Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek se mi samo dozdeva?

se mi samo dozdeva?

Hm, zadnje leto se mi dogajajajo neke čudne stvari. Prejšnje leto sem postala po dolgih letih samska ter umrla je meni draga oseba. Kmalu okoli novega leta sem si zaželela, da bi spoznala človeka, ob katerem bi pozabila na bivšega. Par mesecev kasneje sem tudi ga, se zaljubila, a je bilo samo enostransko. Spoznala sem pa tudi osebo, ki mi je na en način nadomestilo umrlo osebo. Naključje?
Nato sem enkrat sanjala, da gori blok v katerem živim. Ko sem prišla v službo sem na netu videla novico, da je ponoči gorel nek hotel.
Nato sem se enkrat peljala preko nezavarovana železniške proge (preko katere se vsak dan vozim), a tisti trenutek sem dobila nek čuden občutek. Naslenji dan je vlak zbil avto. Umrla je ena oseba. Je matilda že čakala?
V vmesenem času sem si močno zaželela, da bi sestra dobila fanta. In tak občutek sem kasneje tudi dobila,da ga bo dobila. In ga je. Sicer je veza trajala le par mesecev, a ga je.
Pred enim tednom, ali dvema sem zjutraj stala na dvorišču, kadila cigareto in bila nekaj zamišljena. Nato sem pogledala v nebo, kjer je ravo letelo letalo (vedno, ko sem zunaj gledam nebo, letala, zvezde…). Ko sem gledala v letalo, sam spet dobila občutek, da bo strmoglavilo. Zmrazilo me je. Še enkrat sem pogledala v nebo in jim zaželela srečen let in pristanek. Še isti dan, zvečer sem zvedela, da sta tisti dan dva letala strmoglavila.
V tem letu se mi je poleg vseh teh stvari zgodilo še marsikaj, ko sem začutila, se je uresničilo.
Je morda to le naklučje, ali kaj? Se mi mogoče vse samo zdi?
Vse je kar čudno…

so še bolj čudne stvari na svetu kot jih opisuješ…recimo ti))

flashgordon preden karkoli napišeš raje trikrat premisli.. Takšen komentar tudi nekaj pove o tebi.

Po mojem gre za naklučje.
Lp

VSE je možno, ti flashgordon pa nebodi tok pameten brezveze

Kaj pa to, ki se mi je zgodilo pred nekaj leti. Peljem se s kolesom, precej prometa vendar tekoč, iz stranske ulice zavija avto na glavno in gleda proti meni, zato sem prepričan, da me bo počakal, vendar se ne ustavi, se že vidim na havbi, ko me zadnji trenutek opazi (čeprav je že prej gledal, pa očitno skozi mene) ter stisne na zavoro, da se zapeljem mimo. Sekundo za tem se zraven mene izmed tistih, ki so zavijali levo, eden tresne v tistega pred njim. Nesreča me je zgrešila za dober meter.

Korl, očitno si se še enkrat rodil… Meni se tudi včasih dogajajo takšne čudne stvari, pa mi vsi pravijo, da očitno ti tisti trenutek ni usojeno, da bi šel.
Mogoče je pa res tista zadeva, da ti je zapisano v zvezdah ali pa imaš res kakšnega angela, ki pazi nate (pa nisem verna).
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close