Še ena šokantna resnica o islamu, 1400 let zgodovine v 5 minutah
Le poglejte, da vidite koliko ste v resnici vredni za njih…
Namig: Nekaj takega kot smet… pa še to samo toliko časa dokler plačujete za zaščito.
Ne laži!! Sploh ne mislim odpirati tvojega linka! Islam je religija miru! To je splošno znano dejstvo! Gre za spoštovanje. Če mi spoštujemo njih, bodo tudi oni nas. Če v islamu ženska spoštuje moškega, mu je enakovredna in ženske so v islamu enakopravne! Samo ne mi zdaj z Afganistamom, ker oni so pa izjema in tujek v islamu. Imam soseda, ki je musliman, lepo se obnaša do svoje žene in otrok in z vsemi sosedi je v dobrih odnosih! Sama sem politično bolj na levi, ampak v islamu ne vidim nič hudega.
Nehajte že s to anti muslimansko propagando, SDS-ovska golazen!
Iz posnetka:
“2 stvari morate vedeti o islamu. 2 vojna principa/pristopa:
1. Zakon takije: Laganje in zavajanje. To pomeni, da lahko priseže, da govori resnico, čeprav ve, da laže in ve tudi, da mu bo odpuščeno, ker laže, ker to koristi islamu.
2. Pogodba iz Meke. Vojni model: (skleneš mirovno pogodbo, ki velja le toliko časa dokler imaš koristi, nato ubiješ in podrediš sovražnika (KO TO NAJMANJ PRIČAKUJE).
Primer:
Mohamed je napadal karavane iz Meke, ko je živel v Medini. Napadal jih je, ker je tako dobil materialne stvari. Napadal jih je, ropal in delil ukradeno premoženje med svoje. Tako se je preživljal brez da bi delal.
“PAZI SEDAJ”
Ko je ugotovil, da tako ne more premagati ljudi v Meki je podpisal 10. let dolgo mirovno pogodbo z njimi.
Vam to zveni znano?
Da jih ne bo napadal, da bo v miru živel z njimi. Da ne bo razglasil vojne z njimi. Ta mirovni sporazum je uporabljal 2 leti, da je zgradil svojo vojsko, povečal moč svoje vojske in ko je ugotovil, da je dovolj močan,
DA NAPADE SOVRAŽNIKE, KO NAJMANJ PRIČAKUJEJO, ker so imeli z njim podpirano mirovno pogodbo za 10 let, JE PREKRŠIL mirovno pogodbo in jih napadel po 2 letih. MEKA JE PADLA V 24 URAH, KER NISO PRIČAKOVALI NAPADA.
TO JE POSTALO NAČELO VOJNE V ISLAMU.
ZATO KARKOLI PODPIŠETE Z MUSLIMANI, KATEROKOLI POGODBO, TO NJIH NE POMENI NIČ.
Primer iz sodobnega časa:
Arafat je uporabil isto načelo pri mirovni pogodbi: “Oslo Accord leta 1993”. 8 let kasneje je prekršil to mirovno pogodbo in razglasil drugo Antifa leta 2000. Uporabil je isto načelo, da zmaga in prevara sovražnika. Ko so ga v Egiptu vprašali, kako je lahko s hudičem podpisal sporazum je rekel: spomnite se “Aludia”, (Mohamedove pogodbe kot spletke). Samo to mu je bilo treba reči in vsi so razumeli kaj to pomeni v arabskem svetu. Nihče na zahodu ni razumel kaj to pomeni. To je vrsta spletke s katero imamo opravka na zahodu.
UPORABLJAJO NAS KOT UPORABNE IDIOTE (lahkoverne, ignorantske ljudi), ki podpisujejo mirovne pogodbe s hudičem, da lahko Iran nadaljuje s svojimi zadevami.
Levičarska feministka, 12.09.2025 ob 13:02
Ne laži!! Sploh ne mislim odpirati tvojega linka! Islam je religija miru! To je splošno znano dejstvo! Gre za spoštovanje. Če mi spoštujemo njih, bodo tudi oni nas. Če v islamu ženska spoštuje moškega, mu je enakovredna in ženske so v islamu enakopravne! Samo ne mi zdaj z Afganistamom, ker oni so pa izjema in tujek v islamu. Imam soseda, ki je musliman, lepo se obnaša do svoje žene in otrok in z vsemi sosedi je v dobrih odnosih! Sama sem politično bolj na levi, ampak v islamu ne vidim nič hudega.
Nehajte že s to anti muslimansko propagando, SDS-ovska golazen!
Em, poznaš pojme Taharush, takija, dzizja? Pouči se, da boš vsaj vedela, zakaj boš prva zaklana, ko pridejo na oblast.
“Em, poznaš pojme Taharush, takija, dzizja? Pouči se, da boš vsaj vedela, zakaj boš prva zaklana, ko pridejo na oblast.”
Ne ti boš še prej in levica, ki jih najbolj podpira. Tko kot v Iranu. Najprej bodo poklali tiste, ki kaj imajo, da jih bodo pokradli….. Vedno je najprej cilj plenjenje in oblast. To pa je vedno oblast in bogataši. Vedno najprej pokoljejo oblast/politike in bogataše.
Dokaz za to: .https://www.youtube.com/watch?v=f5Cbv8TzpmA
Ženska lepo pove, kako ji grozijo muslimani vsak dan, pa ne samo njej, tudi vsem ostalim EU politikom, učiteljem….. pisateljem…. Napad na svobodo poteka 24 ur na dan. Zato politki v EU sploh ne upajo govoriti o islamu, ker so vsi ustrahovani, zato skrbno izbirajo besede. Zato obtožujejo Rusijo, ker Rusi jih ne ustrahujejo, muslimani pa. Musliamni so resnična in realna grožnja in 7 kandidatov nemške stranke, ki je proti migracijam je umrlo v 1 mesecu pred volitvami…. Ameriški človek tudi, ki je probi islamu… Veliko ljudi so muslimani že pobili, ker so žalili islam, enega učitelja obglavili, drugega zaobli, pretepajo jih vsak dan….
SAMO idiot NE VIDI resnične a skrite vojne.
Forum je zaprt za komentiranje.