še malo pa novi IPHONE…
Ekscentrični, žal že pokojni Steve Jobs je moj idol! :)[/quote]
Ti imaš nekaj veliko teh idolov, a ni to značilnost najstniških let?:))) Ko boš velik, boš lahko sam svoj idol:).[/quote]
Goldfish je moja matrica prave ženske! 😀 Samo hudič, ne znam iz matrice? :))
Prej bi rekel da še iz maternice nisi dobro prišel :)[/quote]
se bojiš, da ti bo goldfišico zapecal?[/quote]
Gioldfišica je že davno prešla v moje vode. Ne vem, če jo bo lahko nazaj zvabil. :)))
Goldfišica, poglej, zaradi tebe so nastale zdrahe med moškimi! 😀 Zdaj se hitro odloči, katerega boš poplavutkala. 😀
Gioldfišica je že davno prešla v moje vode. Ne vem, če jo bo lahko nazaj zvabil. :)))
Goldfišica, poglej, zaradi tebe so nastale zdrahe med moškimi! 😀 Zdaj se hitro odloči, katerega boš poplavutkala. :D[/quote]
Če lahko nekaj pripomnem…
Nobenih zdrah.. nič nočem ne od nje, niti od bilo katere druge monovke
Naj bo to že enkrat jasno
Goldfišica, poglej, zaradi tebe so nastale zdrahe med moškimi! 😀 Zdaj se hitro odloči, katerega boš poplavutkala. :D[/quote]
Vidim ja, cel peskovnik:)). Samo kako hudiča imaš ti dve lopatki in tri grabljice??:)).
V mojem srčku je dovolj prostora za vse:). Samo vstopajte posamično:))).
Ne dam ti Goldfišice! Samo s pretepom in krvjo na mojih pesteh. 😀
Goldfišica, evo, zdaj pa so ljubosumni name! Reši me sedaj iz te zagate. :)))[/quote]
Daš lahko le tisto, kar imaš:). Kdaj si mene imel?:))) Zagate so v real lajfu. Te pokličem čez eno uro, da doživiš pravo zagato:)))).[/quote]
Vodo si skalila in dvignila mulj, zdaj pa se samci brezglavo zaletavajo (vame). :)))
A po novem iphone-u me pokličeš? Moraš sprobati vse funkcije in kako kaj vleče signal sem proti Ptuju. 😀
Ekscentrični, žal že pokojni Steve Jobs je moj idol! :)[/quote]
Zakaj? Kar tako, ker je mnogim ali imaš za to odločitev konkretne argumente?[/quote]
Tebe imam rajši ko Goldfišico. Sem ti lahko postregel z boljšim argumentom? 😀
Ne vem, jaz sem se samo malo igračkal z Androidom na Samsungu, mi je všeč, da je to odprtokodna zadeva (zastonj), pa dejansko Linux platforma (stabilnost).
Forum je zaprt za komentiranje.