Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še kdo večno samski 40+

Še kdo večno samski 40+

Je še kdo večno samski pa je star 40+?

Ne zdaj pisat tisti, ki ste 10 let ločeni, samski. Mene zanima, če je sploh kdo kje, da je dejansko bil vedno samski. Nikoli ni niti en teden s kom skupaj živel. NIti nikoli šel na dopust z nekom. Niti ne na dvodnevni izlet.

Na izlet in nočitev že, na zmenke ene 10-krat, ampak bi bila laž, da brez uspeha. Tudi spoznati različne ljudi in ugotoviti kaj te na njih pritegne ali odbija in zakaj, ter njihovi pogledi na stvari se lahko smatrajo za uspeh. Mogoče si sploh ne želim partnerstva, ker se ne sekiram zaradi samskosti. Samskost je način življenja, ne poraz.

Tudi sama sem taka, pri 45 brez upanja, da bi se zaljubila.

Samskost ni neuspeh. To se strinjam.

Vseeno pa bi si želela, da bi šla vsaj za kak teden z nekom v dvoje na dopust. Z moškim seveda pa, da bi bila obojestranska čustva. Ma kaj teden, vsaj en podaljššan vikend bi bil več kot super.

No, na zmenkih sem bila ja, tudi kako bežno razmerje, ampak nikoli ni bilo čusteven z njegove strani.

Odgovor na objavo uporabnika
ToMeee, 09.12.2021 ob 22:40

Tudi sama sem taka, pri 45 brez upanja, da bi se zaljubila.

Uf, jaz si pa ne želim, da bi se zaljubila.

Sem bila večkrat zaljubljena, samo on ni bil vame. Tako, da zaljubljenost si jaz predstavljam kot nekaj bolečega.

Ne verjamem pa v to, da bi se mi kdaj zgodilo,d a bi se  zaljubila v nekoga in da bi se on tudi vame. To upanje sem pa že zgubila.

večno samska, 09.12.2021 ob 22:42

Uf, jaz si pa ne želim, da bi se zaljubila.

Sem bila večkrat zaljubljena, samo on ni bil vame. Tako, da zaljubljenost si jaz predstavljam kot nekaj bolečega.

Ne verjamem pa v to, da bi se mi kdaj zgodilo,d a bi se  zaljubila v nekoga in da bi se on tudi vame. To upanje sem pa že zgubila.

Razlogi, da se zaljubiš, niso isti razlogom, da z nekom ostaneš v vezi dlje časa in imaš družino. Zaljubljenost je precenjena, ker se ti lahko posreči, da se zaljubiš v pravo osebo ali pa tudi ne. V večini primerov se zaljubljamo v napačne. Izbrali si bomo tak partnerski odnos, da bomo lahko nadaljevali “nedokončano” delo naših staršev, ko smo bili še zelo majhni otroci.

Ni ravno veliko takih, se mi zdi. Ali pa skoraj noben :(.

večno samska, 10.12.2021 ob 08:59

Ni ravno veliko takih, se mi zdi. Ali pa skoraj noben :(.

A si še vedno devica? Teh je še manj..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close