avtom, ampak ni čist čist blizu. Po mojem je več kot 2 km.

Nimam pravega občutka, ker sem bila z avtom, ampak ni čist čist blizu. Po mojem je več kot 2 km.
[/quote]

Pot gre iz Devina (hribčka) po grebenu nad morjem (krasen razgled) do Sisjana ( v bistvu parkirišča zgoraj). Dolga je (ta opisan del) dobra dva km.

Tudi, malo na sprehod ob slovenski obali.

Pot gre iz Devina (hribčka) po grebenu nad morjem (krasen razgled) do Sisjana ( v bistvu parkirišča zgoraj). Dolga je (ta opisan del) dobra dva km.
[/quote]
Ja, zelo je kratka. Meni jo je kar prehitro zmanjkalo.

Pozna kdo še kaj podobnega kje drugje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close