Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Še kaj lepega o moških

Še kaj lepega o moških

Vidim,da imate ženske precej pripomb čez moške s katerimi živite oz. se dobivate na sex zmenkih.
Kakorkoli-če vam kaj ne paše,pač zamenjajte.Saj to ne boli.
Rečem lahko le to,da sama čez mojega moža ne morem reči ene same žal besede.Je moj najboljši prijatelj,odličen ljubimec,čudovit očka najinemu otročku in resnično dober človek.Res ga imam rada!

Pa dobro spančkajte!

Smejka

Amen!

saj eni imajo srečo…vesela sm zate,da imaš odličnga moža ki te ljubi in ti njega.več takih naj bo!!!lp

Tut js naj pohvalim mojga fanta,ki je izreden srcek,bo krasen moz&verjamem da se boljsi ocka najinim otrockom.Ljubim ga neskoncno in sm hvalezna zanj!

Adijo pamet :)))

Sploh ta stavek: “Kakorkoli-če vam kaj ne paše,pač zamenjajte.Saj to ne boli.”

To povej 20 let poročenemu paru!

Upam in želim da bo tvoja sreča še dolgo dolgo trajala….

lana prov ti dam!!! eni še niste doživel kako lahko boli in upam da tud nebote…PREVEČ BOLI!!! ne privoščim tI SMEJKA!!!

Ja,res je “adijo pamet”-če imaš človeka za orodje,ki zadovolji tvoje spolne potrebe!Menjava orodja pa menda res ne boli…Ali pač?
Ljudje na to različno gledamo.Hotela sem povedati,da je imeti rad nekoga-eno,biti z njim zaradi sksa,pa drugo.

Dobro spančkaj,lana*!

Ampak ženskice,res pa povsod najdete nekaj slabega!Vem,da boli,te stre in sesuje,če se razhajaš z nekom,ki ga imaš rad.
Brala sem spodnje teme in ugotovila,da imajo nekatere moške zgolj zato,da jih imajo ( predvsem ponoči… ) in jih poleg vsega še “šinfajo”.

Hvala obema,da mi ne privoščita tega.Je pa žal ( ali pa na srečo.kakor vzameš ) tudi to že za menoj.

Dobro spančkajte!

pa si razmisnla zakaj ga mam predvsem za ponoči-zato k ga drugače nemorm imeti to delam iz ljubezni ne zard tega da ga poleg tega šinfam…vse to iz ljubezni!!!nočka

Res mi ni do tega,da bi se pričkala.Sem pač človek,ki za spolnost potrebuje ljubezen.Brez tega pri meni ne gre.Nisem zahojena in nič nimam proti temu,da nekaterim tak seks usteza.Žal mi je le,da ne morejo vsi uživati in se imeti lepo,kot se imava že kar nekaj let midva.In hudo mi je za vse tiste,ki jih imajo partnerji za ( grdo povedano ) vibratorje oz. umetne češple!

Dobro spančkaj!

maš prov!!!!!!!!

P.S.sej se nočm pričkat-sam napisala sem svoje mnenje!!!ne razumi narobe!!!NOČKA

Smejka, zdaj ne vem a si vse narobe prebrala kaj sem napisala, al pa res nič ne skapiraš.

Saj pravim super da se razumeš s fantom, pohvalno! Sam ne mi s takimi zamenjaj ga če ti kaj ne paše, ker to v veliki večini primerov ni prav lahko!
In kako si dovoliš neki obsojat kar ne poznaš?

Jaz problemov nimam, nisem obremenjena trenutno s temi stvarmi, zato bolj vidim celoto in vem kaj je prav in kaj narobe.

In ja velikokrat se zgodi da se moški premalo trudi za zvezo, medtem ko so ženske zaljubljene in v vsem ustrežejo, ker si želijo samo ljubezni ki pa je ni…

In ti s svojo izjavo tu na forumu ne boš nič spremenila, škoda!

Vsi smo samo ljudje, tko jst kot moj fant imava napakice, včasih se glede česa ne strinjava, se tut skregava…ampak ima pa tolk pozitivnih lastnosti, da se da vse skompenzirat..in imava se fajn fajn faaajn rada.

Ja smejka kakšna idila……..Jaz pa mislim da kakšen konflikt mora bit, saj sva ja vsak oseba zase……biti eno je samo fraza veš, praktično to sploh ni mogoče……Če bi blo pr meni vse tok idealno kokr je kao pr teb, bi pa res mislila da je neki ornk narobe……

Ne hvali dneva pred nočjo!!

Niti ene slabe besede čez mojga nimam. Men bo ostal v lepem spominu ne glede na karkol se zgodi.

Resno se sprašujem,kaj sem narobe napisala in katerega dela kdo ( predvsem ti lana* ) ne razumete.
Nikoli nisem rekla,da sva brez napak in da se nikdar ne skregava.Znava pa ( kakšno stvar se je pač treba naučit! ) o stvareh pogovarjat.
Sva pa predolgo skupaj in preveč življenskih problemov sva že premagala skupaj,da bi me lahko primerjali z iluzijsko zaljubljeno najstnico,ki ne vidi 2 metra pred sabo.

Držim pa se nečesa,česar me je naučilo življenje-nikoli ne grem spat,ne da bi možu povedala kako zelo ga imam rada.

To je to!

Dobro spančkajte!

Dajte no se o meni nekaj lepega napisat.

Veš kaj striček;to si je potrebno pa zaslužit!

dej pa smejka nehi ze skoz: dobro spanckajte! mislm, zbud se…
ce smo pa cist fer kako gre tole je pa tko: vsak ma probleme, eni v enem obdobju vec, eni manj… in tisti k se ful hvaljo, ti povem, zatirajo neki… pol sam vzbudijo v drugih eno tako slabo vest, da pol gre to kr tko naprej- ja sej midva sva tut enkratna, moj je pa tak srcek, nimam niti ene pripombe…
bla bla bla
nihce ni popoln, vsakmu gre kej na zivce, vazn je kok se razlike tolerirajo…
sam ne mi pa srat s takimi iluzionističnimi… samo enkrat sem srecala zensko, k se je hvalila, kako sta onadva enkratna pa gor pa dol, pa kako je vse idealno… in kaj se pol nekak prebere med vrsticami? ona je z njim zacela ko je se prebolevala unga prejsnga, torej zanjga na zacetku ni imela custev, tu ni nobenih ups and downs – ker sta bolj tko zacela – brez custev, das neki cajta, ratas frend, je mirna, dolgocasna zveza, in pol si pricaras iluzijo da se mas pa blazno lepo, da tistih vznemirjanj sploh ne rabs, pa une prov ta mocne strasti pa tko… ampak teb je pa TKOOO blazno fajn…
skratka neki v seb se zatira… al si mors pa vsak dan ponavljat kako ti je fajn, da to res verjames, ker v seb neki pogresas…
ker draga smejka, vsi imajo probleme, vsi se kregajo (tisti ki se ne, pol pa kr naenkrat poc in grejo narazen), nihce ni popoln in nihce ni sanjski moski ali pa zenska… get real!!! in glede na tvoje nonstop :dobro spanckajte, pol ne morm rec druzga, da ucinkujes kot pretirano prijazna barbika v svojem sanjskem svetu…
ne recem, da se ne da imet lepo, se da in to ornk, ampak prosm lepo, ne bullshita govort – realnost je le neki druzga….
in ponavad zelja, da se neki javno pove, pomen samo to, da je neki ornk zajebu, pol se pa ornk opravicu, zdej ti je pa tko lepo da kr ne mores ne da bi trobila vsem naokoli…
pol naredis pa to, da majo pol se vse slabo vest glede tega, kaj so kdaj rekle o svojmu, pol pa gre cela promenada isto ponavljat….
bla bla
zdej ne bo sicer nobena hotla priznat, da to nekak tko gre, ampak me boste vse napadle, da kako je pa vam fajn in tko naprej, ampak sam ene par jih bo fer, pa bodo vidle da vecinoma je to tko kot sem jst napisala…
ajde,
carna

ja čist prav imaš….meni gre na živce ta hinavščina…res…

imam kolegico ja joj in sploh kako se imata fajn itak sex na juhuhu, že takoj po porodu…potem pa ta njen pove kolegom kako je res…pa še zraven ima vsake toliko kakšno….brezveze.

prej al slej ti gre en na živce…takoj na začetku verjetno ne ampak pol pa definitivno.

Me zanima kaj bo cez 20 let vajinega zakona?

Aja še tole,napisala si res ga imam rada, mar ga ljubis ne več? In ne jemlji me kot da ti ne privoscim, ravno obratno, samo meni je jasno da popolnosti ni,je lepo, se uziva, ampak nekega dne lahko ornk poči, čeprav si se vceraj mislila da pri tebi ne more, za nikogar ne bi dajala roke v ogenj in rekla moj moz nima napak, o njemu ne morem napisat nic slabega,itak tazga moza jaz ne bi marala, ljubila, ker bi bil ziv dolgcas, samo to me je motilo, ker vem da tudi tvoj mož ni brez napak, kot ga ni moza na tem svetu, le ti jih ne zelis videti, ali jih vidis in ti niso pomembne, ali pa jih uspesno resujes in mene najbolj motijo besede mladih parov, ki so skupaj sele nekaj let, to je se vse svezo,in kako se majo fajn..kako je on zlat..bla..bla..bla… zame je prava in izjemna ljubezen una, ki traja in traja in ko lahko po 15-20 letih recih, to je res to, ljubezen mojga zivljenja, in koliko je takih..zelo malo verjemi…zato si jaz kaj tazga prej ne bi upala pisat , no rect za mojga moza, da je zlat in oh in sploh…saj je..ampak …umes je velik čejev..tko kot povsod, le da jih zaznas, opazis, vidis sele kasneje…

Joj, ste se pa vžgale:))
Ne razumem, zakaj ljudje tako težko sprejmejo, da se nekdo pohvali, da se ima fino s tistim, s katerim živi. Hvala bogu, da obstajajo pari, ki resnično živijo skupaj iz ljubezni, ne pa zaradi komoditete, navajenosti, denarja… Imam občutek, da vse tiste, ki ste tako napadle smejko, pač niste srečne v svojem zakonu ali partnerstvu in se tolažite s tem, da nikjer ne more biti vse v redu, da so povsod problemi in da je prepir normalna stvar, ki se pač mora zgoditi vsake toliko časa, če se pa vsak dan, je pa ljubezen toliko močnejša.
Verjemite, govorim tudi iz lastnih izkušenj. Tudi jaz sem se dolga leta tolažila, da itak nikjer ni idealno, da je prepiranje normalno, ker smo ljudje pač različni…. Navadno metanje peska v oči, drage moje.
Sedaj živim življenje, kot si nikoli nisem predstavljala, da je sploh možno. Res, včasih zgleda že kar kičasto. Ampak moj mož je zame krasen moški, z njim sem jaz lahko jaz, ne potrebujem se pretvarjati, ne rabim razmišljati, kaj in kako bom rekla in seveda tudi obratno. Skregati se sploh ne znava. Saj ne rečem, da ne pride kdaj do kakšnega kratkega stika, ko se nekako ne najdeva na isti valovni dolžini, ampak ti trenutki so tako redki in zdi se mi, da jih uspešno rešujeva. Saj najprej reagirava popolnoma nagonsko, potem pa se najprej pogovoriva sama s sabo, potem pa še skupaj in ponavadi na koncu ugotoviva, da je bilo popolnoma brez veze.
Mogoče je pa najina prednost tudi to, da sva si tako podobna, da razmišljava skoraj enako, da se čutiva in si velikokrat bereva misli. Ja, saj vem, sedaj pa hitro v luft, da je zakon, kjer se dva tako popolnoma ujemata neskončno dolgočasen. Niti slučajno, niti slučajno.
Našla sem moškega mojega življenja, ja, dušo dvojčico, mojo drugo polovičko in sem neskončno hvaležna, da naju je usoda ali angeli pripeljala na skupno pot in neizmerno ga ljubim.
Tko! Dost cukra , zdaj pa pljuvat!!!

Smejka privoscim vama, bom pa tudi jaz pritrdila tistim, ki pravijo, da ne hvali vajine zveze prevec.
Jaz tudi z mojim neizmerno uzivam, ful se imava dobr, ful se imava rada. Ce me kdo vprasa kako sva, seveda recem, da dobro, ker se vecino casa tako imava. Vcasih imava probleme, ki pa jih sproti resujeva. In zato se imava tako dobro. Vem pa, da se ni zdravo prevec hvaliti, ker lahko kar cez noc vse izgine.

Meni je tut ta scena, ko se zenska ful hvali, kako je oh in sploh vse the best, moski ga pa serje naokrog, totalno mimo…se vprasam kdo je tuki neumen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close