Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še ena osamljena in pusta nedelja brez moškega, ki bi me ljubil

Še ena osamljena in pusta nedelja brez moškega, ki bi me ljubil

KAJ si sama storila, da nisi sama NIČ – pojdi med družbo, v kino, prireditve v kakšen plesni klub – BODI ZA BOGA AKTIVNA in mi odgovori na moje vprašanje.

lp

jaz ti takoj predstavim samskih fantov( vsaj 10 ) od 30 do 46 z rednimi službami, lastne hiše, dobri avtomobili, motorji ……

brez veze se trudiš, ker ima očitno avtorica sindrom mavričnega viteza 😉 I want to be miserable not happy… I love and enjoy my misery…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Verjetno je tudi stenam prekipelo in se vse zliva na mon, vendar z načinom brez pravega učinka, ki bi rešilo njeno vsakodnevno težavo, kjer prazniki ali vikendi ne igrajo bistvene vloge.

Mah s temi tipi nad 35 leti mora bit kaj narobe, če so pri teh letih še samski.

se ima čisto v redu. Mogoče potrebuje samo 2 stola, ko se usede, drugače ima pa vsega še preveč.

Bejba ti si pa navadna sužnja in čistilka. Se mi prav smiliš. Sem pa že raje sama kot pa da ti živela tvoje bedno življenje, ko samo pucaš in glancaš in strežeš svojega kosmatega vampastega neandertalca in svoje razvajene pamže od spred in odzad, po vsej tej celodnevni torturi moraš pa verjetno zvečer dat še noge narazen. Uboga revca. Ampak kdo ti je kriv, sama si to hotela.

Jaz ti dam svojega ljubljenega moškega, ki je dobro ohranjen in prav prijazen. Imela boste prelepe nedelje. Zjutraj cartanja ne bo, ker gre na rekreacijo. Pa nič zato, ti boš pripravila kosilo, oprala in zlikala oblačila, peljala še našega psa na sprehod… Ob enih te bo poklical, da je po rekreaciji padlo več pivov kot eden in da pride na kosilo ob dveh… In povsem sem prepričana, da bo moj ljubljeni bil pripravljen popoldne oditi na izlet… Pa nič se ne bom pritoževala, saj veš dragi cel teden dela…. Jaz tudi…

Vprašam se kaj je narobe z tipom ki je star 38 z redno službo, vrsto let pleše, je poveljnik gasilskega društva, vedno pripravljen pomagati lastno stanovanje v večstanovanjski hiši (tri etaže) sedaj je prevzel zemljo od očeta, kjer ima konja za jahanje ……

Si pa naivna, če misliš, da res hodi na rekreacijo. No, saj hodi, ampak ne v fitnes ha ha ha. GET REAL BEJBA!!!

Počakaj na strokovno analizo, ki jo daje vzorno družinsko bitje z življenjem popolne idile, pri čemer se kažejo anomalije skozi odgovore alienacije.

Ne hodi v fitnes, ampak na rekreacijo s kolegi v telovadnico. Nimam skrbi. Ga včasih peljem tja. In mislim, da bom morala danes tudi po njega. Pa še kakšen pijan kolega se nama bo pridružil. Ne izkoristi vsak prost čas, da vara. Ja, menda imaš res ti probleme sama s sabo.

Marisikatera ti posodi svojega, po parih letih romantika zgine in pojavijo se obveznosti. Ne vem kdaj sem nazadnje se v nedeljo crkljala, dolgo poležavala…………
Ponavadi tudi v nedeljo zgodaj vstanemo, mož odpelje sina na tekmo jaz kuham kosilo, popoldne postorim stvari ki jih med tednom ne utegnem. OK ne pa vedno…………….
Tako če nimaš druzga problema blagor ti.

Daj raje ta nagnusni čik ven iz gobca. Če pa kaj ne prenesm potem so to kadilci. FUJ ogaben zadah, smrdjive cune, rumeni zobje. Kajenje je ena nabolj odurnih stvari. Kadilci so za moje pojme narkomani enakega ranga kot heroinarji.[/quote]

Sej ni čudn , da si sama !!!

Najbrz nic ni narobe z njim. Samo velika verjetnost je, da ga zenske pac ne zanimajo prevec…
Al pa je tasca, ki zivi v drugi eatazi ze vse perspektivne nagnala…
Ali pa mogoce svakinja, ki zivi v prvi etazi…

Bejba ti si pa navadna sužnja in čistilka. Se mi prav smiliš. Sem pa že raje sama kot pa da ti živela tvoje bedno življenje, ko samo pucaš in glancaš in strežeš svojega kosmatega vampastega neandertalca in svoje razvajene pamže od spred in odzad, po vsej tej celodnevni torturi moraš pa verjetno zvečer dat še noge narazen. Uboga revca. Ampak kdo ti je kriv, sama si to hotela.[/quote]

Prav v dobro voljo si me spravila. Zagotavljam ti, da vse to naredim z levo roko in mi ni problem, kar tako, mimogrede, zato, ker sem rada v čistem, lepem in svežem. Dec je vitek, športnik (in nimam nič proti kosmatega vampastega neandertalca) in pride le na kosilo, kar me nič ne moti, ker ima pač svoj lajf in si ga ne lastim. Sama imam tudi svoje delo, ki mi je še za hobi in me ne mori, prej podpira. Otročad je bolj samostojna, kot ti in ima prave prijatelje, ki imajo svoj life. Hočem ti reči, da nimaš pravega občutka za ljudi, nimaš empatije in si samozadostna.
Revščina v srcu in glavi je huda stvar. Materialne zadeve me ne ganejo, mi pa nič ne manjka.

Želim ti, da najdeš v sebi kaj več.

. In zato mi dvigne pritisk neko filozofiranje in debilne floskule češ najprej moraš biti sam srečen in podobno sranje, ker je to vse en navaden BULLSHIT.

ej, a ti je kapnilo, kakšne bedne oseb(ke tukaj odgovarjajo?

Najdi en kvliteten forum, pa boš morda našla rešitev oz. pomoč,
tukaj samo zafrustriranci iščejo potrditev svojih non-pointov

Tudi to je enevrste verjetno pomoč, če se pogovarjaš sama s seboj.

Mene je pa prav nasmejala tale avtorica ‘solze so kot biseri, hahaha!!

Dobr vas je nalajala – še posebej oba monovska tipčka, ki sta se spustila v debato, hahaha…………’

Meni lahko predstaviš kakšnega manj dobro situiranega, saj imam tri otroke in ne spadam v rang dobro stoječih.:-)

uf ja, žile si režem…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Mah s temi tipi nad 35 leti mora bit kaj narobe, če so pri teh letih še samski.[/quote]

je potem tudi s tabo nekaj zelo narobe :)))

Ženska božja, kje živiš. Živiš v iluziji, v pravljici. Stopi na realna tla. Nihče se ne bo tako obnašal do tebe, mogoče prvi teden, potem pa realno življenje.

tukej ni dileme…. Avtorica je PEDER……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close