še o dolžini
Sem že spraševal po teh forumih, pa so me ignoriral (he, he!?). Torej še enkrat: tudi če greš z metrom ali pa z ravnilom v posteljo, različne meritve dajo nekajcentimetrske razlike. A mi bo kdo končno pojasnil primerljivo metodologijo meritev; za začetek bo dovolj, če mi zaupate, ali se meri od zgoraj ali od spodaj.
Neyscha: hehehehehehe…
Sicer pa mam jest dolzga dobrih 9, če ga merim od zgoraj. A mislite, da je to kratko?
Če partnerju zmeriš dolžino ali si jo sam, še ne pomeni, da vsakič ko se seksa, se vzame s sabo meter v posteljo.
Spomnim se, da ko sem prvič (in tudi zadnjič) zmerila dolžino mojemu tipu, se mi je zdelo strašno erotično… neke vrste erotične igirce pač.
Nevednež, ponavadi moški merijo svojega korenjaka spodaj, ker tako pokaže kakšen cm več ( saj veš, ego in to:). Drugače, kolikor sem prebrala, pravo dolžino se meri ob strani penisa.
:-))) Jaz tu pa tam občasno zmerim:-) Tk za zajebancijo. Ker sem iz izkušenj spoznala, da če dva različna fanta rečeta, da imata 16 cm, se njunih dejanskih 16 cm razlikuje za več kot 8 cm pa se potem pač nasmehnem. Predvsem pretiravanju, ker se moški premalo zavedajo, da če ženske določeno stvar primemo v roke, da imamo vsaj nekaj idej o tem koliko cm ima in, če ni toliko…;-))
http://www.altpenis.com/penis_news/women_penis_size.shtml
Zdej pa mislim, da je dovolj, bog vas nima rad!
Pozdrav iz GTA
Katalina: jaz ga imam dolgega 9 col, ti je to še vedno kratko?!
-:)))
Sicer sem pa bral, da je povprečna dolžina okrog 16 cm, vendar samo v anketah, pri katerih moški sami odgovarjajo, brez preverjanja, dejanske meritve, ki so jih opravili na nekaj tisoč primerkih, pa so pokazale, da je povprečna dolžina 13-14 cm (vse v ZDA) -:)))
Toliko o naši objektivnosti pri tem vprašanju …
Ecs vprašaj izkušene moške ali pa starejše prijateljice,pa ti bodo razložili o dolžini in tehniki,kako stvarco pravilno uporabljat.Lahko je dolg 22 cm,a kaj ,če od njega nič ni,eden,ki pa meri recimo16 cm v trdem stanju in se bo potrudil z vsemi spolnimi tehnikami in načini.Naj ti to pojasni še kaka izkušena JEBAČICA.
Forum je zaprt za komentiranje.