Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek se je kdo prijavil na delovno mesto svetovalca na MNZ

se je kdo prijavil na delovno mesto svetovalca na MNZ

objavljena so bila se mi zdi 4 delovna mesta svetovalec na MNZ…zaradi povečanja obsega dela z pribežniki…kot pomoč verjetno,, administracija, vpis, itd…se je kdo prijavil, objava je bila nekje 10 dni nazaj..je že kdo dobil kakšne povratne info?

Jaz sem se prijavila. Izpolnjujem vse pogoje, ampak nisem dobila nobenega odgovora.

zakaj se sploh prijavljate na takšne razpise, če se vidi na daleč da se štiri znane vzame?

To so razpisi za trenutno zaposlene.Kaj ni jasno

Misliš zaposlene na splošno?

Drugače pa imajo posebej interne in javne razpise.

Mogoče se pa še prebijajo skozi stotine prijav. 🙂

Kako ste pa prepričali delodajalce, da so vam brez nepotrebnih vprašanj podpisali dokazilo o delovnih izkušnjah?

Po moje bo – kva je že to? MNZ pod Kohlnom??

Po moje bo PRVA dobila služo Špela …….. una smučarka! 🙂 Soseda pralnega stroja!

Pol eni odpikani posranci, ki še nimajo šihta. Teh podgan je ogromno…. vse pa gre skoz denar.

Tak da monovci/ke nimate šans, tudi če Primož napiše, da že 10 let tu pišete pravljice:-))))))!

Brez heca, pravljičarsvo je na MNZ-ju zaželjeno!!!! Povem iz izkušenj!

jaz sem se prijavila, tudi še nič odgovora..drugače pa MNZ je pod gjerkeševo..itak pa ja, vemo, kakšen bo rezultat in kdo bo sprejet.

Imajo pa navodila.

http://www.vlada.si/fileadmin/dokumenti/si/projekti/2015/begunci/dokumenti/letak_begunci_ANG_ARAB.pdf

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close