Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Še ena ženska – pomoč prosim

Še ena ženska – pomoč prosim

No…dobila sem ponudbo…4 jeklena platišča s pnevmatikami (3000 km prevoženih in stare 2 leti) za 30000 SIT
A je to v redu cena in koliko so sploh še dobre pnevmatike stare dve leti (profil je sicer še dober, kaj pa trdota gume oz. elastičnost/prožnost – kaj jaz vem kaj, kako je s tem po dveh letih?).
Lastnik sicer pravi da so dobro skladiščene in res imajo bolj malo kilometrov, pa vendar me zanima še vaše mnenje, da ne bi kupila mačka v žaklju.
HVala

Kaj pa če bi jih sama imela 2 leti in prevozila 30.000 km? V tem primeru bi jih uporabljala še naslednji 2 leti, pa bi bile prav gotovo slabše od teh. Sicer pa jih lahko preizkusiš, in če niso dobre jih enostavno vrneš. Zmeni se, da položiš denar kot varščino za 3 dni in jih preizkusi!

Če bi jih potem zvozila v enem letu (da napraviš toliko km), bi že bilo. Če pa bi jih zvozila šele v 2-3 letih, bodo pa res že prestare.

Meni se zdi ključno, katera dimenzija platišč je to. Preveri, koliko tako platišče stane kot novo. Če kupiš že sama platišča ugodno, potem tud ni tk problem, če bo gume treba malo prej zamenjat…

New Report

Close