Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Se najde kakšen …

Se najde kakšen …

Odgovor na objavo uporabnika
Zdolgocasena, 04.07.2022 ob 06:38

… ki ima tudi kaj pametnega za povedati?

Iscem moske med 30-40, po moznosti iz osrednje slovenije, se najraje vezan/porocen, nujno pa tak, ki bi zase rekel da ni obicajen fukfehtar.

Iscem nekoga, s katerim se da tudi kaj zadebatirat.

Ce se najdes v opisu, pusti kontakt.

Ejla!

Mogoče pa se 60 letniki znamo pogovarjati o veliko več stvareh in si vzamemo tudi veliko več časa za marsikaj!

Sem prepričan da ti lahko zelo veliko dam vsega na veliko področjih in ne samo v smislu fizičnega stika ki pa je itak lahko vrhunski.

Hei zdolgocasena.Ne bom pisal romanov in obljubljal neki brez veže.Izvoli mojo tel.številko pa poklic al pa pis.069820177

No povej kaj te zanima, ne fehtam od nobene, zato kar izstreli svoje vprašanje.

???

Bolano. Načeloma se zveza išče,da si skupaj pomagaš na življenski poti na svoje. Da se skup postaraš,ljubezen pa tko ane ?. Lol, ti bi rada prijatelja torej ,ne moškega.

Odgovor na objavo uporabnika
Šeenkomentator, 21.07.2022 ob 18:19

Mah, jaz verjetno nisem zate. Sem dve leti prestar in me zanimajo stvari, ki žensk sploh ne zanimajo. Zanima pa me znanost (fizika, kemija, geologija, geografija), zgodovina, psihologija, tudi filozofija… najdi raje nekoga, ki ga zanima “klepet” in  gore. Poznam malo žensk, ki prenesejo težke debate o svetovnih problemih, so pa to kvalitetne ženske.

Kot sem razumela potrebuje bolj dobrega ljubimca kot pa težaka ali inpotentnega filozofa. ???

Moj kontakt tadej 2953@gmail.com nebo ti zal.lp

Oj dan…če je še želja se oglasi, sem kr obdarjen resen zaupen  milankranj@gmail.com

Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

Hey. Sem samski star 36 let iz Štajerske. Če si za ni piši na pajek740@gmail.com.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close