Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek še gledate sekirco?

še gledate sekirco?

A še kdo gleda sekirco? Se splača pogledat? Že kakih 10 sem izpustila. Se končno kaj normalnega dogaja?

Odgovor na objavo uporabnika
a še kd, 30.10.2021 ob 11:59

A še kdo gleda sekirco? Se splača pogledat? Že kakih 10 sem izpustila. Se končno kaj normalnega dogaja?

Včasih malo pogledam, za kozlat je. Škoda časa. Še dobro,da bo konec.

Ne gledam redno, 30.10.2021 ob 12:43

Včasih malo pogledam, za kozlat je. Škoda časa. Še dobro,da bo konec.

Zdelo se mi je negledljivo. Ne gledam več že nekaj časa.

Za tem bo na pop menda še ena naša . Pod hribom, za hribom. Nekaj takega. Upajmo,da bo kaj boljše!

za tem na pop, 30.10.2021 ob 13:27

Za tem bo na pop menda še ena naša . Pod hribom, za hribom. Nekaj takega. Upajmo,da bo kaj boljše!

Igra Robert Korošec. Zna biti  dobro. No, saj v Sekirci so tudi dobri igralci, a ni vse skupaj nič.

Kaj pa to je.?.

Zakaj sta zdej diana in hribar skup.

A sta sexsala tud.

Taka bedarija da ni vecje.

In zakva zdej majda zivi pri njima.

Kolk so reziserji zmesani kot kurji drek.

Vsaj priblizn normalno bi mogl pisat scenarij.

Ma da nas turki zgejo in boljse serije delajo sem pa res zalostna.

Gjub, 30.10.2021 ob 14:17

Zakaj sta zdej diana in hribar skup.

A sta sexsala tud.

Taka bedarija da ni vecje.

In zakva zdej majda zivi pri njima.

Kolk so reziserji zmesani kot kurji drek.

Vsaj priblizn normalno bi mogl pisat scenarij.

Ma da nas turki zgejo in boljse serije delajo sem pa res zalostna.

Prvih 5, mogoče 10 je še nekako bilo. Potem pa vse slabše, bolj bedasto. Ne gledam več.

Škoda ker ne znajo naši smiselne zgodbe naredit…ne pomagajo dobri igralci, ker je ideja slaba, scenarij…dolgočasno, razvlečeno, nesmiselno…verjamem, da imamo kakšne talentirane, ki bi bili sposobni eno slovensko telenovelo izpeljat. Do takrat pa hrvaške ala na granici, blago nama…

Story591, 30.10.2021 ob 17:43

Škoda ker ne znajo naši smiselne zgodbe naredit…ne pomagajo dobri igralci, ker je ideja slaba, scenarij…dolgočasno, razvlečeno, nesmiselno…verjamem, da imamo kakšne talentirane, ki bi bili sposobni eno slovensko telenovelo izpeljat. Do takrat pa hrvaške ala na granici, blago nama…

Res ne znajo. Hrvaške serije so super: Kar bo, pa bo, Na meji ipd. Pri nas pa ena slabša od druge. Štorija je bila edino dobra ( 4 sezone) in Najini mostovi tudi solidna.  Vse ostalo ni za gledat. Kako jim to uspe? Kljub dobrim igralcem.

Pišejo scenarij po slovenski reali za slovenskiim zidovi -kaj torej pričakuješ drugačnega? Pa nevrotično isteriranje bab in  dretje in kreganje nonstop, moški copatlni, ko s tabelim gledajo  med kreganjem ko zabodeni voli – reala slovenskih zakonov po 10+ letih, reala slovenskih družin  🙂  🙂  🙂

Ne gledam več. Od začetka je bila še kar, potem pa kar nekaj “štukajo”, brez veze!

Najboljša SLO je bila Štorija.

Pa Hrvaška Na granici tudi.

še ENA V PENZIJI, 30.10.2021 ob 19:52

Ne gledam več. Od začetka je bila še kar, potem pa kar nekaj “štukajo”, brez veze!

Najboljša SLO je bila Štorija.

Pa Hrvaška Na granici tudi.

Ja Štorija vodi tudi pri meni;). Hrvaška pa Kar bo ,pa bo. Tudi na Meji je o.k.

Že dolgo ne več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close