Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek še o dolžini

še o dolžini

alf

ne potrebujem razlage, dovolj izkušenj imam s takimi tehniki kot si ti, pa tudi s tistimi, 22 cm,

Prisegam na dolžino, kajti vsak se trudi po svojih močeh, ta z dolgim in oni s kratkim, ki vloži ves trud samo da bi te zadovoljil …..

Ne zagovarjaj se ALF

Ecs pojma nimaš,same besede.Potem pa si imela same neiskušence v postelji.In ti hitro zadovoljna.Glede dolžine:še nobena mi ni rekla da imam prekratkega,ha.

če oni lahko stalno komentirajo naše joškice, ritke, noge…..lahk tud mi mal pokomentiramo njihove trdinkote

kar se pa tiče velikosti, s prevelikim boli, premajhen pa hm….sem enkrat imela ljubimca ki je imel kar majhnega, je pa lizal božanskooooooo
ampak tud po najboljšem lizanju bi rada začutila nekaj konkretnega, tko da….

sicer pa nisam dolžina važna, tud fi je še kako pomemben he he
kaj ti bo en dolg, če je ultra tanek, kot glista :((

Venusss

a tudi taki obsajajo kot gliste?

Alf da ni morda tvoj tak – dolg pa tanek go glista?, ampak zate je važna tehnika.

ma ne stojte se prepirati.Mora biti batina,ker jaz nimam časa med seksom gledati kje ga ima

:)))))

Hahahahhahaha…kika!
Sedi 5! 🙂

Ja Alf samo moraš vedet da so ženske z 24 centimetrskim magare mehkim bolj zadovoljne kot pa z zelo malim trdim.

OD TAM SE MERI KO DALJŠI PRIDE :))))

Najboljše je,da je trd,velik in sposoben “čaranja” v postelji.Kaj ni tako drage punce?

Ajde Alf, da probamo! Pa bom jaz potem na forumu povedala, kaj je res in kaj ni.

Kurec 24cm

Kaj mi pomaga 24 cm, če je mehki. Z njim si nimam kaj začeti, samo občudovala pa ga tudi ne bom. Mam pa že rajši krajšega, ki ga lahko uporabim

MUZA

Alf se je ustrašil, da boš res probala, kar ni najhujše, najhujše je to, da oznaniš dolžino na netu.

lp

Muza imaš pa kar bogate in pestre “delavne” izkušnje.Take so mi zelo všeč.Dobro blago se kar samo hvali,lepo,lepo.

Kjer je en palček,jih je blizu še šest. :))

Esc lahko poiskusiva pa boš ocenila ali je dovolj velik,trd in živahen.Mislim da je trd kot granit velik kot gorjača živahen kot ventilator.

ALF hvala za povabilo, bom pa kar zaupala MUZI, ki se ti je ponudila in bo objavila izkušnje s teboj.

Ali se MUZE bojiš?

Muza daj rajši probaj pri meni.

http://www.jpegwizard.com/processwizard.asp

saša , zakaj bi pa tisti večji bil “mehek”? to ne drži.Ali si kdaj videla batino? če hočeš bolj podroben opis…….

Emm… jaz pa mislim, da dolzina ni pomembna…pomemnbna je kvaliteta, ki to jo nudi!!!! 😉

Točno tako, neli*! Vzameš meterček s seboj na prizorišče akcije, narediš iz tega lepo erotično igrico, pa je……in imaš na dlani centimetrčke:-)))) No, pri meni je šlo zgolj za radovednost, koliko nad 22 cm je obdarjen moj možiček….Takrat še fant….

In se ne strinjam z izjavo: da ni važna dolžina, ampak kvaliteta! Meni osebno je, ker preden sem spoznala svojega moža, ni bilo tiste pike na “I”, saj obožujem draženje materničnega vratu – to povečuje intenzivnost orgazma. Sicer pa – vsaka ženska je drugače “naštimana” in vsaka pač hvali “Kilimanjaro” svojega partnerja :-))

Pa še en namig: moškega lahko zelo hitro ocenite, kako dolgega ima..Kako? S pogledom na dolžino njegovih prstov na rokah: če so dolgi in ne tanki, potem imate opravka s korenjakom, če pa so bolj kratki in čokati, ali pa tanki, pa ugibajte same, kaj lahko pričakujete.Preverjeno!

Lp,

kitten

Preverjeno (kar pri sebi), da to še zdaleč ni res (ko bi vsaj blo).
Eh, budalo jedna!

Dolgoprsti,

če si post namenil meni, in sem po tvoje” budalo jedna”, ti na žalost ne morem pomagat, če si ti “zakompleksani hibrid”, ki ne zna sprejeti tistega, kar ima in zato javno pljuva po mnenjih in izkušnjah drugih!

Get a life!

kitten

Kurec 24 cm!

Tvojega velikana se pa bojim! Fantje, ni vse v dolžini, ker ste tako obremenjeni z njo. Jaz vas moške gledam kot celoto: značaj, simpatija, prijaznost, taktnost…Najprej vse to, šele potem dolžina in fi itn. Kaj ti pomaga dolžina, če je ne moreš uporabit!

Pa brez zamere!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close