Še kaj lepega o moških
Ametist, popolnoma se strinjam s tabo. Če hvališ, da vama je lepo, da se razumeta s partnerjem, da komaj čakaš da te stisne v objem, je takoj narobe. Pred parimi leti, še v prejšnji službi sva s sodelavko, s katero sva delali skupaj, večkrat pogovarjali o takrat še fantih s katerimi sva živeli.Ker nisem mela razloga, da bi kaj slabega rekla o njem, ona pa o svojem nonstop, je enkrat full pop… in me nadrla. To ti je fovšija. Ampak vseeno- on je res nekaj najlepšega kar se mi je zgodilo v življenju. Kljub napakam, ki jih ima.
punce…ne misliti da vam ne privoščim sreče v ljubezni….dokler traja ej uživajte….pa tudi fouš nisem nobenemu….jaz imam svojega rada pa se dobro razumeva ampak sama pri sebi vem, da lahko pride trenutek v življenju ko ga ne bom več imela….najbolj zanimiv mi je bil pred časom en mail, ki se je sicer nanašal na zaprtje trgovin v nedeljo…ampak na koncu je bilo napisano skratka v nekem kontekstu….življenje gre mimo tebe…in ko se čež desetlet obneš in ko pogledaš svojega partnerja si rečeš prav tisto…kdo si pa ti? Matr si grd…..zanimiv mail….
res pa je da se zadnje čase okoli mene veliko ločitev in razhajanj s partnerji dogaja….napisala sem samo za kolegico ki se pretirano hvali in objema v vpričo družbe da kako se ima fajn in oh in sploh…on jo pa vara, pa pač to vemo vsi, le ona ne…ljudje nekako ne govorijo o problemih, ki jih imajo doma….pa drugi kolegi ki si za zabavo kličejo kurbe na dom.
pa druga kolegica, ki je verjela v ljubezen…pa se je mož ločil od nje in ji na koncu povedal da jo je varal vsa leta zakona…in sicer že prvič po prvih mesecih ko sta bila skupaj.
jaz deklici in vsem vam privoščim da uživate v svoji sreči…saj pravim da se zadnje leto ful enih stvari dogaja.
star pregovor pravi: HVALA SE POD MIZO VALA…
že osnovni bonton govori, da hvaljenje ni lepa čednost. Če se imata dva rad se zaradi tega ni treba pred vsemi hvaliti – to jer njun problem. Konec koncev to sploh ni nekaj izrednega za olimpijsko medaljo ipd. Jaz bi se tud lahko hvalila z marsičem, ampak kaj imam od tega, če bi se. poleg te pa se lahko na forumih totalno laže…..
Ah, privoščim vam vsem, ki ste res tako neskončno srečne s svojimi partnerji po vseh teh letih. Tudi jaz sem bila precej zadovoljna v desetletni zvezi. In ko nama je šlo najbolje, ko so vse stvari najbolj štimale je prišla kot strela z jasnega med naju tretja oseba…Zdaj ni več tako kot je bilo in morda tudi nikoli ne bo. Ni lahko in boli kot hudič. Ja, kako hitro se stvar obrne, da partnerja, ki ti je bil poleg vsega tudi najboljši prijatelj, pogledaš v oči in se vprašaš: Kdo si pa ti? Eno zdaj vem in to je: nikoli ne moreš biti 100% prepričan v neko stvar. Življenje teče, se spreminja, nikoli ne vemo kaj nas čaka za naslednjim ovinkom. Na žalost se ne da predvidevati prihodnosti. In vedno obstaja neko tveganje, pa čeprav se ne zdi tako. In še nekaj je res, vedno se zgodi, ko najmanj pričakujemo.
Lep pozdrav vsem optimistom.
UAU!!!Sem pa naredila BUM!Ne vem pa če bi temu lahko rekla hvaljenje.Če pa je-tudi prav.
SREČNA SEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vas moti?!
Zelo dobra prijateljica mi je rekla:”Po vseh teh letih skupaj,sta prav pocukrana!Res vaju je lepo videti skupaj!”.
“ametist” ti verjetno razumeš o čem govorim.
Vso srečo!
“čarna”,posebej zate-dobro spančkaj!
Forum je zaprt za komentiranje.